29

?!?

преди 9 години

Време е тази държава да се закрие.

28

гост

преди 9 години

Свършил е работният ден и на своя глава са влезли да събират арматура за скрап.*** работа.

27

Анонимен

преди 9 години

Хора, осъзнайте че проблема е във съдебната система!Ако съда сега наложи тежки присъди на виновните, дали ще има нови такива слу4аи?Но съда просто ще замажат нещата...както винаги !!!

26

анонимен

преди 9 години

сега родата да ги подгони към морето имат 30 минути с плуване да се спасят

25

до 28

преди 9 години

28 е напълно прав. Тези животни в НС от 25 години НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО не са направили за хората. Те не си ли дават сметка, че тази пропаст която прокопаха м/у тях и народа ще завлече и тях. Ще се палне искрата на недаволството и нито охрани, нито бронирани коли ще ги спаси. Гледам кмета на Варна на 33 години в какъв палат живее, тъста до него също. Какви доходи са имали за милионните къщи? В Пазарджик онази крадла взела 1милион и не го върнала. Получи заслуженото. Така се почва.

24

до 33

преди 9 години

Я по-полека,каквото ви наредят,това и ще направите!Но че демонстрираш експлодирала гражданска съвест е похвално!Не забравяй да го включиш в мемоарите си!

23

Прокурор

преди 9 години

Ще разберем кои са виновните и ВЕДНАГА в затвора, но без пазарлъци за съкратена процедура !

22

4epa

преди 9 години

GOLEMI TARIKATI , I RAZ4ISTVANETO DA IM E BEZ PARI - BRAVO !!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Да се потърси с цялата строгост на закона отговорност от собственика - свинаря Гергов назначения от комунистите за милионер Одисей 1

20

инсекта

преди 9 години

"С цялата тежест на трудовото законодателство ще се отнесем към всички отговорни физически и юридически лица, ангажирани с етапа на строителството."Казала пчелата и обещала да роди слонче.

19

Анонимен

преди 9 години

В частен разговор американци споделят,че никъде по света не са срещали такъв бандитизъм, корупция и продажност като в България!И направо недоумяват от омразата на хората по между им!Не разбират как изобщо е създадена тази държава,и считат че дълго няма да издържи!

18

знайко

преди 9 години

до.анонимен 22.много точно спести ми писането.

17

до 21

преди 9 години

Не ни е виновна нито Русия,нито Европа,нито Амирика!Виновни сме си ние.За да има ред,трябва държава.Държавата е прави народа.А в България няма народ.Има една разпасана пасминаот от ***,пенсионери гладни и живеещи в измислен свят от миналото,уникални селски тарикати и мушеници!Всичко другое избягало!

16

анонимен

преди 9 години

врачките непрекъснато повтарят че нещо лошо ще се случи на българия каквоповече да кажа сега бройте колко народ ще загине за едното ядене и пиенеколко органи за присаждане ще отидат зян

15

Анонимен

преди 9 години

Отдавна сме станали...

14

Гого Тъпото

преди 9 години

До 21, който казва, че "Българите сме на път да станем егати ***... срам ме е направо." Искам само да го коригирам, че вече сме станали *** и мен не само ме е срам, но и се отказвам от този народ и тази държава. Тук няма бъдеще за обикновения човек и се чудя колко са зомбирани хората, че не го разбират. Продавам си имотите и изчезвам завинаги от тая ***. Ако имаше начин бих изтрил и българския от паметта си, но засега няма как. Айде, със здраве, български кап.ути нещастни.

13

Анонимен

преди 9 години

До всички с миши душички....какво значение има дали са ***, китайци или индянци ...бати злобния народец ...

12

лека им пръст

преди 9 години

България не е държава. Русия се опита от геополитически съобръжения да направи от една турска провинция държава, ама не успя. Тук е някакъв бърдак, бездна в която загиват хора и това няма да се промени скоро- в нюза пише, че няма задържани по случая със срутването. Дори от задръстената ни църква нито един от празнично нашарените попове не се сети да каже да запалим една свещ за загиналите. Българите сме на път да станем егати ***... срам ме е направо.

11

Анонимен

преди 9 години

Жалко за манг... тъй де ромите . Били са жертвани в една много *** игричка ама пусти глад .Като си гладен , не колони ще режеш ами и в морето ще скочиш ако те накара "работодатела" ..

10

Анонимен

преди 9 години

Бойко каза - почивайте в България, помогнете на мутрите да забогатеят още повече.И не се притеснявайте ако ви нарежат гумите, по-скоро се радвайте, че не сте загинали под руините на хотела.