25

Анонимен

преди 9 години

А вече се стреля и извън Куманово... Лошо.

24

ген.Луков

преди 9 години

Тоя яко го тресе шубето.Да вземе да попрочете малко история и тогава да плещи простотии.

23

www

преди 9 години

До АнонименНапълно съм съгласен с Вас. Всеки трябва да има право на самоопределение. Но почнат ли да пукат пушки и пищоле докъде Крива Паланка, то знаете ли колко нови българи ще се родят :)За тях трябва да има място тук, защото там може и да няма.

22

www

преди 9 години

До пипилотПри това за втори път!!!

21

ХАЙДЕ, СТИГА БЕ

преди 9 години

ТОЯ ДА НЕ СЕ КАНИ ДА УПРАВЛЯВА И МАКЕДОНИЯ, ЩОМ КАТО МУ Е ТОЛКОВА СКЪПА. ДАЖЕ КРАЛИЦАТА ПОЧЕТЕ ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. САМО ТИКВАТА ПРЕЗРЯНА ПАЛИ СВЕЩИ ЗА УБИТИТЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАИ, А ЗА ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВОЙНАТА БЪЛГАРИ - НЕ. ТОВА Е ДА ИМАШ МУТРА ЗА УПРАВЛЕНЕЦ. И КАКВО ОБЩО ИМА *** ПОЖАРНИКАРЯ С ПОЛИЦАИ.

20

358

преди 9 години

Тези двамата очевидно коментират друг филм . Холивудски, вероятно .- Алло-о , кулата-а ! Терористи от вън са нападнали Македония !! Рецептите с демократични предписания са за друг пациент .

19

www

преди 9 години

До Анонимен 23В интерес на истината само в Куманово не съм бил. В Тетово и Гостивар съм ходил дори не веднъж. Там е друга държава, не е Македония. Същото е и в столицата Скопие от двете страни на реката - от едната страна една държава със своите паметници, знамена, език и манталитет, а от другата страна - друга със своите си особености.

18

sz

преди 9 години

Toz kvo se ubajda ?

17

www

преди 9 години

По време на конфликта в Косово тогавашното българско правителство не прие на наша територия косовски бежанци и имаше право. Сега обаче няма да имаме моралното право да не приемем бежанци от Македония. Все пак сме един народ.

16

Анонимен

преди 9 години

на мен лично за това племе от *** ,които се мислят че са произлезли от родата на Александър велики -не ми пука !И без това рано или късно албанците ще си отцепят цялата западна част с Куманово,Тетово и Гостивар ,където освен албански байрак друго знаме не се вее!!!!

15

муня

преди 9 години

ББ=политолог

14

Анонимен

преди 9 години

И за какво да ни е грижа за Македония бе Борисов ? За това ,че в исторически план тя е гробницата на България ли ,и за това че комунистите на времето се опитаха да обезбългарят целия пирински край като измислиха нова нация -"македонци" ? Или за това ,че днес същите тези македонци най нагло ни крадат историята и се гаврят със всичко българско ?За това ли да ни е грижа за това сърбоманско племе?Ай дайте им пак танкове като военна помощ -за да ни наричат после -татари !!!!

13

Анонимен

преди 9 години

До Mafia de Albaneze сигурно не знаеш, но Албания я има , защото българската войска я е освободила...А * , като манталитет сте вие албанците: прости главорези-отивате на чужда територия, плодите други неграмотни главорези и после предявявате претенции...Само вие спазвате идиотския закон на омертата-това стига да ви покаже пред света!Само помисли , като тумор какъвто сте вие къде ще се развивате като унищожите тялото?

12

ДС

преди 9 години

А бе ако трябва и селскотопанската авиация да пуснат, ловджии, каквото има. Защото после ще дойдат от ЕС, САЩ, ще има да проповядват мир и отцепване на цели райони. Това исках да кажа.

11

АТАКИСТ

преди 9 години

До ДС Я ИЗБРОЙ ТЕЗИ НАШИ ,,СИЛИ,,КОИТО ЩЕ СЕ ,,ХВЬРЛЯТ ,, В БОЯ

10

художника

преди 9 години

До Анонимен 1Ако имаха тази "смелост" други като тебе пък щяха да ревнат, че се били изказали просташки.За мен учудващото е, че напоследък Боко почна да говори с "езика на дипломацията". Може и да не съм прав, но това е май единствения "катарзис", който е изживял до момента.Дай боже да има още такива катарзиси :):):)

9

анонимен

преди 9 години

АКО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ИСТИНСКОТО ОТНОШЕНИЕ НА НАРОДА КЬМ ВАС НАПРАВЕТЕ ОТКРИТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВОТ НА ДОВЕРИЕ---НО НЕ ВИ СТИСКА ---ЗНАЕТЕ ОТГОВОРА ---------------------

8

Анонимен

преди 9 години

По всичко личи че се готви война в Европа. Събитията в Украйна, бунтът в Македония, бежанската вълна, икономическата нестабилност в Източна Европа.. как ли ще прелее чашата, и кой ли господар има изгода от една войничка?

7

Анонимен

преди 9 години

Ей това се получава когато управляващите и олигарсите си разиграват коня а народа кучета го яли.

6

ДС

преди 9 години

Да ние за урок, как се действа. Ако стане нещо такова в България. Хвърляме всички сили - армия, полиция, запасняци. Тушираме проблема за 24 часа макс. Защото после ще има да ни дават акъл как се решават такива проблеми и как се отцепва територия от БГ. Справка Косово, Крим, Македония.