75

Анонимен

преди 9 години

Когато на пътя се случи някакъв инцидент и ДВЕТЕ СТРАНИ В КОНФЛИКТА ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАТ ИДВАНЕТО НА КАТ. А да се опитваш да се правиш на тарикат и да не искаш да изчакаш идването на КАТ ме навява на една мисъл - че най-вероятно е бил виновен и съответно "прокурорчето" избяга като страхлива мишка.СА 3720 ТА - номерът на един истински смел мъж. Браво, мишка!

74

Анонимен

преди 9 години

Много се радвам, че този мутраген ще бъде задържан и после осъден. Писна ми от мутроподобни простаци, които си мислят, че като се качат на 20-годишната си бричка и вече се превръщат в господари на пъти.

73

До 105

преди 9 години

Пишеш глупости! Мястото на колоездача е на пътя, не на банкета или тротоара. *** и гази колоездачи в ''някои държави (западни)'' и да видим за какво ще ти запука тогава...

72

Анонимен

преди 9 години

Нагласена работа ми се вижда.По-скоро за отчитане на някаква дейност в така и несъстоялата се война с престъпността в ***

71

До 99

преди 9 години

"Започвам да се замислям дали тия колоездачи не са някакви комплексари. Наобиколили човека и му викат няма да мръднеш оттука. Какви са тия ? Полицаи ли са ?"Приятел, защо мислиш, че този пич е отбил от пътя и около него има още 10-тина колоездачи. Ами защото точно преди това наглият "герой" е блъснал един от колоездачите. А това си е отвсякъде ПТП. А когато има ПТП - стоиш и чакаш да дойде полицията. А не да ми се правиш на тарикат и да бягат от мястото на произшествието.

70

жеко

преди 9 години

айде пак докторанти по политика и психология с разширени знания по ЗДвП, шофьора се намира в желязна кутия, колоездача е абсолютно незащитен, какво правим 1. блъскаме колоездача защото не спазва правилата; 2.концентрираме вниманието си за да изпреварим колоездача колкото е възможно по далеч ако той залитнетука въпросния шофьор просто се е направил на много правилен и е решил че ще спазва правилата но ще блъска всичко наред що не спазва такива правила аз не съм колоездач!

69

Анонимен

преди 9 години

Започвам да се замислям дали тия колоездачи не са някакви комплексари. Наобиколили човека и му викат няма да мръднеш оттука. Какви са тия ? Полицаи ли са ? Нормално - човекът иска да се прибере вкъщи, а някакви *** го наобиколили и му бучат на главата. Какво да направи ? Дава газ и се маха.

68

Анонимен

преди 9 години

Готино е, че правителството го е страх от нормални хора на колелета....има надежда)))

67

Анонимен

преди 9 години

Аре на бас ,е няма да има никакви последствия за никой....все едно на БББ любимия му шофьор да згази некоя баба или дете и да влезе в затвора...НИКОГА .. така че не си чешете езиците ами сипете по една ракия ...май забравяте в коя държава сме ...държавата на неограничените възможности и осраничените личности :)))

66

Анонимен

преди 9 години

Дали той я е бутнал или тя се е бутнала в него, подлежи на доказване. Ако я е бутнал със 100 км/ч едва ли ще си счупи само каската.

65

BG

преди 9 години

Не съм адвокат и не искам да се меся на прокуратурата, но саморазправата не беше ли наказуема от закона ?! Човека се представял за прокурор :) Прав е 88 - това ли е "престъплението" :) Застанал някакъв пред колата ми и ми казва няма да мръднеш от тук ??!?! и човека като го докосна с колата, реве като умрял че бил "блъснат" - ама че театър !Хм, че то в този случей си е чиста самозащита ! Ако някой ме задържи насила някъде имам пълното право да се защитя и да реагирим !

64

void

преди 9 години

До рвАми пишеше си го в оргигиналната новина - бутнал е едно от момичетата. Версно съвсем лекичко - колкото да и се счупи каската... Ако тя беше без каска можеше да четем и за убийство на пътя а онзи да се представя за министър на правосъдието или на вътрешните работи... Отделно и не и се е притекъл на помощ ами е почнал да псува и кълне. Легитимира се с фалшива длъжност, после ги и разблъска с колата и прилагайки сила избяга от местопроизшествието. Иначе нищо нередно не е направил човекът.

63

Шоп

преди 9 години

Група агресивни простаци, които ме обграждат и искат да възпрепятстват свободното ми придвижване се РАЗМАЗВАТ. Това е положението. Човекът е бил длъжен да напусне мястото по най-бързия начин и го е направил. Имало е опасност конфликтът да ескалира и да пострада той и семейството му. ТОЧКА! Келеметата с колелата подлежат на съдебно преследване. Между другото, ако не е излъгал, че е прокурор, можело е и да го нападнат. Това е благородна лъжа.

62

123

преди 9 години

Ако деянието се окаже престъпление, то би било пречка само за едновременното търсене на административно наказателна отговорност, макар че трудно би имало покритие между състав по НК и ЗДвП в конкретния случай. Но не е пречка за дисциплинарна отговорност - по етичните правила, тъй като вероятно е станало извън работно време.

61

Шоп

преди 9 години

До аааСамия факт че се е представил за длъжностно лице ПРОКУРОР би следвало да бъде съден----------- Смях! Абе, хора, вие имате ли акъл? Какво значии "представил се е"? Аз мога да кажа, че съм марсиянец, после за това трябва да ме съдят ли? Велосипедистите са агресивни простаци. Аз също карам колело, даже по шосето, но не съм агресивен ***. Агресивният *** носи каска и трико.

60

рв

преди 9 години

И още нещо....той отрича някой да го е направил прокурор. Не се чува добре, но аз не мисля че той казва"аз съм прокурор" дали просто не е казал че работи в прокуратурата и те от там да са го емнали? Някак си от цялото видео ми се вижда че шофиора се защотава и се опитва да избегне конфликт. Доста и професионално разби кордона и се оттегли.

59

Анонимен

преди 9 години

Това с "шофьор в прокуратурата" да го разправят на някой друг.Това е върховенството на закона в тази държава.Дисциплинарни производста, органите на КАТ и много прах в очите.Това е ХУЛИГАНСТВО - извършителят показва явно, че не заита установеният в държавата правов ред, извършва непристойни действия и предизвиква възмущение с поведението си у неогранечен брой хора.Хулиганството е пресъпление от общ характер, т.е. преследва се от държавата - прокуратурата.

58

Анонимен

преди 9 години

Колоездачите с виновни, нямат никакво право да възпрепятстват човека. Съвсем правилно ги разбута, аз на негово място щях направо да мина през тях. Вбесяват ме хора, които се саморазправят и си въобразяват, че могат да ми ограничават свободата.

57

ggg

преди 9 години

Тука или повечето не са водачи или са водачи ама не знаят закона. В Закона ясно го пише по магистралите е забранено за велосипедисти по всички останали пътища е РАЗРЕШЕНО, като се движат в най дясно на пътното платно, а шофьорите като минават покрай тях да спазват БЕЗОПАСНО разстояние. *** народа слаб държава. Проблема е още по голям когато в държавни институции работят прости хора като тоя шофьор .

56

Анонимен

преди 9 години

До кой точно Анонимен ;))) хаха ... Ти си "прокорорчето" нали ? ... Кажи сега , защо искаше да намажеш велосипедистите на платното и защо избяга, опитвайки се пак да ги затриеш и не изчака кат...като се чувстваш нападнат ...и защо не учи повече :)))