83

Абсурдистан

преди 9 години

Само в ***, дори и на националния празник 3-ти март-освобождението от турско робство, потурнаците вместо трибагреника безнаказано развяват кармазъ байрака на поробителя.

82

Анонимен

преди 9 години

Не става ли да напуснат перманентно?

81

СМЕРШ

преди 9 години

Не знам какво им пречи или обижда една декларация тези от ДПС? Нали това е направено с цел да помним и да сведем глава в памет на загинали българи! Или ДПС не желаят да покажат почит към загиналите???

80

Анонимен

преди 9 години

Интересно, какво е мнението на американския посланик за Баташкото клане.

79

Батак

преди 9 години

народът го е казал кратко и ясно: "Гузен негонен бяга".

78

Георги Ламбуров

преди 9 години

ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ПАК СЕ ПОВДИГА ТОЗИ ВЪПРОС СЕГА,ТОЧНО ПРЕДИ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ !ЗАЩОТО БАТАШКОТО КЛАНЕ Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ПОМАЦИ ОТ СРЕДНИТЕ РОДОПИСЕГА ТЕХНИТЕ ПОТОМЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УПЛАШЕНИ И ДА ГЛАСУВАТ МАСОВО ЗА ДПСТОВА Е ЦЕЛТАА "ПАТРИОТИЧНИЯ" ФРОНТ, ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА КОЯТО ПО-РАНО ИЗПЪЛНЯВАШЕ АТАКА >ДА ПЛАШИ И ДА НАСТРОЙВА ПОМАЦИТЕ ОТ СРЕДНИТЕ РОДОПИ СРЕЩУ НАС

77

БУДАЛИ

преди 9 години

А замислете се какво ще стане ако, не 300 000 турци ами 700 000 турци гласуват за ДПС, ами ако и ромите гласуват за ДПС? А както се видя на последните избори не-малко Българи са гласували за ДПС?

76

БУДАЛИ

преди 9 години

С подобни декларация противопоставящи етносите у нас, освен да вдигнат рейтинга на ДПС сред турското малцинство друго няма да направят! Защото виждате ли така те ще останат единтествените спасители. А на Валери, може и това да му е целта!! Нито един турчин в България в крайна сметка не носи вина за това, което е ставало преди 200-300-400 години. И докато се нахвърляте така върху нас, нещата няма д асе подобряват, напротив! Може да се казвам Айхан, но не ми пречи да обичам родината си БЪЛГАРИЯ!!!

75

Анонимен

преди 9 години

НАПУСКАТ ЗАЛАТА , АМИ ЗАЩО НЕ НАПУСНАТ И СТРАНАТА И ДА ИДАТ В ТУРЦИЯ ДА ГИ ВИДИМ ТАМ ДАЛИ ЩЕ ДЕРИБЕЙСТВАТ КАТО В БЪЛГАРИЯ ?

74

33.77

преди 9 години

На скоро бях в Одрин,по главната улица и на синия пазар срещнах само две туркини с шалвари и няколко с кърпи на главата. В България няма туркиня без шалвари и забулени през глава.Одрин е по европейски град от българските градове.

73

Анонимен

преди 9 години

А ЖИВКОВ КОЙТО ИЗРИТА ОТ БЪЛГАРИЯ СЪЩИТЕ ТИЯ ФЕСОВЕ ОТ БГ. ВИЕ НАРИЧАТЕ ДИКТАТОР ТИЯ КОИТО НАПРАВИХА ОКОЛО ДЕСЕТ АТЕНТАТА ПРЕЗ 80 ТЕ ГОДИНИ ПОСЛЕ ИМ ДАДОХА ПЕНСИИ И ГИ НАПРАВИХА ГЕРОИ А ЗА ТИЯ В ТРАКИЯ ? ЗА ТЯХ НЯКОЙ СЕЩА ЛИ СЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ИЛИ ЦЕЛУВКИТЕ И ИЗВИНЕНИЯТА КЪМ ДПС СА ПО ВАЖНИ ОТ ИЗБИТИТЕ- ДПС Е ТУРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ КОЯТО Е ПРОВОДНИК И ФИНАНСИРАНА ОТ АНКАРА КОЯТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА

72

Анонимен

преди 9 години

Тези нашите депесарски "турци" дори светската двмократична власт в Турция не ги иска. Мазници и предатели.

71

nedkodd

преди 9 години

Щом напускат Парламента и са против Баташкото клане,това значи че не признават законите и Конституцията на България, а щом не са съгласни да се изселват в Диарбекир! ВЕДНАГА !

70

политолог

преди 9 години

Никой никога не се е съмнявал , че ДПС е етническа партия и при това незаконно регистрирана. За това обаче трябва да благодарим на другата анти българска партия БКП-БСП , която е създател на ДПС. Всеки ден се доказва , че ДПС не е българска партия и е проклятието за България .

69

Анонимен

преди 9 години

през 14 век, единственият по-многоброен етнос от българите в европа, са немските племена. днес немците само в германия са над 70 милиона, българите в българия - 6 милиона. каквото и да се дъвче, изопачава, лъже - фактите говорят и никакви декларации, башибозушки напускания на парламента или приказки за снежанка и червената шапчица не могат да променят това.

68

Щирлиц

преди 9 години

Ако ги прокуди и от България...

67

Пъзел

преди 9 години

Как пък Германия не се сърдят или засягат като се споменава холокоста и "фашистка Германия" а тези туристи все нещо ги засяга и сърди?!?!?Като не им ахаресва - да си заминават! Следващият път няма да ги възраждаме-направо ще ги свършваме!

66

Анонимен

преди 9 години

Баси елементарните циркове дет разиграват в този парламент.Някой хваща ли им се на глупостите ?

65

Анонимен

преди 9 години

За тези турски зверщини трябва да се говори за да не се забравя никога ислямизмът на какво е способен. Дедите на тези дето днес напуснаха залата, са вадели нож срещу всеки дето не ги е признавал за българи. Днес техните внуци вече се чувстват най- чисти турци, щом лирите дрънчат в дълбоките им джобове. Чак внуците им ще се сетят, че са били българи, но мандалото ще е клопнало. Запомнете това, то ще стане и ще се червите като ибрици за предателството си днес!

64

цезар

преди 9 години

Към ДПС, вие които се пишете за български граждани, не искате да се разграничите ат онези турци които 500 години клаха българското население. Вие нямате място в българския парламент. Ангела Меркел чиито държава нанесе толкова злини на СССР и света, лично отиде в Москва и положи цветя пред паметника на загиналите червеноармейци. А вие се правите на ощипана мома.Срам, голям срам. Пълна забрана на тази протурска партия.Вън от парламента.