16

Анонимен

преди 9 години

ха ха ха цирк

15

Анонимен

преди 9 години

Жена министъра на МВР

14

шлосер

преди 9 години

Аз, ако съм се прецакал да бачкам за работодател със запорирано имущество и дойде съдия изпълнител, какво да направя. Уважавам журналистите, както всяка друга професия, то точно Вие в ТВ7, като сте почнали работа сте били наясно, че бачкате за Цветан Василев - Делян Пеевски и точно Вие като журналисти е трябвало да сте наясно на кой си продавате труда.

13

Авиестедругабира

преди 9 години

А поискахте ли разрешение от шефовете на СДВР и 6 РПУ на МВР за да напишете тази статия!?

12

До Анонимен 9

преди 9 години

Това ли ви е кутевката за днеска? ББ НЯМА право да се разпорежда с полицаите. Никъде не пише че се е разпоредил с тях. Има пълно право да се разпорежда с министъра (Бъчварова в случая), тя има право да се разпорежда с полицаите. Това много добре го знаете, но Кутев няма какво друго да си изсмуче от пръстите.

11

Анонимен

преди 9 години

Бойкова република

10

9

преди 9 години

Откога Б.Б. стана и съдия и синдик и ЧСИ?! Глей си МС и не се обаждай където не ти е работа! Разбирачев! После Б.Б. ли ще плаща ,когато кредиторите осъдят Р.Б.?!

9

Анонимен

преди 9 години

След като закона е закон, трябва да се спазва от всички, какво като е телевизия и са журналисти. Ако аз дължа пари на банката ЧСИ-то ще влезе вкъщи колкото и интервюта да давам. Или пак почваме старата песен ?

8

изпратете и НАТО

преди 9 години

Той е разпоредил на вътрешния министър Румяна Бъчварова да накаже този, който е изпратил толкова много полицаи в телевизията. По данни на TV7, те са били 85.В такъв спор пращат двама полицаи да призоват двете страни да изпълнят закона. Ако не го изпълнят, ги арестуват и отвеждат в районното, обясни Борисов.

7

Анонимен

преди 9 години

Не знаех, че ББ има правомощия да разпорежда нещо на полицаите. Туй май се нарича еднолично управление (диктатура)!

6

Анонимен

преди 9 години

Боцко усети че тая вечер щеше да е началото на краят му и веднага подви опашка.

5

До не разбрал

преди 9 години

Защото аз с моя глас съм го оторизирал за това. Проблем?

4

не разбрал

преди 9 години

Защо боци нарежда на МВР?

3

аха

преди 9 години

Позор, защо толкова много полиция и неадекватна позиция на ченгетата. Да отцепиш сградата и да не пускаш вътре журналистите, тотален разврат. Оставка на социоложката! Веднага!

2

куран

преди 9 години

близо 100 години всички балкански народи знаеха че турците са масови убийци на цели народи! Чак сега света ги осъди като престъпници срещу човечеството!ТВ7 е първата анадолска телевизия ще я последват престъпниците и наследници на масови убийци от дпс и бсп.

1

Анонимен

преди 9 години

Много точно казано от Борисов,направо ги закопа!Какво реват,като не си оправят кредитите,пък не искат и да ги връщат и да ги оставят намира???Законите са за да се спазват.