94

Серкан

преди 9 години

България манипулирва със етническия състав на ромите,турците,македонците,румънците и др етноси,но най-вече на ромите.Проверете вие самите в цяла Сливенска област пишат че има 20 хил.***,пък те само в кв.Надежда са толкова.Добре де има още една част ромска махала и там ги сложете 20 хиляди,гр.Котел половината са роми,до него има село Градец с население над 3500 души,там ги сложете 90-95%,Жельо Войвода,Тополчане,Кермен да изброявам ли още?КОЛКО СТАНАХА ОКОЛО 50-55 хил.

93

Анонимен

преди 9 години

Защо хората са такива расисти?Оставете ги братята роми да си говорят каквото си искат!Те сами ще се откажат.Ромите са глупави хора и ако слизате на тяхното ниво да се разправяте с тях, не ми обяснявайте после, че вие сте по-добри и по-свестни хора от тях!

92

INFO - 777

преди 9 години

За кои Роми по точно става въпрос за Дасикане Рома-християни или Хорахане Рома-мюслумани?

91

Анонимен

преди 9 години

DO VALIA. MNOGO DOBRE STE GO NAPISALI GOSPOGO I E VERNO. DANO NE GO IZTRIAT OT SAITA.

90

Аврамов

преди 9 години

Ако протестът не бъде пред НС и Президенството, то полза никаква.За всичко е виновна зомбираната маса от народа, която се продава на собствените си палачи и им съучаства в името на мамона.

89

Анонимен

преди 9 години

TOCNO ZATOVA I PREDI GODINI IZBEGAH OT BULGARIA. UG IMA SVOBODA , A TIA BILA OGRANICENA I POTISKANA

88

турчин

преди 9 години

Със лошо никога няма да постигнете благополучно нещо срещу ромите те трябва да бъдат интегрирани чрез специални програми.Ромското малцинство е електорат на всички партии и последно ДПС ги подкрепя за да им подпомогне.Не се заигравайте с ромите драги българи защото и ние не можем да ви спасим.По-голямата част от тях се пишат на други малцинства и съм сигурен че са над 2 милиона в България

87

Анонимен

преди 9 години

ZACHTO OT SAITA IZTRIVATE VINAGI HORATA KOGATO PICHAT VERNI KOMENTARI. DA NE BI DA ISKATE DA PICHEM KATO PO UCEBNIK. KADE E SVOBODATA NA SLOVOTO V TOZI SAIT.

86

Анонимен

преди 9 години

образование имат и тези парламента и те изглеждат като тези на снимката

85

БХК

преди 9 години

Ей, туй българите големи расисти ша знаш и ама много нетолерантни.

84

МАРАДОНА

преди 9 години

КАКВА КИТАЙСКА ХВАТКА ИМАТ ГЪРЦИТЕ !

83

МАРАДОНА

преди 9 години

Никифорчо..ТИ НЕ СИ ГРЪК.В ГЪРЦИЯ НЯМА ТАКИВА ЗАКОНИ. НИТО ИМА ТЕКСТ ПО КОИТО ДА ИМА ЗАКОНИ, ЗА ОТДЕЛНИ ПРИВИЛЕГИИ НА БАЗА ПРОИЗХОД,,ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА--ЩЕ ГО КАЖА НАЙИ-КРАТКО === НЕ ''РАЗПОЗНАВА'' ТАКИВА ПРАВА И ПРИВИЛЕГИИ НА ОТДЕЛНА ГРУПА ГРЪЦКИ ГРАЖДАНИ !!АКО НЯКОИ ИНДИВИД НЕ МУ ХАРЕСВА---НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ГРЪЦКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ЮРИСДИКЦИЯ.НАЙ-ЧЕСТО, СИ ГУБЯТ ГРЪЦКОТО ГРАЖДАНСТО..И НАПУСКАТ ЕЛЛАДА. ЗАЩОТО БЕЗ ГРАЖДАНСТВО--НЯМА ЛИЧНА КАРТА...НЯМА НИЩОООООО !!!!РАЗБИРАШ ЛИ---КАКВА КИТА

82

До 118

преди 9 години

Наистина сме стигнали дотам, че да се налагат и такива мерки.Но днешното дередже е резултат от целенасочена политика. От половин век ромите са всячески поощряване да се плодят, а мерките, които БКП, а после демократичните ни правителства предприемаха с цел поощряване на раждаемостта, всъщност бяха съобразени с критериите и нравите на най-примитивните жители на България.През последните 70 г. у нас, най-притеснявани и затормозявани са интелигентните хора с европейски критерии за бит и семейство.

81

DreamTheater

преди 9 години

ДПС(Движение за Простотия и Сигания).

80

Ако сега някой

преди 9 години

подеме инициатива за референдум на тема "Руснаци ли предпочитате или роми?", стой та гледай какъв ще е резултатът.Преди време хора от малка партия обиколиха редакциите на много вестници - искаха да отпечатат техен апел, който съдържаше и предложения относно озаптяването на ромската престъпност, инициатива за заселване,при изгодни условия,в опустелите села на потомци на българи,някога изселили се в Русия, също и други полезни неща.Никъде не го отпечатаха,но почнаха "да крадат" предложенията им

79

АЛЧО БАКЪРА

преди 9 години

ЩЕ СЪЗДАМ СЛЕД 10 ДЕНА ПАРТИЯ - ''ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ НА РОМИТЕ''..И ЩЕ БЪДЕМ ПАТЕРИЦА НА АХМЕД АГА И ЛЮТВИ ПАША.

78

Анонимен

преди 9 години

В природата няма луфт.Там където нещо изчезва се настанява ново.Дали е по-добро времето ще покаже.Българската нация се топи и изчезва благодарение на наложения модел от политическата класа.А трябва толкова малко за да не се случи непоправимото.В България има около 1,5 мил. самотни моми и ергени.Ако се наложи модел ( а времето изисква радикални решения) с който да се създадат семейни двойки.В най-лошия случай 250-300 хил.нови семеиства означават да се завъртят 20-30 милд. в икономиката.

77

блабла

преди 9 години

То обиди ли са, кражба на жици, болтове, линии, плочки... Заради тея ... животът ни е застрашен.. обират ни всичко в този живот и остават ненаказани.. Защо тези правила не важат и за мен? Защо аз работя, за да мога един ден, когато имам деца, да мога да ги гледам не само с очи, а те се разплождат като стой та гледай, защото такива като мен ги хранят.. защо... и КОЙ ги толерира? няма ли кой да го замести този някой... и да ни извади от тая мизерия.. толкова ли няма кой.. жал ми е вече.. много

76

Перхидролено човече

преди 9 години

Ако искате ромите да не надигат глава, само аз съм решението на проблема.

75

Анонимен

преди 9 години

Тези американци на какви лоши неща ни учат,а бай Тошо,ах бай Тошо....сън в лятна нощ,мечта и копнеж