177

до 257 василев

преди 9 години

Василев! според Цветан Цветанов в България е имало турски представители и Ботев се е борил срещу тях.

176

на кръст

преди 9 години

Гледайте в ютуба клипа, как животни от "Азов" горят на кръст жив човек.

175

вежлив зелен човек

преди 9 години

Много лесно приключва всичко.....просто силите на АТО се отдръпват на западния бряг на Днепър и там си правят Майдановска Украина,а на изток оставят Новорусия да си ходи в Евразийския съюз. Всичко е много просто,но майдановци искат да е по трудния начин.Няма обяснение за упорството им.

174

лъжливото овчарче

преди 9 години

Формулата на "успеха" на Педро Пороченко. Лъже Меркел, че иска мирно уреждане на въпроса. Лъже американските си господари, че с нова война ще победи ДНР и ЛНР. Лъжливото овчарче. Дето се казва, Педро е жертва на собствената си глупост!

173

без думи

преди 9 години

Двама руски офицери не звучи достатъчно убедително. Пишете, че животните от Айдар са пленили поне 200 руски офицера и 300 генерала.

172

Хм..

преди 9 години

Порошенко: Украйна е в истинска война с Русия!--------------------------Русия знае ли това, че е във война с Порошенко - представящият се за Украйна! пп. то и според нашите *** /Плевньо и военият/ бг е в хибридна война!

171

майорски

преди 9 години

Блоомберг са про американска медия ....промиват мозъци ...и прокарват американски интереси по света...факта че ДНЕС ги цитира директно говори ясно за кого пее тази псевто независима "българска " медия Целта е след 20 години в българите да мразят всичко руско и да коленичат пред про-западно и про американско ...

170

майорски

преди 9 години

Ах ах ах ах ...защо събудихте Руската Мечка ...защо ?Сега ще ми станете само на на орелчета, на соколчета и френски петлета ...много прушина ще хвърчи ....с кеф наблюдавам геополитическия театър!

169

Анонимен

преди 9 години

До Ха-ха-хаами като не искаха Англичани и Французи да се съюзът с Русия ...сами са си виновни Сорсоидите ...

168

майорски

преди 9 години

Украйна я съсипаха Американците и ЕС ...те не бяха кой знае колко добре и при Янукович ама поне връзваха двата края. а сега там е като в Германия 1939..пропаганда до дупка ..национализъм ..насаждане на страх от Русия и военизиране на нацията ....само дето нямат икономиката на Германия и за добро иначе да е пламнала трета световна ..сега ще обеднеят ..както България 90-те ...после ще им изкупят предприятията и земята за без пари ....както в БГ след 2000 годинаПЛАНА Е СЪЩИЯ ИЗПъЛНИТЕЛЯ СЪЩО

167

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 242Пак си противоречишКолко терористични акта има в Украйна след майдана броят се на пръстите на двете ти ръце и ВИНАГИ са СРЕЩУ обекти на НЕОНАЦИСКИ ФОРМАЦИИ.ЗА СЪЩОТО ВРЕМЕ подобни НЕОНАЦИСКИ ФОРМАЦИИ СА ИЗБИЛИ ХИЛЯДИ ЦИВИЛНИ ДИРЕКТНО ИЛИ ДИСТАНЦИННО ЧРЕЗ ОБСТРЕЛ НА МИРНИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА - ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ и ГЕНОЦИД.Загубите на опълченците са средно 1 убит опълченец и 5-8 убити граждани в Донбас. Това ако не е ГЕНОЦИД и ТЕРОР не мога по друг начин да го определя.

166

Анонимен

преди 9 години

Преди няма и 32 год, САЩ окупираха цяла държава ( Гренада) под претекст , че са заплашени американските студенти учещи там. Та като погледем населението на Украйна, то Русия си има пълното право според щатската логика, да защити гражданите до десния бряг на Днепър и бъдете сигурни, че няма да ги посрещнат като врагове.

