111

Анонимен

преди 9 години

Все едно чета вестник от 1941 година...Храчене по Русия...Хубавото на историята е че винаги се повтаря...Фашизма явно също...

110

Анонимен

преди 9 години

До Реалност - Насаждането на омраза към Русия ще предизвика скоро бунт на народа."Точно. Затова трябва да се разобличават единствените подстрекатели на това отвратително поведение - атакаджиите и бе-се-па-рите, които пишат отборно гнуснита работи и сами си отговарят. Те имат интерес от създаване на хаос и брожения.

109

Анонимен

преди 9 години

За съпоставка дайте снимки от самолета на Обонго - разпрани седалки от мушама, протрит мокет и химическа тоалетна :)))) И тези самолети със сигурност са фрашкани със супер техника, която реално ги оскъпява. А най бедната държава в Европа разхожда "избранниците си" със супер автомобилен парк....

108

Пешко

преди 9 години

До РеалностЯ пак кой създава напрежението? Дали всяка седмица не излизат едни 80 човека с чужди знамена да плашат с война? Дали Волен не дрънка постоянно за ядрена война и колко щяло да остане от София? Дали разни полуруснаци не се готвят да "вдигат" туризма по Черноморието да затваря "Тракия", заради "президента, дето позволил санкции"? Айде стига крадецът викал дръжте крадеца

107

Анонимен

преди 9 години

Същия тертип беше приел назначение от Москва президент на Украйна, дето със спец части го измъкваха от Украйна и защо? Защо го правят ако няма там Руски интереси? Кадафи измъкнаха ли го ? НЕ. Само дето Украинците са народ, който иска бъдеще, а не са смачкани и натикани в ъгъла, като редовия руснак пиян по цял ден от мъка.

106

Реалност

преди 9 години

Абсолютно съм съгласен с написаното в този пост цитирам "Насаждането на омраза към Русия ще предизвика скоро бунт на народа." Всяко нещо си има граниици и тук май американофилите и прочие *** вече преминаха червената линия! В България има страхотно напрежение и ако се освободи благодарение на американската пропаганда ще бъде по страшно от Украйна.

105

Анонимен

преди 9 години

забравихте че колелата му са от диаманти , кожата е от девствени американски негърки (с голям зор е пребоядисвана бяла) , а махагонът е нелегален внос от странджа ))))

104

Анонимен

преди 9 години

До -- западните лидери се возят в опели и...и с велосипеди байно, на'л си чел к'о пишат ората.

103

dd

преди 9 години

самолетите са руско производство, така че парите остават в русия, това защо не го написахте смешни преписвачи?

102

Анонимен

преди 9 години

Тези англичани са много смешни с тези материали. Русия е богата страна и трябва да демонстрира висок стандарт навсякъде и във всичко.

101

Анонимен

преди 9 години

руският император е копирал от краля Елвис, който е имал залтна тоалетна.

100

Анонимен

преди 9 години

И на попа в село Шипка на черквата кубетата са позлатени :)

99

--

преди 9 години

Само лошия Путин се вози в скъпи самолети, добре че западните лидери се возят в опели и фолтсвагени, на рабата ходят с рейс и метро, а за летене - използват евтините авиокомпании ...

98

Анонимен

преди 9 години

Абе за този Путин и кулите над Кремъл са златни! Защо не напишете статия и за тях.А пък вътре разкош като персийски дворец. Защото Петър I е знаел че Путин ще управлява.

97

смешници

преди 9 години

А бе аре смешни ставате вече бе ! Самолетите не са на Путин , а на Русия ! И Кремъл е на Русия . Не му е бащиния . Направо сте жалки вече с вашата еврейска анти-путин пропаганда ..

96

Анонимен

преди 9 години

Оп руските *** пак мажат и тая тема.Смешковци.

95

Невен

преди 9 години

Ердоган си строи дворец за 1 милиард. Защо за него не пишете? Покажете на Обама самолета, там да не би да е с изкуствена кожа и имитация на дърво?

94

Seta

преди 9 години

Пишете, че Русия прави пропаганда, а вашето какво е?

93

горд Евро-геец

преди 9 години

Руснаците имат крава -пият мляко...............А пишман европейците ядът пластмаса.....Нека им е зле....Аве колко ви плащат на час да пишете простотии ? Дали ви дигнаха тарифата поради инфлацията ?

92

Анонимен

преди 9 години

Скоро много скоро и в България ще има руска пролет. Като дойде зимата ще се вдигнем и ще изметем всички продажни американски предатели и техните слуги. За да има мир и Благоденствие трябва революция. Нас ни прилапаха без пушка *** така че фитила е запален а бурето с барут е заредено. Мръсотията се излива отвсякъде върху нормалните хора от телевизия вестници медии но Българина е брат на руснака таке било така и ще бъде. Нсаждането на омрза към русия ще предизвика скоро бунт на народа.