42

До ???

преди 9 години

Това който ти го е казал му кажи да си провери инфото. ХП България е един от 6-те центъра в света и обслужва ЕМЕА регион (ако ти говори нещо) Кол центъра е едва 5% от работещите в ХП. Не че ще ти променя опорната точка, но здраве да е

41

Анонимен

преди 9 години

Боце, за какво им е този Бизнес парк на младите хора от IT сектора, нали вече ги прати да стават овчари и тираджии?

40

Анонимен

преди 9 години

"Хюлейт Пакард са провалили хиляди студенти направили ги телефонисти за много пари , напуснали университета и след няколко им били шута към провинцията.."Леле, били шута към провинцията... Смях, смях, смях.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29И от кога е този бизнес парк , сигурно от времето на бай тошо или преди него ...не говори глупости , точно бизнес парка започна да се развива по времето на Борисов когато беше кмет , а в неговото изграждане участваше сегашния президент ,който тогава беше представител на една голяма чуждестранна фирма ...То и южната дъга беше построена , ама само пред резиденция Бояна ,а при младост бе каруцарски път с по лента в посока , сега е с по 4 ленти в посока , а след седмица и с метро

38

Debora

преди 9 години

Bravo ! S Bojia volia, zdrave i bez incidenti da se polzva ot vsichki !

37

???

преди 9 години

До Анонимен 35.Мдааа НР инвестира в Call centres .... смешноооо.

36

До Анонимен 35

преди 9 години

Грешна ти е опорната точка. В Индия е доста по евтино от тука. Но на промит мозък какво да му обясняваш. Пиши да си изкараш рублите и дерзай, аз пак ще гласувам за ББ и пак ще ми е през оная работа за опорните ви точки. Стигнахте дъното след като на една добра новина не се радвате!

35

Анонимен

преди 9 години

Аз уча в ТУ-София нашия декан каза , че Хюлейт Пакард са провалили хиляди студенти направили ги телефонисти за много пари , напуснали университета и след няколко им били шута към провинцията.. Така че внимавайте какво работите.. Още първи курс най големите *** дека не можаха или да заверят или да си вземат изпитите станаха телефонисти в Хюлейт Пакард..

34

До Гената

преди 9 години

Че плаща ли ти толкова Болен? Щото аз взимам 3 бона и си се возя като пич и не ми и дреме, но явно под масата воцда ви е раздал други точки

33

Анонимен

преди 9 години

Преместиха колцентровете от Индия, щот хората там искат нормални заплати, а тука за 700-800 евро ше се избием, хахаааа, удри баце, тая мачка не е нашта!

32

Анонимен

преди 9 години

копеийки :) Жал ми е за вас.

31

Гената

преди 9 години

Да взимам 2 бона заплата и да се возя с разни мижитурки в метрото. Няма как да стане това. По-добре да кисна в задръствания с часове, но да ползвам градски транспорт - чак толкова ниско няма да падна.

30

Анонимен

преди 9 години

Sz sam Turchinat Hasan!Tarsq si rabota kato telefonist! Zadaljitelno v nqkoq partiq, primerno v Ataka ili direktno pri Valeri Simenov!

29

Руди

преди 9 години

До Анонимен 26 А бе не ми бери грижа , с три западни езика все ще ме вземат някъде, а ти ще си броиш стотинките пак .

28

До Анонимен 26

преди 9 години

Яд ли те е че не са те взели там? Сега пиши да си изкараш копеийките и плюй по тези които могат да мислят сами.

27

Анонимен

преди 9 години

Колко злобен и нещастен трябва да си , за да оплюваш всяка хубава новина !

26

До Анонимен 20

преди 9 години

В ХП такива заплати няма. Има също много чуждестранни колеги (Русия, Западна Европа, САЩ) и те не се карат по между си, не са разделени, за разлика от рубладжиите които пишат!

25

Анонимен

преди 9 години

До Руди След 1 година като ти бият шута ще взимаш на някому уу..

24

Анонимен

преди 9 години

Ахаааа!Сега рабирам защо сутринта предупредиха да не се ползват метро и трамваи поради възможна терористична заплаха.Ами щото на бакшишите им секват бакшишите...

23

Анонимен

преди 9 години

"Хюлейд Пакард провали хиляди студенти за няколко години .. 1000-1500лв. за телефонист и студента зарязва обучението си ..."Умножи ги по 2 или по 2.5 и тогава пак пиши.