151

Анонимен

преди 9 години

Четете Рон Пол институт за демокрация!Единственият опозиционер в САЩ! От неговия сайт, съдът по фалитите и сенатските комисии ще разберете какво всъщност се случва! Руснаците показват само 0,5% от това което става заради тяхната дефанзивна по-принцип политика и икономическите им интереси със САЩ!

150

агата

преди 9 години

Владимир Путин за мен е един от най-силните лидери на Русия за всички времена,ако се задържи и измъкне страната си от всичката тая бъркотия той ще номер едно в руската история.Путин целия живот е дал на политиката за страната си и много са малко такива лидери като него в света,той е специално обучаван по-всички параграфи не е някакъв обикновен човек.Няма да кажа голяма дума,но ако падне Путин такъв лидер няма да намери РФ десетилетия и това много погубнно ще се отрази за самата страна

149

SS

преди 9 години

До демократДа не ядеш дървото някаде с тези изказвания

148

Божо

преди 9 години

сидеров като виден телевизионен представител да направи едно сборище пред руското посолство в подкрепа на свободата на словото !!! Днес *** затваря един телевизионен канал, утре ще затвори друг, а после идва ред на алфата на сидеров, защото защитава българските интереси срещу агресията на *** :)))

147

демократ

преди 9 години

Така се води хибридна война.Трябва да вземе пример от руснаците и да забраним със закон руска пропаганда в България.

146

Евро

преди 9 години

До До 220И какво лошо има в това да работиш във фабрика? В цял свят ли е срамно да работиш на такова място? Заплащането е 9,50 на час! Честен труд е това драги и няма нищо лошо. Влизал съм да , а хората трета година работят там, те са свободни да си тръгнат ако не им харесва, аз не съм *** за да заробвам хората.

145

Анонимен

преди 9 години

Няма какво да се лъжем - капитализмът е много по-съвършена система от комунизма. Не е само до парите, но и до начина за справяне с противниците.Вижте руснаците - каквото им пречи, дай да го затворим, ликвидираме, унищожим, убием. Но никога не успяват. Колкото и да ликвидират, идват още толкова нови противници.Вижте западния стил - никой никого не убива, но противниците постепенно са завряни в един форум, където реат, палят се и обясняват на журналистите кое са го написали грешно.Сравнявайте!

144

Анонимен

преди 9 години

Е така се докарват 100 процента подкрепа за агресора!

143

агата

преди 9 години

Всяка изминала година САЩ и НАТО затягат обръча срещу Руската Федерация чрез ракетни щитове,командни центрове,присъствието на военни кораби и най-важното санкциите.Рано или късно тия санкции ще пожънат успех,защото колкото и да си силен нарочил ли те е половин свят и то силни държави ще се отрази не благоприятно.Като се отрази всичко това вътре в Русия ще почне народа да се бунтува и автономните републики най-много няма да доволстват и ще се пропука Русия най-вече отвътре,но много зависи и от не

142

Анонимен

преди 9 години

Трябва и тук да спрем тв алфа, скот и други откровено пропутлерастки "медии" захранвани с червено-кафяви деньги.

141

До 220

преди 9 години

Е какво повече от това дето си изброил.всичките ти хора дето си изпратил са на сериозни позиции и със сериозно заплащане.Ти влизал ли си някога в рибопреработвателно предприяти драги посредник и изпращач на роби.И внимавай какво ще кажеш ,че имам приятел в Испания с такава фабрика.И познай-90 % от работниците му българки .Ама те и испанците като германците ,мързеливи бе не искат да чистят и подреждат рибки за по 5-6 евро на час .Виж украинци и българи мераклии много

140

агата

преди 9 години

На референдума как така се спечелили с 97 процента,като татарите и украинците са против,значи вота е манипулиран.За Русия Крим е много важен заради стратегическата си точка не веднъж Путин беше казал колко е било важно за националната и сигурност.Руската Федерация е като Съветския съюз заради многото народности живеещи вътре и по-голямата част не са доволни от това си състояние и рано или късно ще се спука тоя балон.

139

Анонимен

преди 9 години

АЗ искам в България да спрат новините на турски! И техните сериали също!

138

български татар

преди 9 години

България може да направи следното. Да спре тв Алф-антибългарска и руска тв, и сателитните руски телевизии. Който иска руска тв-гара,куфар,сибир.

137

Въпрос

преди 9 години

Марийче, *** да не е напуснала, та ти яхна вълната на демократичната и сводолюбива медия?Или са те заплашили с уволнение за неспазване на партийната линия, или са ти повишили заплатата под условие, или и двете!

136

д-р Енчев

преди 9 години

До стига!Каква примитивна пропаганда бе, ***? Това са просто факти и то ти го казват любимите ***, не някой друг. Или искаш да кажеш, че новината е лъжа и Бащицата аутист нищо няма да спира, м?

135

дезинформация

преди 9 години

Аз едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

134

стига!

преди 9 години

Стига с тази примитивна пропаганда срещу Российската Федерация! Стига с това малоумно насъскване за война срещу Русия!

133

историк

преди 9 години

днес на територията на Руската федерация основно в Татарстан, Чувашия, Башкилия, Казахстан и Самарска област, живеят около 7 милиона българи. Някои наблюдатели определят като наивно очакването същата бройка да се установи и при преброяването, но все пак възможността тамошните жители съвсем свободно и без страх да се самоопределят като българи е една много голяма стъпка в посока идентифицирането на българската диаспора в Руската федерация.

132

Евро

преди 9 години

До До 216Ами не са миячи на чиний макар, че и там могат да взимат повече пари и то трийно от средностатистическия българин. Мъжете работят във фабрика за арматурни заготовки а жените чистят къщи малък процент, другите във завод за рибни изделия и опаковки. Още нещо?