41

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

На МУТРАТА МУ ГО НАХЪБИХА-Не познавав жив гербарист виждам ги само тези *** когато ги четкат по продажните медии.Не мога да си представя нормален човек да гласува за главният главоч и тапета.Това(избирането им) може да се случи само с огромна изборна измама!!!

40

Сашо

преди 9 години

Пак останахме от грешната страна. Сега редом с туристите, чуждестранните инвестиции, почнаха да ни заобикалят и големите проекти. Честито на македонците, ще облажат, за нас пак остана да псуваме и да се надяваме на подаяния от Европейския съюз. От Сащ нищо не може да получим, поне не нищо хубаво.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - И що ? Според нашите осведомителни агенции ЕЖК "Турски поток" нямало било да го бъде.и какво от това? Те ще строят газопровод от границата с Турция до границата с Македония. Ни повече, ни по-малко.

38

факт

преди 9 години

Май накрая ще се окаже, че ще се строи Турски въздухопровод! При това най-скъпия в света.

37

555

преди 9 години

Турция е не по-малко проблематична страна от Украйна. Скоро там предстои война с кюрдите и другите племена, които засега са извън Турция. Едно от първите неща, които ще направят е да взривят газопроводите.

36

Анонимен

преди 9 години

До и защоЗатова защото! За да могат западняците да ни ограбват още по-лесно. Така ще со озмасят скришом свръхпечалбите от своите търговски вериги, тецове и фирми. Европейски цени, африкански доходи и дори много под африканските. По турско време сме имали по-висок жизнен стандарт от сегашния християнски ЕС. Уж сме едноверци със западняците.

35

факт

преди 9 години

Споко бе, другари *** - засега само си мечтаят, както и ние си мечтаехме. Гърците са безумно далеч от прекарване на руски газ през Гърция. Изобщо проектът турски поток е мноооого съмнителен - накрая да не се окаже, че има прекарани руски тръби, по които не тече нищо.

34

и защо

преди 9 години

Въобще за какво ни е така наречената еврозона?Българина обедня като съдран чувал,а да се разхожда без гранична проверка немил недраг без пукната пара из еврозоната.И това да е стремеж на държавата?Дрън дрън ярина.

33

Анонимен

преди 9 години

Всеки божи ден се налага да гласувам за мненията на Ястреб Велики. За голямо съжаление. Просто е прав.Ние сами си го правим.

32

преди 9 години

*** строи по 20на тръбопровода на месец и даже ги мести наляво надясно според това откъде духа вятъра. Утре ще подпише още един, който ще преминава през Луната и после ще завие към Марс.

31

долу руския газ!

преди 9 години

До Анонимен 26Нямаме нужда от руски газ! Просто поканете Обамата у нас. Той щесе се напъне яко и ще произведе американски президентски газ, достатъчен ни за цели 100 години.

30

набюдател

преди 9 години

излизане от евро зоната ако България наистина загуби този проект!!!Гласувайте това ще покаже дали ни пука и на колко от нас!

29

Ястреб Велики

преди 9 години

Българите са най-умните хора в света! И най-красивите!

28

Анонимен

преди 9 години

Едно е да подпишат, друго е да го построят а съвсем небозримо бъдеще да цуцат такси от свръх скъп съветцки газ. Договор подписан с *** струва по-малко от хартията на която е написан!

27

Анонимен

преди 9 години

С НАШИТЕ управници врагове не ни трябват.

26

кога ли

преди 9 години

Кога ли ще дойде деня в който масата от народа и управлението на страната да са взаимно доволни?Едните,че са избрани,а другите,че са успешно управлявани,а не лъгани и крадени до припадък.Ех мечтиии,мечти на фона на грубата действителност.

25

тъп русофилистик

преди 9 години

Византийците много са зле щом с бушмените се заиграха но нищо хубаво не ги очаква

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Колко ти плащат от ЦРУ за да защитаваш американските икономически интереси в България?След неотдавнашното посещение на шефа на ЦРУ в България, американската резидентура и българската им агентура (състояща се от българи-еничари) се раздвижиииии. От 100 кладенеца вода ще ви донесат само и само да ви докажат, че американските интереси са и ваши интереси. И е техните интереси са по-важни за вас от вашите собствени интереси. Това дори при Хитлер не е ставало.

23

Анонимен

преди 9 години

Ако всички атакисти пръднат всеки път като тролят,нямаме нужда от руски потоци.

22

Анонимен

преди 9 години

Който иска да си слага руският, фашистки хомот на врата сам, моля. Ние не. Среден пръст за карлик фашистчето от кремъл.