91

АЦЕТО

преди 9 години

Тези които цапотят паметника на съветската армия,защо не цапат паметника на американските летци.Абе естествено руси калинки,не знете ли че когато в Ялта се е деляла Европа,ако молива е бил по-подострен или по-*** не се знае към кой лагер щеше да е България

90

Анонимен

преди 9 години

"Навръх 9 май, Деня на обединена Европа, Паметникът на съветската армия отново бе оцапан с кръв. Този път само виртуалнo" Оцапаха го ДНЕС.БГ с публикуването на тези снимки. Реално всяко дете може да стори това у дома, но сайтът, който публикува снимките е този, който поругава паметника!!!

89

Кольо

преди 9 години

До АнонименТи правиш ли разлика между руската и съветската армия? Ти правиш ли разлика между руският народ и руската държава?

88

222

преди 9 години

Разбира се драскачите са наследници на фашистите, но историята ще ги сложи на мястото им. Позор за тях

87

Незидар-Немазач

преди 9 години

До MNOGO LO60 (73) Написаното в скобите не оспорвам,но предлагам да се концентрирате върху позитивното - сега управлява ГЕРБ - една несъмнено оптимистична абревиатура,в която няма и грам лицемерие.А лидерът им ББ е изявен антиболшевик.Местан заяви ДПС като стожер на евроатлантическите ценности(ликуй,народе!),така че след време положението може да се подобри и избягалите от болшевишката олигархия да се завърнат "в бащината къща",както е казал поетът.Само един маалък проблемец...(следва)

86

към 109

преди 9 години

"брат му Хитлер"

85

до 102

преди 9 години

"орисан руския народ - винаги да спасява човечеството от поредния самозабравил се световен диктатор"!!!????????Ама те не ни спасиха от Сталин - те ни го натресоха !!!(само без номерата, че бил по-малко лош от брат му от Хитлер)

84

Анонимен

преди 9 години

Така наистина е много по-внушително от цялостното цапотене.

83

Анонимен

преди 9 години

Имам едно предложение нека всеки който не харесва руския народ, руската армия, русия като цяло да слезе малко по на юг в Турция, сменя религията слага феса и няма да има никакъв проблем. В България имаме един много голям проблем ние забравяме доста бързо. Но и това лесно може да се оправи, просто някой постоянно трябва да напомня и всичко ще е наред. А до тогава мога само да кажа границите са свободни и довиждане на който не му харесва Русия

82

Кольо

преди 9 години

За мен лично е глупаво, че въобще съществува такъв паметник - на окупатор. Но е паметник. Нищо не оправдава поругаването на паметник, знаме, герб, конституция. Малко срам нямат ли тия хора? Аз също не харесвам комунистите, но не е това начина да изявяваш несъгласие.

81

еякулация

преди 9 години

До акселерацияАбе не се знае. Като гледаш какво ни е президентчето...

80

Ив

преди 9 години

223 коментара за това, че някой нацапал нещо си там. Български ученици спечелили "някаква си" олимпиада по математика, по физика, химия - никакъв коментар. БРАВО, БЪЛГАРИ!!!Прочети още на: dnes.bg/world/2015/05/09/voennata-mosht-na-rusiia-v-snimki.262973

79

Анонимен

преди 9 години

Едни цапат паметници, други крадат оградата на паметника Левски, трети разбиват надгробната плоча на Яворов. Нищо чудно, просто тия които могат да създават се изнесоха и в БГ остана некачественият матриял който не умее друго освен да руши.

78

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Така е ! Ръцете на руските войници са изцапани с кръв ! Кръвта на фашистите и терористите. На онези, които тероризират и поробват обикновените народи по света.И слава Богу, че отново има една велика армия, която е готова да си оцапа ръцете с кръв ...Защото иначе човечеството ще бъде хвърлено в тотално мракобесие.Орисия ! Така е орисан руския народ - винаги да спасява човечеството от поредния самозабравил се световен диктатор.

77

mnogo lo6o

преди 9 години

До inatutРусия (особено СССР) нанесе на България НЕИЗБРОИМИ щети; затова споменавам само пораженията от последните 25 години (3 000 000 избягали българи от руските паметници и храмове в България символ на НЕСМЕНЯЕМАТА болшевишката олигархия ) . . .

76

sw.

преди 9 години

До АнонименРусия на Путин е едно на др.съвсем др.този човек е мъдър и се учи от грешките на миналото не съдете сляпо,ако не е той,светът щеше да е еднополюсен с трагични последици и ист.хаос!!!и американските гангстери щяха да си развяват тъпите муцуни навсякъде и щяха да си мислят че са господари на света-тея изчадия на мрака!!!

75

inatut

преди 9 години

Каква *** трябва да си, за да пазиш паметник на чужда армия, окупирала те няколко години, да сложиш тениска на *** и да честитиш "празника" на сънародниците си, които реално са загубили войната. Всички *** са с тежки черепно-мозъчни травми..

74

ДЕМОКРАТ

преди 9 години

Парада на победата в Москва 2015 г. (видео)......energywatch.blog.bg/politika/2015/05/09/parada-na-pobedata-v-moskva-2015-g-video.1360108

73

s....

преди 9 години

До ФАШИСТBRAWO да живее БГ,най-великата сред великите!@дано един ден си върнем достойната слава!!! амин! ционостите са виновнио за всичко!

72

Жалко

преди 9 години

Неблагодарен и глупав народ сме и не заслужаваме свободата си.......