22

Анонимен

преди 9 години

до 22Защо да мълчим, бе резня? Да мълчим и за 150 хиляди тракийски българи- жени, деца, изклани от турците ли? Хайвани с хайвани.

21

Анонимен

преди 9 години

Арменци и еврей са добри хора и наши приятели за разлика от комшитата дето ни копаят гроба, пфу!

20

Шоп

преди 9 години

Не е имало никакво клане, а потушаване на въстание, инспирирано от руските ***. Първо арменците (подкокоросвани от руски емисари), са изклали цял един турски гарнизон във време на война. И в момента играта е да се притискат европейските държави с измислени претенции, за да ги скарат с Турция. Никъф геноцид не трябва да им признават, такова нещо просто не е имало. Иначе и Русия трябва да признае геноцид над чеченците.

19

Анонимен

преди 9 години

Armenetsi I evreii sa nay dolnata nastiya viv seliya svyat

18

Исмаил

преди 9 години

Има и добра страна. Как иначе Астор щеше да се научи да си маха глават?..ха..хаСега сериозно. Всичко това е арменците да измъкнат пари. А защо в Българи по време на възродителния процес не им смениха имената...

17

ebs

преди 9 години

а някой знае ли защо е имало това клане? научете историята или поне се поровете из нета за инфо.

16

dady

преди 9 години

*** offff bulgariya

15

Анонимен

преди 9 години

До КЗЛиЛbulgarite da go duhat.Osmanliyite prosto sa minavali kogato si sakat,i prez zemite vi ,i prez jenite vi.

14

(не)случаен минувач

преди 9 години

"Държави като САЩ, Великобританоя и Израел отказват да признаят..." за да не се влошат отношенията с Турция... Питам се къде е правото, къде е разумната политическа рационалност... в едно съм убеден САЩ не са ни приятели.

13

Анонимен

преди 9 години

турция е гнойния цирей на Балканите,който по оперативен път ще бъде отстранен.91dady

12

Анонимен

преди 9 години

Българи,какво ви става че "плачете над чужд гроб".Оставете историците да си кажат думата.Най малко от хорски срам трябва да мълчите за това което сторихте на собствените си граждани през 1985 година.

11

tih velikan 681

преди 9 години

AMI BG 500g???!!BATAK???!!!!

10

SULTAN SELIM

преди 9 години

Turcite si priznaha za ubitite armenci...i protegnaha ruka za proshka!!! No armencite...edna malka kasta/jiveeshti v chujbina...iskat pari...mnogo pari! Az im kazvam...imate pravo da chakate...mnogoooooo!!

9

слави

преди 9 години

турция няма да се измъкне от войната,някой ще се погриже за това

8

атанкист

преди 9 години

Дезертирал руски войник изби 6-членно арменско семейство и предизвика кървави протести в арменския град Гюмри, предаде Би Би Си.14 души са ранени при последния протест, прераснал в сблъсъци с полицията.Демонстрации е имало и пред руското посолство в арменската столица Ереван.Протестиращите настояват руският войник Валерий Пермяков да бъде предаден. Тия арменци са мързеливи и искат някой само да им плаща.

7

Анонимен

преди 9 години

в този район където по рано са живеели арменците сега живеят кюрдите там няма турци значи ако някой е резал арменците това са кюрдите

6

ВАЛЕРИ и ВОЛЕН

преди 9 години

ПИТАМ КЪДЕ СА "ПАТРИОТЪТ" ВАЛЕРИ и "НАЦИОНАЛИСТЪТ" ВОЛЕНЧО ...ЧЕ ОЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ПРИЯТНО РАЗСЕЯНИ И НЕ ВНАСЯТ РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД В ПАРЛАМЕНТА ?!!!

5

до 8

преди 9 години

Грешна ти е логиката, Армения е част от БРИКС. Но чукча писател, не читател.

4

Кирил Софийски

преди 9 години

Е, и какво като светът признае този геноцид от миналото !?!?! Ще се стоплят ли Арменците ?!?! Важното е ,че светът знае за този геноцид !

3

Анонимен

преди 9 години

Въпроса около този геноцид не е от днес не е от вчера. Просто турците взеха неправилно решение по въпроса с руската газова тръба и затова "господарите на света" решиха че трябва да бъдат наказани