111

?!?

преди 9 години

Противно на повечето мнения аз смятам, че Веждито го каза точно на място. Подбора на думите му смятам за правилни. Аз се обиждам от отношението на хориста, не от това че го сложиха на място така грубо.

110

Командирован

преди 9 години

Явно тенора не е пътувал отдавна. Командировъчните не са заплата както си мисли Тенора. Това са средства отпуснати за дневни разходи на командирования. Обърнете внимание че Тенора има платени хотел, пътни всичко и 35E са дневни, които командирования да използва за храна а не за подаръци на роднините. Заплата е нещо отделно което се плаща от собственика на хора (частен). Този Тенор толкова дълго не е бил командирован в чужбина че даже е забравил какво е трудова заплата и какво командировъчни...

109

червена мъка

преди 9 години

Как не го е срам Рашидов да е толкова талантлив и толкова СКЪПО да му се продават склуптурите! Дайте другари, да не спометаваме за неговия принос като творец, а да спамиме непрекъснато, че е МУЛТАК, че е ударил шамар на полицай, че има мноооооооооооооого пари в КТБ... Народа ще му завижда и ще го мрази!!! Да живее ПОСРЕДСТВЕНОСТТА и НЕГРАМОТНОСТТА!!! Там се чувствуваме уютно!

108

Мите

преди 9 години

Хористите се оказа, че са пяли без пари, защото получили само 35 евро, колкото да хапнат някоя закуска в Париж, в същото време влачи 10 *** на държавни разноски да се хвалим с какво с траките ли?!?

107

анонимен

преди 9 години

Така е и ще стане още по-зле.Какво му остава на беден и оскотял народ без никаква светлинка в тунела относно бъдещето -омразата, завистта и опростачването.Но дотук ни докарахте вие, политиците.Битието определя съзнанието. Не можеш да очакваш култура и възпитание от хора, тънещи във всекидневна мизерия и безперспективност.Това, че ни представяте пред света лустросани, а живеем като бедняци, съвсем не ни прави добри и културни.Гордостта и хвалбите са за вас - политиците и приближените ви.

106

Забележка

преди 9 години

Тук има платени троби от министерството на Рашидоз. Като им чета писмената се смайвам. Толкова ли са прости културните бюрократи. Голяма простотия!

105

Анонимен

преди 9 години

До ВъпросВъпрос:не ви ли е срам от глупостите,които пишете?

104

Анонимен

преди 9 години

Защо като има някакво културно събитие най-големите *** на държавата винаги ще цъфнат там? Тогава не се сърдете когато отидете някъде да ви гледат подозрително и с недоверие.

103

Анонимен

преди 9 години

Този мултак, който месеци рева за милионите си в КТБ по всички телевизии, се подиграва на човек, поискал възнаграждение за труда си. Наглите ни управляват.

102

Определено!

преди 9 години

До АнонименДа, Байко Борисов е Севт Трети :))

101

пало

преди 9 години

веждичко: първо аз не съм другар на мултак, второ падението българско, са такива като тебе и накрая невежеството и арогантноста са достойни за мразене.

100

vsichkoelubov

преди 9 години

vie im peite kulturno bez pari v parij da gi zabavliavate gratis, a francuzite kopat i iznasiat kulturno i gratis ot rodopite s gratis bg trud i gratis bg cenni metali i minerali - zlato, srebro, platina, medhrom, nikel, zink, olovo i dr.:-) 70 godini i kusur

99

Питам се...

преди 9 години

Значи така. Твореството на Рашидов струва милиони (виж случай с милионите му в КТБ), а творчеството на хор Йоан Кукузел стрва 35 евро?Питам се, как не го е срам Рашидов. Така да се надценява, а колеги така да подченява? Сега се питам и следното. Дали милионте, които си взе от КТБ не са от подченяване и присвоянаве ...... ???? на чужди творчества??? ... във властовата му роля на Министер....???И какво общо имат политиците в България с Траките?

98

струма

преди 9 години

Може би хориста не е трябва да изказва така рязко мнението си.Но не прилича на министър на културата да се изказва така.Не за първи път коментира в негативен план българите...след като не ни харесва да подаде оставка, защото на всички ни се внушава че ... какъвто министъра... така и културата.Нямам предвид творческите му достижения, а изказа му като официално лице представляващо българската култура.

97

Анонимен

преди 9 години

Явно не можете да разделите проблема и да го огледате от всички страни. Толкова ли ви промха мозъците? Тук не става въпрос за една изложба или за тракийското съкровище, а кой го представя пред света. Не може един самодеен скулптор без образование да бъде министър на културата. Оревахте орталъка като назначиха мутрягата Бинев за шеф на комисията по култура, а когато се назначава бивш мултак мълчите. Хитрецът напълни с пари и редакторите на водещите вестници, за да са доволни. Мислете малко хора.

96

Отговор:

преди 9 години

Познавам един ДНЕШЕН фабрикант бивш агент от ДС/КГБ---който избяга в Париж през "соца"-----ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ СЛЕД 89-г.КАТО "ЕМИГРАНТ ОТ КОМУНИЗМА И РЕПРЕСИРАН"!ПОЗНАЙ КОЙ ГО ПРАТИ ДА ИЗБЯГА В ПАРИЖ!!! .../познай от три пъти/А , СЕГА МОЙ ВЪПРОС:...а ти с чий пари си купи къщата в Париж 1982-г....С ПАРИ ОТ БАБА ТИ ЛИ..?

95

Анонимен

преди 9 години

Докато в БСП има хора като другарите Кутев, Моника, Мая, Мерджанов и много още те така ще бъде! Тия само се чудят каква кална история да измислят и да злепоставят страната ни, то не бяха фалшиви бюлетини за по-предишните избори, то не бяха натъкмени скандали с уж масови подслушвания, измислени досиета и всякакви гнусни активни мероприятия, инспирирани от остатъците от ДС, сега мастити бизнесмени-олигарси, които субсидират посочените по-горе палячовци да правят циркове в Парламента и по медиите!

94

Жалка история

преди 9 години

Представяте ли си: ПРЕКРАСНА И ЛУКСОЗНА ИЗЛОЖБА...И някакъв си занимава народа , че му били малко РЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ 35 евро... Можеби щял да е доволен на 45 евро...Жалка история!

93

отговор

преди 9 години

До АМИ ЛЕААми, ЛЕА, посраният си ти!

92

ист

преди 9 години

Нито едно добро дело не е останало ненаказано.