21

край

преди 9 години

Ако смятате че трябва да паркирате на тротоар иницираите референдум -да се премахнат тротоарите. Няма смисъл да се правят и после трошат с колите. Българинът е страна птица -за него колата е по важна от децата, маиките с колички, възрастните и инвалидите. Може да реши да няма тротоари. Ако се гласува да има -кола на тротоара -глоба 500лв.

20

42

преди 9 години

АМИ ДА ОСИГУРЯТ И МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ОСОБЕНО В ЦЕНТРАЛНИТЕ ЧАСТИ. НЕ СТИГА ЧЕ ПЛАЩАМЕ СКЪП ДАНЪК СГРАДИ И ТАКСА СМЕТ, СКЪПИ ДАНЪЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ И НАКРАЯ БЕЗ МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ И ПОЛОВИН ЗАПЛАТА ГЛОБА- СРАМОТА.

19

нели

преди 9 години

А колко паргинга направиха? Идеята на синята зона не беше ли да се съберат пари и да се направят паркинзи? Сега пак целта е да се съберат някакви пари и после всяко чудо за три дни.

18

Анонимен

преди 9 години

*** кой ще глобявате -помислете за повече места за паркиране и ако успеете да ги направите тогава глобявайте.

17

men

преди 9 години

Ех днес.бг,пак неподходяща снимка. На този тротоар е разрешено паркирането!!!!

16

BIKE

преди 9 години

Аз съм с колело и ми дреме на каската!

15

krai

преди 9 години

Коли на тротоар, дтска площадка,градинка не трябва да има безусловно. Глоби паяци но мястото на колите е на планото. Когато няма място не се паркира. И в Истанбул няма и вБелград няма и Букорещ няма удобни безплатни места за всички. Няма извинение за кола на тротоара

14

Войвода

преди 9 години

Стигаааа бре,стигааа сте мислили нови глоби и ограничения,концентрирайте цялата си управляваща власт само и единствено върху повишаване на доходите и стандарта на живот.После всичко само ще си дойде на мястото!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

DA MU MISLI BEDNIYAT SHOFYOR SHTE MU VZEMAT I GASHTITE !

12

.

преди 9 години

това е начин..родният *** разбира от дума,само когато му бръкнеш в джоба..на запад са го направили най - правилно..глобата според това,което продължаваш..българина носи на бой..носи на присъди..но на глоби..не :))))

11

Армагедон

преди 9 години

Пред Инфекциозна болница в София отидете и вижте какво става на самия тротоар. Безумие и селяния тресе злобния *** българин с автомобил. Не можеш да се разминеш. Хубава идея от 200 кинта глоба за тия *** и селяни с коли.

10

Анонимен

преди 9 години

За някакви 200 лв няма защо да се хабят силите на администрацията ,и умните депутати да да измислят нови "умности".Направо да се конфискуват возилата и за скраб барабар с багажа и вещите ,без право на каквито и да било възражения.Виж,синя и зелена зона върху тротоари и плочки МОЖЕ.Това е друго нещо,държавна работа.Те,управниците си знаят работата.А предлагащият г-н Христов ако не се е къпал 2 пъти на ден,не си е сменил бельото или говори по GSM в пленарнара зала направо да бъде заточен в някое родопско село без право на свиждане.

9

Анонимен

преди 9 години

Дано сега да почнат и да ги събират.

8

500 лева да стане !

преди 9 години

Най-накрая нещо умно да роди и депутатската глава в България. Крайно време е булгаристанското теле да разбере, че има ред.

7

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми на дскомунизомилиционерскя крадлив шмайзер. Тази глоба ще ме събори,ако живея хиляда години и ме глобяват по пет пъти в секунда,постоянно, през целият ми живот. Да се гърчат тез дето в 21 век бачкат кат гламави за 200 евро.

6

дас

преди 9 години

Правилно,и със събраните пари да оправят разбитите тротоари,и задължително колчета.Тези тротоари не ги разбиха пешеходците,а тези с колите.Глоби,глоби и още по високи.Той и немеца ще паркира на тротоар,ама го е страх от глобота

5

Анонимен

преди 9 години

Добавка:Алинея 4: За Татяна Дончева глобата е двойна - 400 лева.

4

Анонимен

преди 9 години

Лицемери, а миналата година чак прекъснаха заседание на Народното събрание и изхвърчаха навън, когато паяк вдигна 15 неправилно паркирали депутатски коли.

3

Емо

преди 9 години

Само един закон е нужен: смотаняците с трошките да нямат право да се завират по шосетата. Ако искат по тротоарите да ходят, на мен ми е все тая.Ние, със скъпите коли, оставите ли ни шосетата само за нас, ще се оправим сами.

2

Анонимен

преди 9 години

Остава и да измислят къде да се паркира...