20

Анонимен

преди 9 години

Нещо да напишете защо американската компания няма да строи 7 блок на АЕЦ "Козлодуй"!? Защо проектът пропада!? Иначе, като верни приятели на САЩ получаваме само приятелско потупване по рамото..., а "братята" американци инвестират другаде...

19

Анонимен

преди 9 години

Който и да е на Влас от сегашните и всички останали през последните 25 г все тази ще е ще се краде и лъжи до несвяс все едно да отучиш свинята от калта да не се въргаля

18

Дрът комунист

преди 9 години

на партийно събрание ни напомниха да правим хиляди неша но да вземем по възможност всички кметски места в българия,,,,,

17

Анонимен

преди 9 години

Еми вълкът вече захвърли овчата кожа. Все още хрупка тревица, защото пости!

16

Анонимен

преди 9 години

Той никога не е бил по различен от една нагла и крадлива мутра

15

Анонимен

преди 9 години

народ който доброволно избира да бъде управляван от мутри не е жертва, а съучастник

14

Анонимен

преди 9 години

Еха, пак ще има рязнане на лентички на всеки 10 метра построени некачествени магистрали, които не мога да изкарат и половин мандат.После ще има ремонтиране от "наши" фирми. А парите ще ги платите естествено вие балъците, мутропоклоници.Голям кеф. Добре че се махнах от ***, защото тези 16 млрд ще ги изпращат и правнуците ви. Моите ще са шведи.

13

?!?

преди 9 години

Тоя анализатор сякаш току що се е вурнал от селския хоремаг и преразказва впечатленията си!

12

Анонимен

преди 9 години

Всичко е един голям цирк на гърба на народа и най-вероятно няма да трае дълго. Хората вече са доволно изтерзани и не вярват в светлото бъдеще.

11

Българин

преди 9 години

"Борисов се завръща към образа от първия мандат" ,т.е. като един патологичен "Нарцис".Само за два месеца той изговори толкова простотии ,че е готов да влезе в " Книгата на Гинес"

10

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ е съставна част от проблемите в държавата, а не тяхно решение.

9

избирател-безпартиен

преди 9 години

За 25 години БСП и тяхната любима партия ДПС не са забили два пирона на кръст . Само крадене и тормоз на обикновените хора и естествено обещания за светло бъдеще , а за настоящето не се говори . Другари за да режеш лентички нещо трябва да си построил . Всичко , което е направено от ГЕРБ се вижда и използва от хората , например- Метрото в София , магистрала Тракия цялата до Бургас , магистрала Люлин цялата , спортни зали в София , Пловдив , Варна , Бургас и много още само за три години .

8

Анонимен

преди 9 години

Карай бе, кво ти пука, важното е нещо да се говори и да се усвоява 16 000 000 000 заем тихомълком.

7

cat

преди 9 години

А най-тежък март е бил за хората живеещи от заплатата си.Такъв ще бъде и април, и май, и юни...

6

Grajdanin

преди 9 години

DAAA taka i triabva niama li zdrava raka vsizchko otiva po diavolite !!!!Balgaria shte stane s ziganski oblik.!!!!!

5

anonimen

преди 9 години

Ivan Slavkov edno vreme kaza 4e Bg nqma da se upravi nikoga za6toto se rakovodi ot malka grupa xora koito imat polza ot tova ,taka 4e nad toq ima drugi koito mu darpat koncite,ot nego ni6to ne zavisi

4

Анонимен

преди 9 години

Повече ме дразнят популистките глупости на "човека от народа" Бойко. Абе ти кран ли управляваш или държава? Селянин със спортна натура да ме представлява пред света, кух като меча хралупа. Имаме си Стоичков вече. Като се наредят за снимка с другите ПМ на ЕС направо ми се плаче. Хората едни фини, интелигентни, премерени... и нашия бай ***.

3

Анонимен

преди 9 години

Доскоро повод за хвалба беше строежа на 20-30 километра магистрала, нещо, което е просто една от многото отговорности на всяко едно правителство. Днес в предизборната битка се включиха дори ремонтите. Утре - маркировката.

2

Анонимен

преди 9 години

Управленската си несъстоятелност днешните ни водачи доказват през час-два. Празнодумство, перчене, селски тарикатлък, лицемерие, пошлост и гьонсуратлък. С мутрата най-отпред, комсомолския активист, партийната секретарка. Като търпелив народец баш такива сме си заслужили. М.г. тия горните изкараха едни "ранобудни студенти" и някои повярвахме... Ама кьорфишек е било, както ББ наскоро си призна.

1

Анонимен

преди 9 години

Милиционерщина, профанизация и герберизация на нацията. Ударихме дъното на всички дъна, след като начело на Държавата застанаха люде, които не правят разлика между законодателна и съдебна власт и всячески брутално изнасилват правото и остатъците от съдебна система. ГЕРБ - най - неграмотния комунистически пасквил на Прехода, узурпирал дясното и го превърнал го в кошмарна милиционерска диктатура, където свободата е мираж, а интелектуалците носят прякори на зеленчуци.