105

Анонимен

преди 9 години

Менюто ная пенсионера през 3029 г. Омари, телешки филета с бейби моркови и задушени зеленчуци, Джони Уокър черен етикет на 12 години, сьомга на грил, телешки медальони и винен кебап с гарнитура. , водка Смирноф, джин Бифийтър и ликьор Бейлис.по-известни видове безалкохолни напитки, бира в кутийки и минерална вода.Демек днешното меню на Калфин в правителствения самолет.

104

Анонимен

преди 9 години

То до тогава ,държавата България,ще е в историята :))

103

Анонимен

преди 9 години

Тате обеща да ми купи колело,ама друг път.

102

чудно

преди 9 години

пенсията по принцип е 60-90% от дохода ти.как ако се осигуряваш на 1200 ще взимаш 1300 -чудно.

101

Анонимен

преди 9 години

Абе, тия самозабравлите се, защо говоряд в бъдеще време и то много в бъдеще време. То не се знае утре какво ще им се стовари до тъпите кратуни, те мислят за 2029г. Големи оптимисти се извъдиха, но най-лошото е, че си правят сметките без кръчмаря или просто си чешат езиците!!

100

Да, бе,повярвах!

преди 9 години

Защо лъжете хората!? Дали има някой, който да ви вярва!?И кой ще ги изкарва тези пенсии, след като читавите и работливи млади хора бягат от държавата, а тук остават лентяите, наркоманите и работещите на черно!? Не само че няма да има такива пенсии в БГ-то, ами дори и сегашните жалки, няма да има кой да ги плаща!

99

66

преди 9 години

Защо всеки,който се докосне само до Бойко във властта започва да говори същите простотии и да лъже?Вземете и министър Танев-уж професор пък говори на пожарникарско ниво!Това е някаква епидемия вероятно!

98

Анонимен

преди 9 години

Стамболов , в името на България..Станал *** на германските монарси.Затова е убит от македонци.Водейки преговори със сърбите непосредствено след Освобождението е заявил:"Вземайте Македония, барабар с македонците".Не са му простили...

97

отвратен

преди 9 години

Не мога да разбера тоя Калфин с дефектният си говор какви глупости говори-той понеже цял живот е бил на ВИСОКА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА у не му пука за пенсията си-стига е лъгал и измислял врели-некипели-пуста власт,-омайна сладка пълнеща дебитните карти с пачки

96

Страшимиров за Стамб

преди 9 години

Султан Абдул Хамид някога е посрещнал Стамболов в Цариград като "свой син". При своето посещение в Цариград Стамболов бил предложил - и султанът склонил - да изпрати турски военни гарнизони по Стара планина, а срещу това Турция да допусне български гарнизон в Солун. За широк кръг политици тоя проект е и до днес нещо сериозно, и се смята, че би бил спасителен за България. Дори се допуща, че всичко това отговаря на английски внушения.

95

Анонимен

преди 9 години

Нз хора тия около 60 набор може да хванат пенсия , но след това тия 70-80ти никъв шанс , аз лично съм на 27 и имам не повече от 5 години трудов стаж , където съм работил в България са ме осигорявали на минималното или на 4 часав работен ден.Като стана негоден да си изкарвам прехраната ще трябва да се опъна въжето понеже държава няма.

94

Зорба

преди 9 години

Тя и сега е такава пенсията бе, Калфин. Само че на гръцките бабички. И то на тези които нямат един ден трудов стаж (били са домакини), и не се знае дали са плащали някога осигуровки или не. Ако са - добре, значи имат право на тези пенсии и си го отстояват и ето къде са заемите на Гърция които тя не иска да връща. А къде са пенсиите на нашите родители, с по 40 и кусур години трудов стаж и платени до стотинка вноски? И защо в България има повече милиардери отколкото в Гърция? Е там са пенсиите.

93

Червена баба до 114

преди 9 години

и още нещо бабче -точнозаради това няма да работя в тази държава.Амчи чадо мое, ти и днпес не работиш.Дремеш в министерството пред компа.прегърбваш се и се нервиш.Едно време щеше да си на бригада, да береш домати, да се наядеш до насита с хубав хляб и кашкавал.не само че ограбихте държавата, но съсипахте и това, което остана.Изсякохте горите, наводнихте села и градове, убивате бедняците в моловете, карате младите хора да се запалват, старите да се бесят от глад.Отиди вЛондон и мий тоалетните, пъ

92

ФАШИСТ

преди 9 години

до 104 " и какво предлагаш ...м/у крадлив дедо и комсомолско *** " - Стамболов , в името на българия е докарал от Австрия цар , ако е трябвало "и турският султан " - какво лошо има да си назначим чужденци да оправляват със законите издадени от народа чрез референдум до прочистване на страната ни от мутри политически разбойници ?!

91

дядо

преди 9 години

2029 година когато ще се случи това щастие ми изглежда толкова далече колкото и онзи свят, но все пак звучи красиво.

90

Браво Калфин!

преди 9 години

30 000 лв. на месец заплата за работа няколко дни в месеца. Сигурна пенсия от поне 4 000 лв. след 5 години трудов стаж. Безплатни обиколки на Европа и света и бюджет от почти 50 000 лв. на месец за персонал, който да работи за теб. Секретарка, чиято заплата плаща друг. И всичко това, не след двадесет години, а днес!

89

Анонимен

преди 9 години

и още нещо бабче -точнозаради това няма да работя в тази държава ,която ми осигури мизерно детство и тийнеджърство,:) та сега бабка мила НИ обвинява че СМЕ ограбили държавата брей .баби.погледни пак- къде са червените унучета? ,бабче, виж Лондон,Париж -гадните капиталистически столици,ама това пак не върви с лозунга ''сините ограбиха бг ,затова сините внучета ще работят за мизерни заплати и ще издържат черените баби''.та чакайте ''младите'' да стоят в Бг /и потърсете си Вие парите от вноски

88

Анонимен

преди 9 години

До Червена бабамиал бабо ,т отрябва да иомаш малко мозък ,едно си баба знае едно си баба приказва ,не ми точи баници а точно отговори как деца под 18 год възраст са крадяли :) и то източвал идържавата чрез фирми ,А акто отговориш на това -кажи също -как пенсионните фондове и бившите държавни фирми бяха окрадени /от бивши БКП кадри естествено ''учени да не крадат''/Икак сега .бабче всички едри земевладелци икапиоталсити са точно БКП членове-настоящи БСП .Ама това не върви с лозунга''те крадат

87

ФАШИСТ

преди 9 години

до червеното бабе - земеделската пенсия беше 3,60 ( три лева и шесдесет стотинки !!! недей да лъжеш , твойта баба е взимала НАРОДНА ПЕНСИЯ 500 лева !да оставим какви привилегии имахте - всичко ви беше безплатно и винаги с предимство !

86

Анонимен

преди 9 години

много млади хора напускат тази червена територия..Така е, като и през 20-30 те години.От моето село над двадесет души избягали в Америка, Австралия,Бразилия, Аржентина.Да ти кажа, не прокопсаха много. Но те бяха корави хора - минали през войни, глад, мизерия.Още по-коравите остнали в България се бориха и биха на живот и смърт.Накрая изгониха крадливата и *** фамилия на Кобургите По-калпаво поколение от демокрадското не е имало в историята на България.Ще миете кенефите в Щатите и ЕСС.