278

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Ай по-полека с хънглийския...

277

Анонимен

преди 9 години

Някой няма ли ДА МИ ДАДЕ АДРЕСА НА ЦЕНТЪРА В ГОРНА МАЛИНА???Трябва да ставам от компа, а още нямам кординатите на това образователно място! Ще трябва да го търся по ИП... Само ми отваряте работа. А може толкова лесно и приятно да станат нещата... Толкова добре образовани хора дава този център, познават и САЩ, и Русия, И Западна Европа и комунизма, и хитлеризма и историята и всичко. Мноого важно място е това за българската демокрация. Това да не е някъде в Шопско? Шопа да не е и той там?

276

БЪЛГАРИН

преди 9 години

до 545, Ааааааааа мерсии сега разбрах,защото като прочетох първите три места, си помислих, че е за травестити...Мерси, успокоих се :)

275

Анонимен

преди 9 години

Всички нормални украинци виждат единствения си шанс да ходят да стават военни и да крадат покъщнина в Донецк. Не виждат никакъв друг изход. Защо? Ами защото с обединените усилия на обединена Европа и САЩ си разбиха индустрията и селското стопанство, не им дават визи за европа и нямат никакъв друг шанс за оцеляване, освен да избиват етнически руснаци и да им крадат покъщнината. Поне неспинозните украинки да можеха да се оженят за западняци и да избягат ама няма визи, а секстуризма секна...

274

БЪЛГАРИН

преди 9 години

1. Путин2. Юнокорейката Си Ел3. Лейди Гага...Това някаква класация за травестити ли е, да попитам ?

273

Анонимен

преди 9 години

За съжаление, Украйна БЕШЕ житницата на СССР. Вече не е ничия житница. Дори своя. Дори няма гориво да засее, да не споменавам, че разсадите са продадени от чиновници за жълти стотинки. Боя се, че на Украйна ще и се наложи да разчита НАИСТИАН на помощи от САЩ. Е сега ще видите кон боб яде ли, турчин в джамия пърди ли. Няма добив, няма производство, металургия, самолетостроене, ракетостроене.Бразилия се отказа от съвместните космически проекти. Франция открадна авиопроектите,САЩ купи газопроводите

272

Анонимен

преди 9 години

Това за добивната индустрия и нагличаните от центъра в Горна Малина ли го чу? В крайна сметка някой ще ми даде лиадреса на този така интересен и образователен център или няма?

271

Анонимен

преди 9 години

Аахаха членка карта, много точно направено...смея се смеа се смея се смея се смея се ;) ;) ;) :) :)

270

Анонимен

преди 9 години

Виж сега, нито майка ми, нито баща ми не са имали някога американска филия с американски пастет. Или американски кондензирано мляко. Тези легенди незнам откъде си ги чул, но са лъжа. Все едно ДНЕС в Украйна всяко украинско дете да има пастьоризирано мляко, пастет и хляб, даден от САЩ... Всички знаем че такова животно нема. САЩ са там за да вземат, не за да дават. На който не му отърва да имигрира в САЩ. Там дават. Сигурен съм ;)

269

Анонимен

преди 9 години

porednata porachkova statiya.

268

спете спокойно

преди 9 години

Американците много пъти са спасявали Руския народ. Нека си спомним корабите със зърно на Арманд Хамър през 1920 те. Нека си спомним ленд лиза през ВСВ. Ако не бяха янките, на рашките им беше спукана работата. Те и сега след 1998 се вдигнаха на крака благодарение на добрата воля на Германците в лицето на Шрьодер и Англичаните - Бритиш Петролеум, както и Шел. Така че рашките няма да рипат. Те просто си придават заплашителен вид за пред промитите мозъци от Источна Европа.

267

Бай Гуй

преди 9 години

До АнонименАко не е, ша го прайм!

266

Анонимен

преди 9 години

До от Горна Малина---аааааа значи вече си имате нов център за тролене.....Е нали обвинявахте Русия в тролене бе....бах ти колко сте долни...

265

Анонимен

преди 9 години

Срещо 100 000 украинска професионална армия има 8 000 миньора и 1500 руски отпускара. И въпреки това на укрите им разказват играта.

264

извинете да попитам

преди 9 години

В Горна Малина какво има? Да не е психиатрия? Тоз ми изглежда във еуфория.

263

Анонимен

преди 9 години

Какъв е тоя център в горна малина, дай адрес, телефон, кординати в гугълмапс, дай нещо по - точно, няма да те търя 1 месец! Оповестил си какво? Къде? Как? Стига си се правил на укропитек, ами отговаряй като интелигентен Българин!Дай точни кординати, сайт, всичко! Нали не се криеш, мишок? дай имейл, обещавам да ти пращам интересните си постове преди да ги публикувам ;)

262

миньор

преди 9 години

Вчера френското разузнаване официално заяви че руски войски в Украйна няма. Преди това същото казаха и от Германия, както и шефа на украинския генщаб Мужайко. Много им се иска на укрите срещу тях да има многократно превишаваща ги армия , тъй като няма как да си признаят че ги бият по-малобройни от тях миньори и колхозници! Направо ги смляха!

261

Анонимен

преди 9 години

До от Горана Малина------------кои сте вия бе..та се афиширате ???----- Пубери,които искарвате няколко стотинки тук,та да си купувате крем против акне....То скоро чичко Сорос ще даде фира...та тогава ще си останете гладни и пъпчиви....

260

Ани

преди 9 години

Руснаците обичайно го вадят голям, но после той се оказва мек. Така беше по време на Карибската криза, така е и сега. Нека си спомним 1978 когато Руски летец кацна на базата в Окинава. Оказа се че оборудването вътре е от граждански Боинг. Стана ясно че руснаците нямат технологии, а закупената по второ направление електроника е ограничени бройки. Това беше причина за забраната за износ на технологии и демонстрацията с Междузвездните Войни на Рейгън.

259

Веселяка

преди 9 години

До АнонименНаправи си справка със СУ 27 и американския разузнавателен самолет и тогава се изказвай, а не забравяй и за кораба Доналд Кук.