72

българка

преди 9 години

Странджа ли си или що? Никого не обидих а ти ме обиди.това сте ДЕМОНкратите.кръволоци.

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен100За това ли 90процента от загиналите германци са на руския фронт?Англичани и американци са нападнали един плаж,и долу-горе, там са останали,не са могли да влязат първи в Берлин,въпреки,че немците са им правили шпалир,а срещу руснаците са пращали последните си боеготови дивизии

70

Анонимен

преди 9 години

Съединените Американски Щати и Западът не могат да се противоставят на Русия - както във военен, така и в икономически план. Русия е новият световен лидер, явно това което извърши Горбачов не беше напразно.

69

Сърaнджa,

преди 9 години

Усещaш ли кaк чaсовничето прaви "тик-тaк,тик-тaк" и то не в твоя ползa,кaто те стигне проклятието си спомни зa този пост ! Хa...хa....! Ще се чудиш от къде ти е дошло ! Бог зaбaвя,но не зaбрaвя!

68

Анонимен

преди 9 години

САЩ е фашистка държава. САЩ подкрепяше финансово Хитлер и нацисттите през врората световна война. Накрая когато победителят стана ясен и започна победният марш на Червената Армия към Берлин САЩ побързаха да се включат именно за да спрат Червената Армия. Ако САЩ бяха се немеслили 1942 година срещу нацистите щяха да бъдат спестени десетки милиони човешки живота. САЩ = обикновен фашизъм.

67

Анонимен

преди 9 години

Русия е почти напълно провалена държава, която чествува ден на победата - кактот се казва с чужда пита - майчин помен прави- основната заслуга за спечелването на войната е на САЩ И Западните съюзници!!!!Докато всички нормални страни в света обърнат гръб на тази разбесняла се маса от оглупели *** избиващи братята си в Украина и използувайки заплахи срещу други европейски страни!Путин и шайката му от мародери я върна в средновековието!

66

Гурбетчия,

преди 9 години

ти си плaтен *** нa Сорос товa го знaят всички...но нa твоя въпрос : Зaщото ЕС е вaсaл нa СAЩ a СAЩ сa творение нa СAТAНAТA !

65

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯЦелия свят,около ЕС иСАЩ се върти,кажи го на Китай

64

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До българкаСкрий се свинчуга...

63

ЧАР

преди 9 години

ДЕВЕТИ МАЙ Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА ДАТА ЗА РУСНАЦИТЕ. ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ ! ШАПКИ ДОЛУ !ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА ЧЕ ЕВРОПА САМО ГУБИ ОТ ТАЗИ КОНФРОНТАЦИЯ А НАЙ-ВЕЧЕ НИЕ.ДОРИ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ОПРЕДЕЛИМ МЯСТОТО В ТОЗИ РАЗКРАЧЕН СТОЕЖ...

62

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАЕдинственото ни упование е бил"дядо Иван",чакали сме го и сме го дочакали,но за такива потурнаци,като теб, по-добре султана да беше останал

61

българка

преди 9 години

Раснах в комунизъм.имах малко но от всичко.дом хляб училище работа почивка сигурност спокойствие.сега ми взеха всичко.дом.хляб работа сигурност и дрогират децата ми.ПРОКЛЕТА да си ДЕМОНкрацио.Да пребъде РУСИЯ

60

Анонимен

преди 9 години

Путин,реве та се къса,наш ***,няма да ходи на парада

59

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ДИМАТова е в началото, когато Вазов е все още заблуден... - но към края на живота си се осъзнава и става русофоб - "Какво търсите тука братя"...

58

Аз

преди 9 години

Кога България не е била жертва на геополитически интереси? Още от Освобождението е така. Обаче най-големите провали в историята ни се дължат на нас самите, поради некадърни управляващи.

57

Стрaнджa,

преди 9 години

връщa се нa лъжците,aз не съм тaкъв,но ТИ СИ ЛЪЖЕЦ,и сaм го знaеш,което прaви грехa ти умишлен,дaно дълго си жив и здрaв дa гледaш кaк проклятието породено от лъжите ти се стовaрвa върху нaй-близките ти !

56

Аз съм прост...

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА 80Ей най-после си призна в прав текст, че си фашист!

55

Анонимен

преди 9 години

Лидерите на краварника и триполовите недоразумения от ЕС с някои изключения няма да ходят на парада в Москва,защото ще присъстват на гей свадбата на премиера на Люксембург Ксавие Бетел ,който ще се омъжва за дълггодишния си приятел Готие Дестене ..Абе к,во да се п,рай еврЕо-атлантически ,,ценности""

54

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 78Не гледай количеството... - а качеството...

53

Анонимен

преди 9 години

Руските комунисти са велики!! Само те успяха да избият повече руснаци отколкото германците.