165

Наблчдател

преди 9 години

Тоя Порошенко и Яценук дразнат вече ....все Русия им виновна ...все пари искат ...все оръжие искат ...омия министъра им вчера се изправи и искал от света инвестиций за милярди ...ми и ние искама ама няма ..... ОПРАВЯИТЕ СЕ САМИ БРЕ!!!май сами си правят живота тежък тези Украинци ....

164

Анонимен

преди 9 години

Чета всякакви изказвания, а никой не се запита какво наистина искат хората в Крим, за тези които незнаят, това беше третия референдум за независимост от Украйна - след тези през 1992 и 1994.Та 90% от тези жители на Крим се определят като руснаци, руснаци на които през последните години им преподваха в училище , че Йосиф Бандера е национален герой, а сега си представете че на вас в училище почната да ви обяснават как Сюлеман Велики довел до рацвет на България !!!

163

Боби

преди 9 години

До Ха-ха-хаВеселяко именно Путин направи всичко възможно да не се стигне до казуса Косово. Прехвърли ВДВ части през цяла Сърбия да блокират летището в Косово и какви ли не още дипломатически финтифлюшки и задни салта. ДА ама НЕ и САЩ създадоха прецедента КОСОВО. В момента в който това влезе в ООН Рашките ги попитаха - СИГУРНИ ЛИ СТЕ?- ДА напълно !!! отговориха от САЩ.РФ призна Северна Осетия и т.н. спорни републики по границата си.Грузия започна Война срещу Северна Осетия като агресор !!!

162

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТоку що умнико ти призова страната която обяви ВОЙНА НА ТЕРОРА да създаде в УКРАЙНА НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ УКРАИНА с 40 милиона Членове и собствено производство на оръжие и тази ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ да почне да вилнее в региона.АКЪЛ ИМАШ ЛИ? БАБА МИ БОГ ДА Я ПРОСТИ КАЗВАШЕ - САСВЕСИ РАЗУМ - ОСЪЗНАЙ СЕ !!!

161

Боби

преди 9 години

До Анонимен 233Първоначално е имало Самолетоносни търговски кораби които с катапулт изстрелват изтребител който да свали Фоке Вулф 200 - Свръх далечен разузнавач на немците насочващ вълчите глутници на Дьониц. След полета самолета потъва а пилота го спасява нарочен корабПо-късно има търговски самолетоносачи носещи 4-6 изтребителя и 4-6 биплана файърфлай за борба с подводници.Преди нахлуването във франция потапят Английския самолетоносач Иластриас(май тоя беше)САЩ пращат 2 тежки за помощ

160

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 223Бе какви американски самолатоносачи е имало през ВСВ около Европа,нали немските подводници ще ги издухат,Излагаш те Боби!Основните воанноморски сили и най вече всички самолетоносачи на янките са били в Тихия океан.В Европа англичаните са били в атлантическия океан с/уНемците.Американските самолети са излитали от Англия и нейните бази в Африка.

159

Боби

преди 9 години

До Какво наруши Русия Здрасти троле1. ДЕ ЮРЕ РФ не е наручила тези договори Избраното преди изобщо да се започне с Майдана правителство на КРИМ и парламент решават по КАЗУСА КОСОВО създаден от САЩ да обявят НЕЗАВИСИМОСТ след РЕФЕРНДУМНезависимостта е призната от РФ както независимостта на Косово е призната от САЩ този път без референдум2. Независим КРИМ прави постъпки да влезв в Руската Федерация и след решение на Думата я приематСега кажи как действията на Крим нарушават РФ/Украйна догово

158

Анонимен

преди 9 години

Paradoxshenko e izkliu4itelno smel voenna4alnik. izbi hiliadi sobsvenni grajdani, svali malaiziiskia samolet, izbi vajni opozicioneri i zalovi dvama raneni "ruski voinici"toai pi4 nema spira4kisamo go kirizkam koga amerikancite ste im pisne ot lujite mu i ste go podadt na 4e4encite za smena na pola