57

boc

преди 9 години

БРАВО на РУСИЯ!!!Трябва да се отрежат попълзновенията на Кончита Вурст сред нормалните хора!!!

56

Нео

преди 9 години

Интернет е един голям data център и всеки който някога е влизал в мрежата вече има досие. С кой е чатил, кой порнофилм е теглил, всичко всичко се знае. Проксита, тор и други анонимки също не помагат. В досието ти влиза лог кога си сърфирал анонимно, дори паролите са там. Ако си искате свободата обратно, режете кабела на нета с ножица и включвате старата Нокиа 1100

55

Чекист

преди 9 години

121 забраните са за 2 книги в руският сегмент на магазините, които вече са премахнати. Ако не ги бяха ги свалили тогава се говорише за евентуална блокировка. Въпросът е изчерпан.

54

Чекист

преди 9 години

Членска карта номер 7. Евала... Стискам ти ръката. Най-накрая един в час!

53

РОСМУРЗИЛНАДЗОР

преди 9 години

Интернет е творение на ЦРУ !Да послвдваме светлия пример на С. Корея и да го забраним !За Родину! за Свину ! За Ленину и так далее!

52

Путя

преди 9 години

Забраних чуждине телевизии, иде ред на Интернета. И от утре всички със червени знаменца и *** с петолъчка.

51

хи хи

преди 9 години

Това са ужасно опасни средства за идеологическо въздействие върху крехките мозъци на руските подростки и като такива е редно да бъдат забранени, а ползващите ги - преследвани с цялата строгост на закона.Най-добре е да четат Маяковски, да гледат съветска телевизия и да учат наизуст теориите на Дугин.

50

за 101

преди 9 години

Акериканската ''бедност'' е нещо, като средна ръка богат рушнак...не срванявай зелено с желязо...

49

Чекист

преди 9 години

95 Оправи си грешките бе кавал, преди се правиш на оригинален.

48

лика - прилика

преди 9 години

Турция ги спряха, а сега и в Русия. Азиатските псевдо демокрации в действие.

47

DreamTheater

преди 9 години

Съгласно официалната руска статискика всяка година 70000 хиляди руски граждани умират от алкохолизъм.А неофициално колко ли са?!

46

ха ха

преди 9 години

А топлата вода кога ще я спират ?!

45

Хм..

преди 9 години

До 84 АнонименАй, то препоръките или забраните започват от соц.време, бре! :))) Във древните свещенни книги на различните религии/ учения/ нема забрани! : ))) Все пак русия не преоткрива колелото, а въвзвръща мъдростта в държавата!

44

Чекист

преди 9 години

67 аз получавам информация от много места и никой не може да ме убеди, че в РФ е много зле, че гладуват и т.н. Познавам РФ, намеирам се в РФ (и в момента) и повече от 20 години следя какво става в РФ не по медий, а на място. Така, че благодаря ти за съвета, но нямам нужда от него.

43

ha ha

преди 9 години

Алкашите пак са в нормалната си ипостаза: всички други са ми виновни, само ние сме прави. Байгън от болшевишки простотии. Щели да спрат Гугъл... Що не се пробват да спрат Земята да се върти? Баси ***!

42

Хм..

преди 9 години

Ай, това е тирания, т.с да защитават здравето на населението си! Порно /в което вкл. и дезинформацията на САЩ, често откровенни лъжи/, хомопаради и концерти, цигари, алкохол, наркотици е вредно, дори опасно за здравето на подрадтващите!пп. в демократична европейска БГ пък е забранено на зрели хора да пушат в заведения! :)))

41

DreamTheater

преди 9 години

За какво им е на руснаците Интернет?!Имат си водка.Един телевизионен канал им е достатъчен.Може и черно-бял да е.

40

Анонимен

преди 9 години

Трее да си мега ***, ако смяташ че гугъл плей е единствения маркет за андроид. Но *** повечето са такива. Не мега, тера ***!

39

Чекист

преди 9 години

До Анонимен65 номер... Моля те преди да напишеш следващата порция истини, разходи се из интернета и прочети за какво точно става въпрос. Как може да се хвалите, че сте свободни, а елементарно да не проверявате информацията с която ви хранят. По доло написах, но вие сте като коне с капаци.

38

Анонимен

преди 9 години

Само не разбирам защо *** реват на чужди гробища??? Може би защото са амортизирани нежни?