14

Кон

преди 9 години

Ивайло си оправдава заплатата с такива безсмислени изказвания. Идват му отръки. Някакви принципи, логични обяснения - абсолютно не са му нужни, а даже са вредни за него. Но пък се радва на добър доход, обществено положение, значителни спестявания. При това положение му е все тая, какво говори за свое опрадвание.

13

Анонимен

преди 9 години

ЕГАТИ НАГЛЕЦИТЕ...ТОВА КЪДЕ ВИДИШ МИЛИЦИОНЕР ДА ГО ПРЕТРЕПЕШ, ШЕ ЛЕЖИ НА НАРОДА ЦЯЛ ЖИВОТ

12

Анонимен

преди 9 години

Аз така и немога да разбера, кое налага необходимоста полицаи и военни да се водят 1-ва категория труд, а да не говорим за безумието да им се изплащат и по 20 брутни работни заплати на куп при пенсиониране

11

Елемаг

преди 9 години

Дигайте им давайте им.Избиват се по пътищата аудитата си джиткат!!То народ не остана.Откъде ще ги взимате парите скоро, не знам.Около мене никога не съм виждал такова паническо бягство на млади хора.Чудовищно престъпление се извършва в момента в държавата.Пари няма.До кога ще криете грубата истина?

10

ujas

преди 9 години

Този нормален ли е, бе? Хем им плащаме заплатите, хем и едновременно и пенсиите. Само храним непрокопсаници!

9

ля ля

преди 9 години

безочие!!!

8

edin

преди 9 години

Калфин,как се труди един полицай,че не схващам?

7

da ama ne

преди 9 години

Изобщо не съм съгласен тия трътльовци да се пенсионират по-рано, и да имат каквито и да е било придобивки за разлика от всяка друга професия. По съм съгласен на професия "бакшиш" да има привилегии, отколкото на тия псевдо-пазители на реда... да ги опазят да не ви казвам къде...

6

Анонимен

преди 9 години

из Европа ги пенсионират над 60 г. възраст, а тука....

5

баба Пенка Растата

преди 9 години

Пенсионираните куки да се изпращат по селата и да получават заплата само срещу свършена работа.

4

edin

преди 9 години

Разбрах едно-пенсия+заплата+рекет=Роден полицай,който не знае чужд език,има речник от 50 думи,до живот на гьрба на данькоплатеца!Скодоумие!

3

работник

преди 9 години

Наистина човека на Първанов не е сам . В нашата държава се полага живот и хубава пенсия само на полицаите и военните . Интересно око няма хлебари, месари , мандри и всичко от хранителната промишленост с какво ще се хранят галениците на Калфин . Ами шивачи и текстил , голи ли ще ходят . Въобще няма маловажна професия , но и тази разлика е ненормална . Аз на 65 години , а те на 50 г.

2

таран

преди 9 години

Калфин ,трябва да бъде сексуално насилен за да му дойде поне малко мозък в тъпата тиква...мерси за бана !

1

Анонимен

преди 9 години

Калфин е гений!