27

Ястреб Велики

преди 9 години

И откъде казваш знаем, че са убити милион и половина арменци? Да предположа - арменците така казват! То и евреите казват, че нацистите са убили 6 милиона евреи, ама ...

26

?!?

преди 9 години

Чета, чета а за скандалното поведение на ДПС - нощо! Искам ДПС ясно да кажат това за нас не е геноцит и после да обяснят разумно защо напускат българския парламент? Това не са принципни политики, а външнополитически казус. Какво демонстрира ДПС, че са васална Турска партия ли?

25

Анонимен

преди 9 години

Бе незнам дали само злато продават, ама един от общаците в нашата фирма е арменец. А не е нужно съд да казва дали геноцидът е геноцид. При милион и половина жертви интересно какво е? А ДПС без съмнение са Троянски кон, не само в България, но и в Европа.

24

Анонимен

преди 9 години

Нещо не ми се връзва как така станали и си излезли нали в крайна сметка твърдят, че не са етническа партия. А и би трябвало след като са в българският парламент да са граждани на България, и като такива да не си позволяват да мислят за интересите на чужда държава. От друга страна за т.нар. въз. процес ... нещата тръгват от това, че турският вън. мин си ги поисква гражданите но след като виждат какъв поток отива президента затваря границите. Не смесвайте двете неща.

23

мир да е

преди 9 години

защо се карате и обиждате на етническа основаясно е че това е театър за да може да се карат и противопоставят хората, да има напрежение и да се отклони вниманието от кражби и измами с кръгове от фирми. всички сме в кюпа и турци и българи и арменци и всякакви. вместо да се караме за миналото най добре е да си живеем мирно и спокойно всеки със свойте си обичаи а тия дето сеят омраза и ограбват народеца да гният в затвора

22

Анонимен

преди 9 години

Ах, *** ниедни, значи, когато на няколко хиляди души се сменят имената, част от които ненасилствено и много от тях умишлено не желаят да си връщат старите, е трагедия и престъпление срещу човечеството, а избиването на милиони православни не е геноцид, а грешка на растежа на младотурската демокрация.

21

Анонимен

преди 9 години

Време е ДПС да смени българския с турския парламент.

20

Василев

преди 9 години

Няма демокрация без манипулация!Така че много недейте мрънкате срещу ДПС, а я пазете като зеницте на очите си!Агент Джером Касиди!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Ега ти *** са тези от ДПС. Нищо против нямам турскоговорящите у нас. Тази партия ги остави в Срудновековието за да ги граби. Сегапсе прявят верни на Турция да неща ясни на всички. Избили ли са 1.5 милиона!!!!! Арменците са убили един по един турските генерали които са в основата на избиването. Трябвахда се забрани тази гнусна партия от национални предатели и такива като агентите Доган и Местан пубрично разстреляни.

18

Анонимен

преди 9 години

Защо ДПС напусна залата при почитането на паметта на арменците? Защото са турска партия, турски партии нямат място в българския парламент!

17

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че е време Конситуционния съд да преразгледа позицията си относно ДПС. С действията си те доказаха, че са турска партия на етническа основа.

16

Анонимен

преди 9 години

Нали са българска партия уж ДПС-какви ги плещят тогава и какво ги е еня за събития в турция-май са *** но ердоган

15

SL500

преди 9 години

А чорбаджиите изедници Янков и ментата...???

14

Ястреб Велики

преди 9 години

До крайВиж сега чоджуум - прадядо ти Ястреб не казва, че не са загинали арменци през тези събития. Само казвам, че не му е работа на българското народно събрание да се изказва по исторически въпроси. Всички държави, които са признали това събитие като "геноцид" са взели тези решения по чисто политически причини. За да може да се клацифира като геноцид, трябва да има решение на съд с международен статус, който да отсъди, че да - това е геноцид! Но такова нещо все още не е станало, нали?

13

********************

преди 9 години

Мързеливите Арменци искат само да си седят в златарските Магазинчета и да мамят бедния българин с по некой грам злато , да са ги избили всичките тогава Мързелив Народ са Арменците , не случайно са ги избили Кюрдските Башибозуци а не както пише вероятно Манипулативно Османците

12

Василев

преди 9 години

ДПС е най важната партия за България на този етап и в тази геостратегияеска заплетена международна ситуация!!!!Агент Дензъл Уйлкинс!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 9 години

"Депутатите от ДПС пък демонстративно напуснаха пленарна зала."Е, мисля че вече на всички им стана ясно, че ДПС не са партия на малцинствата, не са българска или европейска, а ЕТНИЧЕСКА ТУРСКА ПАРТИЯ. Факт!Ако бяха партия защитаваща правата на малцинствата, щяха да се застъпят за арменците, а ако са турска партия щяха да са против признаването на геноцида и те току що доказаха, че са турска партия в българския парламент.

10

Кюрдистан

преди 9 години

Фесовете не признават арменския геноцид, но реват за Възродителния процес.

9

Дядо Петър

преди 9 години

Мутиралите комуноиди от ГРОБ, за чиито НАЧАЛНИК бай Тошо е ментор, патрон и кумир, отдавна са усвоили тактиката на Тато да се "снишава" и да прилага всевъзможни "маньоври" и "прийоми".Но явно са забравили елементарната истина, ЧЕ КОЙТО СЕДИ НА ДВА СТОЛА, ПАДА ПОСРЕДАТА.

8

край

преди 9 години

Ястреб-кокошкар да избиеш милион и половина човека за няколко дена какво е ако не геницид. Да си говорим честно - Турция в момента е силна държава и държи здраво дивотията на голяма част от населението си обаче - не винаги е било така. Не дай си бже /Алах или Бог/ пак да я изтърве.