81

Анонимен

преди 9 години

наскоро имаше интервю с напусналият главен изпълнителен директор на ТВ 7 - Кошлуков. Каза че се хванал за главата имало стоци милони дългове и те се трупали и трупали, навремето фирми на Цв.Вас. давали, н о вече били спрели, а Бареков правел нови заеми. те (дълговете) никога не можело да бъдат изчистени.

80

Анонимен

преди 9 години

Да не би да идват нови избори и ГЕРБ да разчиства терена за нов Костинброд, но този път без телевизии, а само с фалшиви бюлетини!?

79

Анонимен

преди 9 години

Борбата на мафията кой клан да присвои повече от КТБ продължава. А някои се радват, мислейки че мафията работи за народа, т.е. и за тях.

78

Анонимен

преди 9 години

Тая телевизия как за две години стана конкурентна на останалите пък и с милиони заеми от КТБ !!!Много ясно че е пирамида самата ТЕЛЕВИЗИЯ ТВ7

77

999

преди 9 години

Защо никой не желае да каже че всичко се прави под вещото ръководство на ТИКВАТА от Банкя? Прасето Пеевски му е маша в ръцете!!! Цветелинка е хвърлила око на КТБ, и по-точно фирмите свързани с нея.Как не им стигнаха парите на тези двамата? Това е ГЕНОЦИД срещу българския народ!!! Нямам думи!!!

76

Анонимен

преди 9 години

Да бе, министър на ГЕРБ да подаде оставка. Такова чудо няма да видим.

75

Анонимен

преди 9 години

Тв7 е най-вероятно една от многото кредитополучатели.Как ще се развият нещата с останалите ,един бог знае.Какво ще се случи и с ония ,които уж по-законен начин си взеха депозитите измисляйки си набързо, набързо схемичка, пак един бог знае.Избирателно се унижават хора за случаи,които са масово явление,за да се покрият останалите.Това е най -характерната черта на обществения ни живот.Защитават се лични интереси,а не интересите на държавата.

74

До БГ

преди 9 години

Пише се сигУрност, неграмотнико.

73

Факт

преди 9 години

Министър Бъчварова трябва да подаде оставка. Няма начин тъпите действия на пдочинетата й полиция да не са одобрени от нея.

72

Анонимен

преди 9 години

ЗАКРИЙТЕ ТОЗИ ПРОВОДНИК НА ТУРСКА КУЛТУРА ТВ7

71

Анонимен

преди 9 години

Честно, наистина няма такава държава която да се ръководи от малограмотни, алчни и крадливи люде за които лъжата е средство за оцеляване. Смеем се на самодържеца Ким Чен Ир, че избива не врагове а нехаресващите го. А у нас един самодържец поради страха си да не буде убит за хиляди гадости се е вкопчил във властта защото там само може да оцелее. И не си дава сметка, че въпреки усилията му да изглежда демократичен зад тази фасада прозира неустоимото желание да смазва всичко което изразява несъглас

70

лозанов

преди 9 години

напълно излишна телевизия за какви се мислят тези един канал 1 стига и без това народа изпростя сама заплати няма смисъл като ги гледах как бяха се хванали да не изтър ват заплатата даже и босия ненормалник беше там.говорят за пазаджишкия кмет ами те са същите как може на един журналист измислен да му дават 5 или 6 хилки срамотавижте другите заплати.й,трябваше полицията да им натроши мутрите

69

Ред арми

преди 9 години

Ами с *** премиер- милиционер, с *** бивш вътрешен министър физкултурник ( а сега депутат), нормално е полицията да действа тъпо... Каквито и шефовете, такава е и тя

68

Анонимен

преди 9 години

Най големия цирк беше рева на Сидеров и Енчев за спасението на телевизията на ДПС

67

ДО 90

преди 9 години

Човече ти със съдия изпълнител занимавал ли си се ? Знаеш ли че първо получаваш покана за доброволно плащане и ако не се явиш чак след това се задействат ??? Има си и срокове мисля ,че беше две седмици ,не може а едни сватба за други брадва.

66

Истината

преди 9 години

В нормалните държави министъра подава оставка след такава издънка, само в България горят бушончета - шефове на ниско или средно ниво.

65

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 88Ти изобщо следиш ли какво става преди да говориш? Беше повторено многократно, че парите са налични и от телевизията са били готови да платят, а от синдика са искали техниката, от която като я продадат я вземат нещо я не. От синдика буквално са заявили, че искат да спрат телевизията това е! За това айде стига глупости а?

64

Анонимен

преди 9 години

Полицаите и съдия изпълнителя са действали адекватно ,най неадекватен беше Борисов.Как може премиера да се намесва във частен спор и да лобира за отсрочка ??? Хората които са дадени на съдия в БГ са стотици хиляди,за тях защо Борисов не се намеси и иска отсрочка ???Полицаите бяха много защото офисите на тв7 са много и трябва да бъдат завардени за да не се изнася техника,как така ще каже ,че полицаите действали тъпо ???Дължат пари сега е ред да ги връщат.

63

моряка

преди 9 години

Ти,Цветан Василев не можеш /или не искаш/да върнеш,та парите ли?Отговорност от безотговорен е като += -=0.

62

активен

преди 9 години

Още от юни миналата година си го знаех. Сега съм убеден. Б.Б. в съучастие с Д.П. фалира нарочно КТБ.