43

darcas

преди 9 години

Свободния човек носи оръжие и когато няма държава, той е държава. Всички останали са роби

42

Лили

преди 9 години

Какво упреквате човекът карал колата, нима смятате че е нормално дете на шест години да бъде оставено само на улицата и при това с колело, след 8 часа вечерта на изхода за гр. Стрелча ??? Къде е отговорността на родителите??? За мен те са по-виновни от шофьора. А що се отнася до госпожа - майката която проклиня искам само да й кажа, че клетвите са нещо много лошо и винаги се връщат при този който ги е отправил.

41

FR

преди 9 години

Браво на бащата и да не спира дотук. Да дебне този *** и да го довърши. Да подпуква и близките му. Мъст трябва да има.

40

Де Гол

преди 9 години

А къде е била полицията през всичките тези години, като са виждали че този *** кара бясно из града, а къде бяха и самите панагюрци през годините и са го търпели да си кара както си иска, всички сте виновни барабар с това ***,като видите такива комплексари във вашите градове и села или полицията или хората трябва да се организират и да го "помъмрят" за да няма такива случаи . Бог да прости момченцето.

39

Анонимен

преди 9 години

Григоре,никой не говори за 50км. в час,в уличките.Кара се със скорост съобразена с пътната обстановка,в случая спрели коли и играещи деца.Ще караш и с 20км.,ако трябва. Не трябва да те е страх,а трябва да си внимателен.

38

Анонимен

преди 9 години

До ТАНТОняколко пъти

37

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМутрата е карала минимум със 140 км час в нселено място!Детето е смазано на пихтия!

36

ТАНТО

преди 9 години

БАЩАТА ДА ВЪРЖЕ УБИЕЦА НА ПЪТЯ И ДА ПРЕМИНЕ С КОЛАТА СИ ВЪРХУ НЕГО.

35

Анонимен

преди 9 години

ЛИДЪЛ ,Бургас, Трапезицапаркинга празен мазни мутри паркират на вратите *** магазинадете претича от входа и едвам се отърва от преминаваш автомобилабе ЛИДЪЛ пуснете мутрите с колите вътре,че може да прегазят някой на входа ВИ заради пустата алчност за печалби..Племето е гадно

34

адъ

преди 9 години

Всъщност виновни са полЮцаите. Онези, които в работно време са все в храстите или по кръчмите. После се пенсионират млади, здрави и прави на по 50 години и ги "обезщетяват" 20 работни заплати.Ако тези си вършеха работата и наказаха когато трябва такива "бизнесмени" много деца щяха да са живи.

33

Софийска баница

преди 9 години

"Цветан Пъков е осъждан през 2012 г. за опит за унищожаване на чуждо имущество (престъпление по чл. 216 ал.1 , вр. с чл. 18 от НК)."

32

Софийска баница

преди 9 години

"От прокуратурата посочват, че обвинеямият Цветан Пъков е наказван многократно - повече от двадесет пъти - по административен ред за нарушения на Закона за движение по пътищата."Щом държавните институции не могат да се справят с такива дерибеи, повече от очевидно е, че народа трябва да го направи. Сами се досещате как...

31

Григор

преди 9 години

Определено си ме е страх да карам по някои улици в населени места. Особено когато отдясно са паркирали кола до кола и нямаш видимост кой и как може да изкочи изневиделица. 50км в час убиват точно толкова колкото и 100 в такава ситуация. А липсата на спирачен път не е проява на наглост тип "ааа *** селяни, че ви сгазим сичките, щот съм голямата работа", а на шок от инцидента. Който не е изпитвал шок, той не знае колко "адекватен" е човек в такава ситуация.

30

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще започнат да се организират в чети и да ликвидират физически всички мутри и самозабравили се чорбаджии! На народа му писна от престъпници и корумпиран съд! Някои хора, които са разплакали много майки, ще им се потърси незабавно отговорност от самия народ! Ще се ликвидират физически без съд и присъда, защото такива хора не заслужават да живеят!

29

СОФИЯНЕЦ ОТ ПЛЕВЕН

преди 9 години

СМЕРЧ!

28

Анонимен

преди 9 години

Покажете снимка и на убиеца, за да знаят хората кого да търсят като го пуснете на свобода.

27

Малко

преди 9 години

Малко му е да го утрепят. Защо след като и преди е карал така - не са му взели книжката и не е в затвора. Така щяха да спасят момченцето , а и самия настоящ убиец , нямаше да бъде убиец.

26

Анонимен

преди 9 години

Скапана държава! Скапан и изпростял народ. Не трябва да се тестват хората за алкохол. Простотията и чувството на безнаказаност в тях е достатъчно голяма, че да се държат като ненормалници. Доживотен живот за този ***. И да се моли да го получи, защото бащата на момчето ще го затрие, щом вече се е разправял физически с него.

25

edin

преди 9 години

Ами комплексарите с изпилените ауспуси на две колела?Ей,ще го накарам някой майчиното си мляко да прокьлне!!!

24

Анонимен

преди 9 години

Tova e ubiez vednaga v Satvora pone 20 g i pari na roditelite vapreki 4e deteto bog da go prosti nama da se Varne no ubiieza Pak 6te Kara i ubiva