106

Жалко

преди 9 години

И нашенските журналисти извеждат на преден план тези тъпотии.Простотията е явно определящия фактор за сегашното общество. Колкото си по-*** и *** / НО НАКЛАН ОТ МУСКУЛИ/ толкова повече ще те величаят.Жалко за България.

105

Що си мисля .....

преди 9 години

На " експерта " по говедовъдство рога още не са му поникнали. Засега де./ Пък може от телето и крава да излезе/То президента ни затова си миеше зъбите онзи ден. Хич да не е щеше да отива да го дои.

104

Анонимен

преди 9 години

Виж, от животновъдство Борисов наистина разбира, за това е време да оставя премиерското кресло, т.е. да ни остави на мира и да взема гегата и да ходи да пасе стадото, с което ще бъде по-полезен за България.

103

Герберска търговия

преди 9 години

Внасяме бежанци от Турция, изнасяме телета и агнета. Изгодно е.

102

Гавраил

преди 9 години

Не мога да ви разбера във форумите. *** бил, кух, тиква бла бла. Еми адждаба защо го докарахте 2 мандат. Като имахте интелигентен примиер, защо го свалихте с протести уж:) Еми ще се гаврят с вас, като нямате акъл за 5 пари, ще се гаврят и крадът, като на две патки сено не можете да разделите и пак ще се гаврят за самата гавра :) Боко е достоен прИм(и)ер на подънниците си :)

101

Kit Chelin

преди 9 години

Човек има "свойството" да расте и поумнява, което не се отнася за нашия премиер. Цар си Боко, няма такъв *** премиер никъде по света. Говориш като в селска кръчма, изпълнението на нормалните си задължения ги обявяваш като небивали успехи, неуспехите ги приписваш на други. Държавата е на самотек, реформи не се правят, само приказки пред хората за заблуда и измислени проблеми, които уж само ти можеш да решиш. Лицемерието, лъжите и наглостта са ти безгранични, но съвсем скоро ще тънеш в забрава.

100

Анонимен

преди 9 години

ОТНОВО ТИКВИ НА ХОРИЗОНТА - ЗАПОЧНА СЕ ТИКВАТА ЧЕТЕ ЛИ ТЕЗИ ПО НАДОЛУ - ХВАЛЕБСТВЕНИ СЛОВА

99

Анонимен

преди 9 години

Може да стане крава,дори свещена крава.А който иска да пие мляко,да си купи крава.Но е прав ,че бюрокрацията ни взема застрашителни размери и е опасна не само за българското животновъдство ,но и за цялата ни икономика.Вярно е също,че времето е пари и дочакахме как родените от демокрацията политици от агънца се превърнаха в дърти кочове-паралии

98

антиЕС

преди 9 години

такъв *** премиер ,такова просто правителство и такива продажни политици не сме имали,направо не е истина

97

БАБА КУНА

преди 9 години

НАЛИ НЕ СЕ УЧУДВАТЕ, ЧЕ ТЕЛЕТО СЕ ОКАЗВА ПО-УМНО ОТ ТИКВАТА. И В ПРИРОДАТА Е ТАКА.

96

antiES

преди 9 години

и ти едно ,ставате две телета

95

Анонимен

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряС такъв интелект...породата може да е само една -"Милка"

94

гражданин

преди 9 години

Всички партийни и младежки организции на ГЕРБ,да вземат под внимание казаното от др.Борисов и да се проведат масови прояви за обсъждането, и претворяването им в живота.Да живее ГЕРБ начело с великия кормчия др.Борисов!!

93

Анонимен

преди 9 години

Малките прасенца стават големи ***, а малките теленца - големи ***. Трябва да се изнасят навреме. Най-вече от управлението.

92

Анонимен

преди 9 години

Софиянци ще си избират *** още поне 20 години да ни управлява. Иначе - протести на жълтите павета на платените протестери. Ще надмине Бай Тошо по смешки и управление. След това софиянци ще си намерят ново ***, начело...

91

Анонимен

преди 9 години

ГЕНИАЛЕН, НЕПОДРЪЖАЕМ, УНИКАЛЕН, НАЧЕТЕН, - "ТВА ТЕЛЕТАТА ИМАТ СВОЙСТВА", МЕРКЕЛ НЕ ГО МОЖЕ, НИТО КАМЕРЪН, И НИЕ ПОЧНАХМЕ ДА ИМАМЕ СВОЙСТВА .

90

Анонимен

преди 9 години

Става ***.

89

до 124

преди 9 години

Няма лошо в ползването на метафори! Съдържанието на посланието обаче и мен ме втрещява от ужас! ББ е опасен, вреден за националната ни сигурност, за държавата и народа и ! Политиката е твърде сериозно занимание и е за сериозни хора, а тоз е вятър и мъгла! Дрънкането му показва много неща на партньорите ни /политически, търговски, ... /!!!!

88

Анонимен

преди 9 години

А какви са тези които избират телета, да не би да са по-различни

87

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До 120 пост/анонимен/Записал си следното: Тоя и Симеоново е завършил в класа на телетата.О.К. съгласен съм.Само ,че в Симеоново са завършили всякакви чифтокопитни,рогати и не-дотам рогати .Обявявам награда/2 (два литра хисарско мерло)/ за този който ми напише на латински от каква порода е е нашия премиер. Моля, само за сериозни оферти.