367

Анонимен

преди 9 години

Чакаме новите автомобили,битова електроника,и IT технологии също на базата на Т-90.

366

Анонимен

преди 9 години

А нещо кафемашина, пералня... прахосмукачка...кога ще представи?Или тези неща не са необходими за "победата"?Щом има танкове - всьо в парядке!Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Кримнааааааааааааааааааааааааааш!

365

Серьожа

преди 9 години

Куполь танка покрыт с брезентом, потаму что он сделан из мукавей. Дожд рзкиснул го немедленно.

364

храбър

преди 9 години

Мужиците започват да приличат на *** побойник, който освен да се репчи пред останалите деца в училището друго не знае! И накрая винаги се събират няколко деца и го слагат на мястото му, както и м/у другото ще стане с Русия ако продължава да си прави каквото си иска!

363

до Боби 489

преди 9 години

Ква Арена кви Дроздове кви щуротии!Арина НИКОГА не била произвеждана серийно,плюс това е модел 1983г.За момента само Израел имат серийна ито два вида активни защити!А срещу Джавелина който удря отгоре руски танк за момента НЯМА НИКАКВА ЗАЩИТА!Никаква!

362

Анонимен

преди 9 години

Правилно е да се сравнява танк с противотанковите средства на противника. :)

361

Ian Smith

преди 9 години

Е това с този танк Армата не е ли излишен шум?! Много върха бил - къде да го видим това, защото лакърдиите на петоколонниците за величието на СССР/Русия сме ги слушали, слушали ... вече 70 години!

360

UKRAININFORM

преди 9 години

Една държава ,която 100 години не може да направи лека кола,как ще направи танк?--че и най добрия в света ?

359

Анонимен

преди 9 години

След Пустинна буря в началото на 90-те някой да има спомен да е използван танк?

358

Анонимен

преди 9 години

Смешни са ми как ги наричат "системи за отбрана" Братушките все трябва да се бранят от някой, че иначе ще се окаже, че сами са си виновни. Даже 70+ години след края на ВСВ все още се борят с фашистите...

357

смех

преди 9 години

Руската армия е велика, ще бие дроновете със 120мм пушки. Ххахахаха, тез още живеят някъде около '45-та-54-та години на миналия век!

356

до Боби

преди 9 години

Роботизиран модул?!?!Абе те една задвижка като хората не могат да направят,роботизиран танк направили!!!Тва за робота да не е вица на деня,а?Ххахахах!А за зарежданито немците нямат автомат понеже с добър пълнач могат да стрелят през 7сек. докато руския автомат не може да падне под 10-12 сек.! Е затва и немци и янки нямат автомати за зареждане! Плюс тва дават много дефекти автоматите!А танк без оръдие е една гоооляма мишена!Или ти си мислиш че немците нямат сили да го проектират автомата ли!Я пак

355

Чекист

преди 9 години

Боби, виждам в час си на нещата. Малко тук се аргументират така както ти. Приятно е когато човек може да прочете мнение, а не просто лаене...

354

Боби

преди 9 години

До 488За топлинни ракети не си прав. Издухват огромно количество топъл въаздух това да но класическите дизели/восдни радиатори нагряват самата броня на танкаи бронята свети

353

Боби

преди 9 години

До Анонимен 486Дори старата защитна система Арена от преди 10 години се разправя с Джавелин. Сегашните наследници са няколко пъти по-добри - споменават че могат да отразят до 4 последователни атаки попадащи в една и съща точка на танка. 180 градуса по вертикала и 360 по хоризонтала. Само пехота по малко от 40 метра до танка да няма че ще бъде убита от антиснаряда

352

до Боби

преди 9 години

Именно - абрамсите изискват различна логистика, чувствителни са на прах /причината за филтрите/, уязвими са за топлинни ракети и още много. Що се отнася до мощността - немския леопард има същата мощност и то при наличие на стандартен дизелак.

351

Боби

преди 9 години

До elevation04 481Умнико погледни под бризента и тогава говори - Леопард 2 е 70 тона Т-14 е 50 тонаВ носа на т-14 има бронекапсула за 3 човека а всичко останало е роботизиран боен модулЛеопард 2 има един човек в корпуса, Командир и мерач от двете страни на оръдието в предната час на купола и Пълнач в задната час на купола. Немеца даже автомат за зареждане няма(за сега)Достатъчно голяма разлика има нали?

350

Анонимен

преди 9 години

Само на приказки и пропаганда ако се правеше най-добрата военна техника верно щяха да са нумеро уно рашките,обаче в реалния живот са изостанали и във военната индустрия. Каква военна сила е Русия? Никаква - имат един единствен самолетоносач!!! ЕДИН, и то 30 годишен!!! Нямат самолет с технология Стелт. Изобщо са в миналия век,както винаги са били спрямо американците и запада.

349

Анонимен

преди 9 години

Който се интересува, той знае - руската военна техника е нумеро уно.

348

Боби

преди 9 години

До Анонимен 473Реактивния двигател има 2 преимущества1. Пали лесно при всякакви условия(освен под вода)2. ОГРОМНА отделена мощност на единица теглоНедостатъци1. Специални филтри 2. Относително голям разход3. Може да гори всичко от пропан бутан до Височинен керосин.Абрамс ползва керосин защото е по-евтин от дизела.Т-80 на РФ армия са дислоцирани само на север защото лесно палят и при -60 градуса, а и няма толкова прах.