23

Cky2k

преди 9 години

Евреите идват организирани за по 3 дена. Нищо друго освен казина. Оставят стаите смрад.

22

Анонимен

преди 9 години

Добрата новина.

21

jeko

преди 9 години

ot evrei da chakash pechalba e kato ot kostenurka valna

20

Анонимен

преди 9 години

О Боже! намерили решението на проблема!... Ще заменят руснаците /Русия - огромен, ОГРОМЕН пазар; руснаците - като почиват и се веселят - щедри и готини/ с израелци /Израел - една шепа хора, израелците - скръндзи с безусловни претенции към храна и обслужване/. Понеже са от едно котило - хотелиери и пр., които съсипаха туризма ни и политиците, които разказа играта на икономиката ни с безумията си към Русия - дето се вика - хак да им е!

19

Анонимен

преди 9 години

поредната облъчваща простотия. вече нямам думи. 100000 туриста - това са над 660 самолета при средно запълнение 150 чонека в самолет. това са по 132 саморета на месец от май до септември вкл. това са по 33 самолета на седмица. по 5 самолета на ден!!!!! аман от тъпизми. предлагам ако няма през май по 5 саморета на ден от израел, да изгониме консула позорно, както и подобни калинки от министерствата. идиотщина!

18

Владо

преди 9 години

Само глупости се пишат всеки ден...то не бяха китайци...сега евреи...утре сигурно ескимоси щели да докарват.Е_аха мамата на летния туризъм...това е

17

Анонимен

преди 9 години

Ми те всяко лято са тук.

16

идеално

преди 9 години

Евреи на море в България означва приход за хотели и казина! ЕВРЕИН не харчи за музеи, магзинчета, такси. Евреин жилище не си купува,а заедно с това и услуги свъзани с това жилище (ремонт, мебели, електроника някаква, храни ). Евреите приятели няма да замент руснаците - те ще пълнят джоба на хотелиерите

15

Несебърския

преди 9 години

Елате в Несебър,чисто море,перфектното обслужване,отлична храна,абе кво се лъжеме тука....да го д...т.Хайде в Гърция и това е.

14

Милена

преди 9 години

Какво ни ги натрапвате тези джидове, като никой не ги ще?!

13

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко години бяхме в хотел Ястребец в Пампорово и цяла нощ не можахме да спим от драйфащи израелци в съседство. Няма такива туристи като БРАТУШКИТЕ, те са като нас. Може да имат 5 лв. ,но ще ги похарчат с кеф !

12

американска подлога

преди 9 години

Еми к'во пък, и така става...

11

знам го------

преди 9 години

Само една причина от хилядите ще ви кажа--защо евреите няма да заместят руснаците---думата е--Кашерна храна.............и още една--скръндзи са.....

10

Бай Иван

преди 9 години

Крайно време е да плащаме по морето за това което получаваме .

9

:(

преди 9 години

Ужассс!!!

8

младен

преди 9 години

"Над 100 000 израелци се очакват в морските ни курорти през това лято, обяви почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов."Да очакваме ли и ръст на на терористичните атаки тогава?

7

!1111111111

преди 9 години

От умрял-писмо......Изгони питомното--та да гониш дивото.Туристите от Изрел ще са в пъти по-малко-просто няма какво да им предложим,което те да не са видели......Имат си море-а са известни още със своята пестеливост(алчни са и скрънзави) и своите ограничени бюджети....Та така--сезона го пишете мъртав....

6

Анонимен

преди 9 години

Ахахахаха това ли е най- новата мантра за самоуспокоение!

5

Анонимен

преди 9 години

като знам как почиват евреите, някак ще трябва да се обясни на хотелиерите, че сезон 2015 се е свил до две седмици продължителност. очаквам поговорката ден година храни да заработи в пълна сила. освен батки, бактомобили и техните мършави изрусени да бъдат единствените клиенти на слънчака.

4

Анонимен

преди 9 години

"Първите туристи ще останат у нас само три дни, но през това време ще могат да се насладят на красивата природа и да видят морето."ХАХАХАХАХА:)