221

Анонимен

преди 9 години

*** негрофили са се изприщили. Бай Мецан иде ядосан с ядрената хурка.Близо и денят, коагато ще се дерат пухкави евро-атлатнически-демокрадливи кожухчета и ще хвърчи пух и перушина!

220

Аз

преди 9 години

"Путин прекрачи и други граници, включително чрез необявено изпращане на военни самолети в международното въздушно пространство над Естония, Литва, Латвия, Полша и Северно море."Колкото и да не харесваш руснаците, то се иска и малко интелигентност като пишеш статии - поне колкото да не ти повярват само маймуните, /дето скачат, за да докажат, че не са руснаци/. Пояснявам се: Международното въздушно пространство е МЕЖДУНАРОДНО - не е на Естония, Литва и т.н.; и не е над тях. Смешници!

219

козел

преди 9 години

До Кефна рая робската работа ,разбира се, че с кеф ще я правиш.

218

Анонимен

преди 9 години

Брей, опасните руснаци решили да предприемат ОТВЕТНИ действия и патрулирали в международно пространство ? Лоши хора, решили да не слушат краварите...

217

нона

преди 9 години

веднага предположих, че *** пак е тук ... и нямам намерение да чета нито публикацията, нито коментарите.....

216

Кеф

преди 9 години

Висшето си завърших в България.Но?Кеф ми е да мия чинии у америката. Пък и тоалетни да чистя ми е кеф.

215

Ауууууууууууууууууу

преди 9 години

До баууууКакто отбелязах: Кеф ти е да си НЕ образован - ок.Но!Пропуснал съм: Кеф ти е да НЕ знаеш родния си език - ок.Благодаря за участието "баууууу".

214

козел

преди 9 години

До бауууу мий тоалетни и сменявай памперси и карай западна бракма ,живеейки в гето с *** и индийци,рая.

213

Анонимен

преди 9 години

Днешните млади не са интелигентни и образовани, не живейте в илюзии! Повечето са с промити мозъци от "западните ценности", в които няма нищо ценно. Нямат свое мнение, нямат свой живот, мислят и живеят под диктовката на западната култура. Разбира се, че един такъв умствено и духовно осакатен човек няма да погледне към Русия, не е и нужно. Освен това, сигурно не знаете, но Русия е на второ място в света по прием на емигранти, т.е. много народ гледа към нея.

212

до 440

преди 9 години

Нищо не ти се панимае

211

о

преди 9 години

Бендзиностанцията ке падне!

210

RG

преди 9 години

*** Василева кога ще напишете за агресията на Обама ? Много целенасочено критикувате само в една посока.Бъдете обективни пък ние ще си изберем по-малкото зло!

209

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До АнонименДАЙ БОГ И В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЛУЧИ ТАЗИ ВОИНА БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ТОГАВА ЩЕ ПЛАЧИТЕ ЧЕ ВИ УБИВАТ ДЕЦАТА ЖЕНИТЕ СТАРЦИТЕ И ВИ ИЗНАСИЛВАТ ДЕЩЕРИТЕ...ТУРЦИТЕ.

208

до 7

преди 9 години

А пиле шарено,ами ако ИРАН пусне една балистична ракета по ЕС конкретно изпреварващо по БГ или Виена..кво праим тогаз...значи РФ ги е страх от ПРО и изпреварващ удар,а ние да сме схпокойни да Иранското ПРО.

207

7

преди 9 години

До Анонимен 490,РФ се плаши от щита, защото тоя щит ще е ефективен само след като преди това е имало изпреварващ ядрен удар по РФ и кажи речи е почти унищожена. Щита е ясно, че няма как да спре руски пълноценен ядрен удар, но при горния сценарий ще сработи перфектно ако трябва да се справи с двайсетина заблудени ракетки. Руснаците не ядат доматите с колците и отдавна го прозряха това...

206

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 486ЕВТИНА ПРОПАГАНДА

205

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 490В УКРАИНА ИМА ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ!!!

204

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 494искам да попитам за украинска икономика, цифри моля

203

Анонимен

преди 9 години

Червените *** са по големи руснаци от руснаците и по големи комунисти от Ленин....да се смея ли или да плача !?!?

202

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 492искам да попитам за украинска икономика, цифри моля