51

социолог

преди 9 години

С такива червени *** не е чудно , че БСП се сви до 9-10 % подкрепа . Айде чао и да продължавате да плюете Борисов , че до тука е много слабо.

50

Анонимен

преди 9 години

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист/демокрад/реформатор и пр. по произход.Няма идеи/освен келепира/. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник на началник/бос/мутра, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно. Нулева фантазия, клиширани изрази.

49

БВП 2012 год.

преди 9 години

77 място Ботсвана 7,020 $78 място България 7,006 $79 място Доминика 6,780 $

48

будясъл

преди 9 години

До лекар-психиатър (а.к.а икономист, политолог етц) сам ли си пецна плюса, ***?

47

do 83

преди 9 години

Kakvoto povikalo,takova se obadilo...ako beche napisano kulturno takiva kato 79 kak da go razberar

46

куня

преди 9 години

най-тъжното е, че ББ е удобен на всички политически субекти - има за всички, на никого не прави нищо лошо, психопат е и лесно лъже без да му мига окото. ББ - идиотчето на ДС, лумпенът, който служи на всички, полезен ***.

45

лекар-психиатър

преди 9 години

Вижте просташкия и каруцарски коментар на червения *** под 80 . Това е безсилие и злоба . Такъв какво да го коментираш той просто е за болнично заведение .

44

do 76

преди 9 години

A vie ste originalni...bravo Boiko...nai dobria...i t.n.ne sam nito chetven..nito sin..a balgarin..a vie zachoto vi e kazano kakvo da pichete ste galki..istoriata ni poznava primeri s takiva kato vas..stanali naricatelni v uchebnicite....ako me razbirate vaobche

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен "Кърваво-червените фашисти" Туморът ще бъде изрязан. Е ее пак чужденци (едно мислят друго пишат) - Кърваво-*** фашисти техните преяли с власт ПИндоски слуги , а дали Туморът на ТИКВОнизма ще бъде изрязан бъдещето ще покаже..подпис: жител на автоморга България.

42

Анонимен

преди 9 години

Абе днес тия червени *** няма ли да напишат нещо що годе нормално. Ами то от тъпни вече не е интересно . Тиквун такъв тиквун онакъв , аре бе смешни сте .

41

Анонимен

преди 9 години

Ta i Marica che e kato drigite do tri meseca pak dupki che zeinat....hubava rabota,ama Boikova...

40

Анонимен

преди 9 години

Министър-председателят Бойко Борисов очаква повече от 1,5 милиарда лева приходи..Добре е бат'Боко, гушна поредното милиардче. Ние кво да праим, кво да очакваме - освен сигурното повишение на тока?

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен ""Мачкай, Бойко!""Стига бре от Мачкай, Бойко! НЕ ВИ остана кожляк на топките , после що поскъпнали лекарските услуги.

38

Василев

преди 9 години

Измъчихме се бе хора, няма никаква разлика между Бойко, Орешарски, БСП и ДПС!Така са на заклещели корпорациите, че не ни дават въздух!Казват, ще спазвате европейските правила и ще ви даваме пари от еврофондовете!С Орешарски мислехме да водим някаква самостоятелна политика , да развиваме неевропейските пазари ,но не става!Разберете, че системата и политическата класа е една, правилата които трябва да спазваме са едни!От нас се иска реформи и да водим хората към политически и икономически ред!

37

Анонимен

преди 9 години

чакат се 1,5 млрд. лв. ..чуек, че туй е много царевица бре! Къде ще ги раздават?ВБанкя?

36

МРАВКА

преди 9 години

ОСТВИ НАРОДА ДА ТЕ ПОХВАЛИ,НЕ СЕ ХВАЛИ САМ ЗАЩОТО СИ МНОГО НАГЪЛ И ЖАЛЪК!

35

Анонимен

преди 9 години

Мачкай, Бойко!

34

социолог

преди 9 години

Червено *** спри да се излагаш с твоите тъпни. Съберете се на Позитано 20 и измислете някаква опорна точка . Досега само наливате гласове в ГЕРБ .

33

Анонимен

преди 9 години

До 11НЕ се притеснявай КАКТО е трагнало да намаляваме в края на Тиквунския мандат Великата Тиква ще си пуска ЗАПИСИ с хиляди почитатели, т.е. няма да има кой да връща заемите.

32

журналист

преди 9 години

Др. червен *** не се прави на много отворен , защото си неграмотен и необразован . В България се пише и чете на Български . Като искаш пиши на английски и ще ти отговоря , но не можеш .