37

ivanka

преди 9 години

До АзNe e to4no taka i az sam navan i sam dovolna,a i zasega ne mislia da se vrashtam.

36

Joko

преди 9 години

В България над 70% от работещите са РОБИ. Бъхтят по 10 ч. за 350 лв. месечно. Нямам нищо против завършилите да си търсят щастието в чужбина, НО нека да ВЪРНАТ ПАРИТЕ от държавната им издръжка на обучението ! ! ! !

35

пацо

преди 9 години

Странно, лекарите напускат, акушерките напускат, програмистите, инженерите. А Полицаите си кесат тука. Даже не искали да работят, много им е тежка работата, ей на в Драгалевци се измъчиха из онези дни да отговарят на въпроси защо немогат да вземат мерки срещу крадците, а най много се измъчиха като се стовариха 40 коли пред тв7. Мъкаааа. Още си носим кръста наследен от комунизма, Другаре, 8-ми в света поброй на полиция на глава, пък ефект нулев, линейки няма, но има правителствени лимузини. Чести

34

Анонимен

преди 9 години

Търтеи от държавната машина--спрете да крадете.Направете нещо за народа си.Жизнено важни кадри бягат.Държавата загива.Нямате ли капчица морал и патриотизъм.

33

Анонимен

преди 9 години

Да добавя - и цели випуски лекари. Разрухата е пълна и повсеместна.

32

Обективен

преди 9 години

Не става само с бачкане - трябва и акъл!

31

,

преди 9 години

До АзТи си "гений" на сметките. Как ги смяташ...? Мизерия, а *** британска "мизерия".

30

Аз

преди 9 години

С 1600 паунда в Англия ще водят същият живот като в България. Като си платят наема, режиините, транспорта до и от работа, храна .... Отново мизерия!

29

ШибиРиби

преди 9 години

А-аа търсят се търсят се на Запат много ги търсят българските акошерки, .. Знаят с какво да удрят.

28

Анонимен

преди 9 години

заминаващите поне ще се допрат до стандартите на деня, а може да научат и запомнят нещо.Турските гастарбайтери трябваше да отгледат едно свое поколение в Германия, мнозина от които се завръщат в Турция със знания, идеи и пари. До голяма степен затова турската икономика дърпа доста здраво напред.Шо се отнася до БГ-то, щом не умеем да подготвим и задържим собствените си хора, ще наемаме и ще плащаме на чужденци за всяко нещо.

27

TS

преди 9 години

Да не си оплакваме, акушерки и сестри може да нямаме но за сметка на това живеем сигурни. Имаме си полиция и служби за сигурност най-много от всички. Кво мрънкате.... бъдете щастливи!

26

Елемаг

преди 9 години

А за граничен полицай колко бяха вчера кандидати,за колко места?Спомняте ли си вчерашната статия? Ахахахахаха

25

Вълчо

преди 9 години

Лекарите ламтейки за пари навряха персонала, който им върши голяма част от работата в ъгъла - мед. сестри, акушерки със свръх мизерни заплати. Майка ми получава като мед. сестра 350 лв. - продавачката в магазина 500 ... на това му се вика мизерия. Пожелавам 100% на всички завършващи да се уредят веднага в чужбина.

24

от 17 до Киао

преди 9 години

Именно. Никой няма нужда от "качествен контрол" защото така кранчето ще секне и паричките ще спрат да си ги прибират едни определени хора. За това контрол няма и да има. За това акушерките ще изперкулясват от по 24 часови дежурстрва, защото шефа на болницата си е гушнал паричките, които е трябвало примерно да отидат за бонуси на мед сестрите или лекарите. Сега разбираш ли, защо "качествен контрол" няма никога да има? И защо толкова хора емигрират? Не е проблема в парите - просто много се краде.

23

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е лесен за решаване, но няма политик със здрави ***! Да каже на собствениците на болници създавайте и вие кадри, в момента всеки *** решил да отвори болница почва да примамва работещите в държавните болници, вместо да създаде поне един кадър. Ей Софиямед от тия пари, които ще вземат ще върнат някой лев на банките, с другите шефовете ще си купят мерцедеси, ще ги похарчат за какво ли не, но няма да инвестира в един кадър.

22

Анонимен

преди 9 години

Някой може ли даде смислено обяснение във форума защо се откриват нови 85 щатни длъжности в Министерство на здравеопазването?Докато в същото време се тръби за "реформа" със сливания и закриване на болници?

21

турчин

преди 9 години

Нали сме голяма работа тука,защо бягат.Бягат от глада и мизерията,това е истината,Дами и Господа патриотчета

20

БАШ ГЕРОЙ с БМВ М5 E

преди 9 години

аде бе толкова ли няма нормални мъже за отвороклиторовиждаща работа тясни млади е не съвсем всички нооо котьоооо

19

Анонимен

преди 9 години

В Русия ли отиват да работят, или в западна Европа?

18

Анонимен

преди 9 години

Стига бе, нали човешкия живот е безценен, как така тия дет работят с най малките хора вземат малко пари ???