12

Анонимен

преди 9 години

Ако ИТ индустрията докарва повече пари от хотелите на мутрите, значи сме на налучкали правилната посока.

11

Анонимен

преди 9 години

Нали Кобурга ни набута в ЕС да може да окраде ,каквото си хареса,Костов разпродаде държавата на безценица,закри прдприятията и даде червен светофар на пладнешкото крадене.Това се счита вече за професия.Народът да се спасява.Пълен цинизъм.

10

Анонимен

преди 9 години

Не сме силициева оина, а силиконова издатина.

9

Анонимен

преди 9 години

За секс туризъм и алкохолизъм сме номер едно. А силиконовата долина е между гърдите на Николета.

8

Анонимен

преди 9 години

Най-великото постижение на родната соц. изчислителна техника беше копирането на IBM-360

7

Анонимен

преди 9 години

Значи можело и без АЕЦ Белене да се опраим, щото цоциалистите обясняваха че без тази велика и неповторима атомна централа всички ще станем келнери и масажистки

6

Анонимен

преди 9 години

индийците пишат програми, защо да не научим и нашите роми да правят същото

5

Анонимен

преди 9 години

ИТ сектора вече изпреварва туризна по дял на пирходите, хубавото при него е, че държаавта много не се бърка, не защото не иска, а защото управленците ни хабер си нямат от него

4

Анонимен

преди 9 години

До сориВ една държава трябва всякакви специалисти,а не само Ай Ти. Представи си да не става де, световен катаклизъм, ядрен взрив, няма инфраструктура, няма ток, няма компютри какво ще правим с тези Ай Ти специалисти?!

3

Анонимен

преди 9 години

това значи държавата и /или частни фирми да ПОХАРЧАТ пари да обучат IT специалисти..Хм това не го желаят,искат някой да похарчи пари ,за да може едни млади хора да похарчат време и усилия да се обучат ,и после само държавата и частните фирми да обират плодовете от млади квалифицирани и работещи /не ползващи соц.помощи/ хора.''Дайте да дадете'' -БГ нали трябва да се краде все пак ,комисионни да се вземат,кой ти мисли за бъдещи планове..Младите си се обучават и работят другаде ,за себе си :)))

2

до 1

преди 9 години

Бяхме силициевата долина по съветско време. Сега сме само силиконовата долина - освен силиконови *** нищо друго не изнасяме!-Бре, много ги надцени к.***! Износът на БГ е към 30 милиарда.

1

сори

преди 9 години

Значи държавата трябва да направи всички възможно да обучи хиляди IT специалисти, за да задържи младите хора в БГ. Никак не е сложно, стига държавните ни мъже да имат поне грам акъл - а той липсва!