44

Анонимен

преди 9 години

В БГ са останали само пенсионери, ученици, наркомани и роми и млади които са толкова прости, че нямам думи да ги нареча, а се чудим защо се намираме в такава смрад. Колкото и простаци да имахме и през 90, чак такива тъпизми нямаше на матурите. Тове е новото ни поколение СРАМ, което от 2000 става все по срамно. В момента деца по на 13-14г у нас взимат някакъв наркотик, но родителите са толкова загрижени за прехраната, че не забелязват или просто работят в чужбина. С БГ е свършено и ние сме вино

43

Берлин

преди 9 години

Ще ги ловят, разбира се! Такива безценни хора, дето се вика - и аз да видя някой, и аз ще си го уловя. :)))

42

до 70

преди 9 години

Колкото и да ми е жалко да се занимавам с теб, дето дори не може втора дума да измисли, за да ме нарече, личи си, че си нямаш и идея за какво става въпрос. Нито цени на коли, нито на имоти, нито за образование. Говоря уверено, защото за жалост много хора, които познавам са в САЩ и много ще ти се смеят на това, че за 9-10 долара си можел да плащаш наем и да си купиш и кола и тн. АМА МНОГО. А че си отвратително комплексиран и необразован, си личи от километри. Айде не занимавай хората повече.

41

ВИЖТЕ бе смешковци

преди 9 години

Ами вижте новината в дясно бе-----------За подслушването на цял свят от САЩ,и тогава ще разберете че руснаците са прави...

40

до 63

преди 9 години

И Ботев и Раковски и други можеше да са много по-добре в Русия и къде ли не да си живуркат, но са останали са си дали живота, за да може да се псувате по форумите на български. Народът и държавата не са нищо повече от хора, със сходно потекло и работещи за обща цел, а именно благото на съответния народ. Ако искате държавата да изчезне, никой не ви спира.

39

Анонимен

преди 9 години

Treba napravo v ko4inata I konfiskacia na imushtestvoto pridobito na teritoriata na " fashistkite" durjavi .

38

Анонимен

преди 9 години

Защо Москва не предупреждава, че и украинските "власти продължават неприемливата практика за лов на руснаци" на територията на Украйна !?

37

до 60

преди 9 години

Средната заплата в България за първото тримесечие на 2015 е над 800 лв за страната. България е далеч от рай, но предпочитам тук пред където и да е било другаде. Особено Америка. Начини има. Особено ако си образован и не те мързи. Ит - големи заплати, строители с голям стаж - големи заплати, лекари - големи заплати, професори, доценти - големи заплати. Спрете да крадете и бутате рушвети навсякъде и може и още по-големи да са. И моля предложи начин да се оправим без хората сами да го поискат.

36

уф

преди 9 години

Оня ден гледам слизат 10-на пича от една летяща чиния, хващат един пешеходец и го тътрят към чинията. Въх, викам си, Марсианци! Пък то какво било? Американци отвличат руснаци денонощно ... абе др. Путин по смешни вицове не можа ли да измисли?

35

до 59

преди 9 години

До до 54ти за некадърните ,мързеливите и необразованите ли с е тревожиш??? всичките ми познати и приятели ,които са заминали -имат образование ,работят и са в пъти по добре отколкото в Бг.ВСеки има право д а опита ,нали - и глобите ак оса итп роблема -НЯМА Д АНАРУШАВАШ ПАРВИЛАТА ИНЯМА ТЕ ГЛОБЯВАТ .зА здравеопазването -в Бг гледаш л иновини ,че да видиш колко е''качествено'' или тук не плащаш случайно?Баща ми -с 250 лв пенсия -му искаха 1400 лв доплащане за операция /познай откъде са парите /

34

до 58

преди 9 години

Къде съм споменал Русия изобщо бе, неадекватен?? Аре обяснявай на мързеливите и некадърни дето търкат чинии и *** по цял ден за 9-10 долара на час, дето едва храна можеш да си купиш за месеца? Аре *** и намери начин да се образоваш в Америка без да си платиш стотици хиляди долари?

33

Анонимен

преди 9 години

До до 48евтина реклама

32

до 55

преди 9 години

До до 49Убаво хортуваш- -сега кажи колко хора могат да СПЕСТЯВАТ при средна заплата 500-600 лв ;ако имат работа -като си покрият разходите за ток,вода,храна -и тогава сравнявай Бг с америка.Леле тука все изскачат такива които из един път вадят 30 ,000 лв /за къща/ и 3000 лв з а кола.Ако говориш з а кредити- в САЩ лихвите с а по ниски ,а и там има физ .фалит-ако те уволнят може д а обявиш фалит,а вБг то-цял живот ще си *** гонен от банката..Що българите емигрират от рая Бг бе???:)

31

до 54

преди 9 години

А колко от тях не се връщат, за да се възползват от валутната смяна? Колко от тях са от места като мексико, африка, близкия изток, дето положението е двеста пъти по-зле от България? Аз не отричам, че е добра стретегия да работиш там и да харчиш тук, но животът там за бедните е същият ад. За всички успели, за които чуваш колко пропаднали има според теб. Ми един от махалата отиде и сега живее добре. А 2139 други търкат *** и не могат дори да съберат пари да се върнат.

30

Анонимен

преди 9 години

Ксенофобията на Кремълската клика води до безогледна американофобия !

29

Цереушков

преди 9 години

Не само рашки ще ловим по Целия Свят,но и в БГ ще ловим чугунени ***,ако много шават и клатят БГ..

28

до 49

преди 9 години

Тук можеш да си вземеш къща за 20-30 000 лева в нормално село. Но ако се наложи да идеш на лекар, няма да ти попречи. Нямаш student debt, дето е най-събираемият от всички. И не те глобяват за всяко малко нещо по 200-300 долара. Можеш да си купиш сравнително добра кола за 3000 лева. Там за имот забрави, ако правиш под 150 000 годишно. Със 25 долара на час правиш около 50 000 годишно, дето са най-бедните ***. За повече се искат години наред опит в добра сфера.

27

до 45

преди 9 години

До 1-продължение и там отиват въпреки всичко хора от цял свят :) американски паспорт или зелена карта са много по ценени от руски паспорт.Айде напиши си статийката в някои руски медии -да разубедиш руснаците и да престанатда емигрират в Америката ,тъкмо няма да ги гонят и да ги ловуват/хващат/ хамериканците /то нали всички рашъни са супермени ,как ги хващат хамериканците ...

26

до 48

преди 9 години

До Анонимен, а как КГБ отвлича и убива хора /по целия свят/ -сигурна имат друга технология ,не-капиталистичека ,а комунистическа -за това ще трябва друга статия,а лагерите на Сталин ? драги всезнайко -а да бе верно Хамериката е ''злата империя'' пък Путлеристка Русия -е ''добрата фея /на сънищата на ***/

25

Анонимен

преди 9 години

Миналата година нашите служби арестуваха руснак който живее в Франция по искане на Москва.