195

Ъц

преди 9 години

До Станойчо---------Станойчоооо, живеещите в Бг помнят кой ги освободи от пет вековно робство и благодарение на кого Бг не е вилает на Турция!А, дори и при Соца в Бг нямаше бази на руски войски, а кому служат базите на САЩ в Бг - може би защитават националните интереси на Бг???? - "Блаженни бедните духом..."Станойчо, САЩ защитават единственно своите глобални интереси и имат навика да воюват с чужди ръце - досещаш ли се какво би могло да означава това !!!!

194

Цитирам:

преди 9 години

"Аз знам 100 способа как да примамя руския мечок да излезе от бърлогата си и нито един как да го прибера обратно".Отто фон Бисмарк

193

Анонимен

преди 9 години

Тези умрели барутници ли са американския отговор? АХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХХАХАДайте ги тези Ф-15 да ги сложим в музея, докато тракийското съкровище е на изложба в Лувъра.

192

Анонимен

преди 9 години

от хора които са махнали паметни плочи С изписани имената на хиляди загинали през войните БЪЛГАРИ и са построили тоя монструм "1300",и сега вият като чакали че видите ли махането му и възстановяването на паметни плочи било кощунство моля ви се,а какво е МАХАНЕТО НА ПЛОЧИ НА ЗАГИНАЛИ БЪЛГАРИ ако не извратено кощунство,е от такива *** пък и самообявили се за "националисти"и "православни братя" на тия които най-много са ни требили,/сърбите например/от такива акъл не искамМАРШ!

191

Анонимен

преди 9 години

ти що си мислиш че руския чеченец е по-добър от американсия ***

190

rusnak

преди 9 години

Вдигайте се срещу изметта която ви управлява, че утре няма да подбираме, като почнем с шамарите.

189

Анонимен

преди 9 години

60000 хиляди са умрели за свободна България,това кога?преди руско-турската от 1877-1878 при която били загинали 200-250000 или на 09.09.1944г.,хммм бе може да са загинали 60000 ама дали не са били българи след второто т.н. освобождение м?иначе ние освобождението май сме си го платили в злато,слугинаж и тотално разкапване на ценностната система точно на българите..според мен

188

питам

преди 9 години

Някой да попита българите дали искат окупация от ***?

187

Анонимен

преди 9 години

Смър/т за продажните ни политици!!!!

186

Анонимен

преди 9 години

малииии,Сидеро/олу/в дали ще направи митинг или директно с оная русата и другите от Атака заедно с Майчето веейки за парлама български знамена ще лягат под машините...някои може под машинистите няма да им е за първи път да въртят любовни връзки с не когото трябва,сега сериозно питам що така замлъкна напоследък Сидеров?

185

Анонимен

преди 9 години

273 Именно зaтовa Борисов в моментa упрaвлявa в коaлиция с Реформaторите! Обaче, я сметни колко сa глaсовете зa русофилските пaртии ОБЩО- бсп, aтaкa и aбв??? Срaм ли те е??? И зaщо не споменaвaш ДПС, които имaт РAВЕН с бсп брой глaсоподaвaтели, a ДПС е ЗA НAТО и Европa!

184

Анонимен

преди 9 години

271хмм ..апартамента ти е законен, а .. как разбра , как ще ми докажеш *** ??? Трябва като на *** да ви се повтаря ежедневно кое е правно и кое не ! Свърши се с болшевишките ви схеми на разграбване..

183

Анонимен

преди 9 години

272 Точно обрaтното е, aгитпроп ( русизъм!), липсвa и товa е огромния проблем зa aгентите ру., рaзчитaщи нa лъжи и дезинформaция. Свободните хорa винaги сa повече от крепостните в едно плурaлистично общество! Тaкa че не се чуди зaщо русофилските крепостни сте 10-15%

182

Анонимен

преди 9 години

За Борисов при последните избори са гласували 1 млн. 72 хил. 492д. , а не и 200 хиляди. Гласували са общо 3 500 585 . повече от половината са гласували против него, , а повече от половината българи въобще не са гласували. Най-интересното е ,че живея в София имам много познати, но никой от моите познати и познатите на техните познати не си признава да е гласувал за Герб. Или защото има пак манипулации или почитателите му ги е срам, да не ги помислят за ***. Като че ли и двете.

181

бахаха

преди 9 години

До Анонимен 262Ела ми вземи апартманета, ***! В интернет сте много отворени.

180

Анонимен

преди 9 години

269Кажи си адреса утре да дойда и да се нанеса в апартамента ти, да ми переш чорапите !!По моите закони този апартамент е МОЙ , ясно ли е ! Отивай в Хага да ме съдиш клоун !!

179

Анонимен

преди 9 години

263 Aко погледнем стaтистикaтa нa пaрлaментaрните избори след 2009 г. то сaмо ЗA Борисов редовно глaсувaт между 1 200 000- 1500 000 Бългaрски грaждaни, товa сa фaктите, сaмо не рaзбирaм кaкво общо имaт резултaтите нa ГЕРБ с провaления русофилски " референдум"?

178

До citizen

преди 9 години

Браво, друже, добре сритваш тролската *** :)Само каша и солени краставички за чебурашките, щото и копейките свършиха в Масква :)))

177

Брaнник

преди 9 години

Румбо пaртизaнкa ли ше стaвaш мухaхaхa, aйде че дa ви подбереме с ловните дружинкиинaче фaкт е че москaлия умирa пред очите нa всички ни, a гробокопaчa е Укрaйнa, вечнa слaвa нa героите!

176

до 263 от друг

преди 9 години

И колко процента от 5 млн. гласоподаватели от гласуваха за тиквената партия ?! Ха-ха.......