415

Резон

преди 9 години

Има разлика между това да кърмиш на открито и в мола - някак по - силно звучи. В мола? Където в затворено пространство се разхождат хиляди хора носещи хиляди вируси. Що не вземат така на открито да покажат как се правят тия бебета, пък и как се раждат ;) пък да се върнем в първобитния строй. Дискриминирана била?! И аз съм дискриминирана като не мога да кърмя въобще, а тая *** ми го набива в очите.

414

нквд

преди 9 години

дайте и да кърми по средата на мола веее полодиах тъкмо ще накара хората да избягат на чист въздух вънка кво хубаво пролетно слънце топличко свежо

413

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми българино, току що разбрал как се хранят бебетата и колко отвратителна била процедурата... Страх ме е да ти кажа как се раждат бебетата, може съвсем да нарушим психичния ти баланс...

412

гената

преди 9 години

Единственото което ме смущава от информацията е че на жената са й казали - "има си стая за целта" апък тя се обидила че не може всеки да я гледа.И на мен това ми направи впечатление!!!

411

Зайо

преди 9 години

Хващам бас,че тази женица има познати в медийте и сега се е набила да търси популярност, освен това пък и разни адвокатчета са я подучили да говори, как и се било чувствало детето в стаята за кърмене, как я били дискриминирали така и т.н. с цел да измъкне някой лев от мола. Иначе не ми дреме, да си кърмят децата където искат, но като има специални места за това, защо ще пикаеш срещу вятъра?

410

Анонимен

преди 9 години

Женицата избива комплекси - няма друго обяснение, че чак сега е решила да завежда дело. Тайно се надява сигурно на извънсъдебно споразумение с мола и така да изкара някой лев, без да работи. И после ще си ги харчи в мола с детето, щото нейното дете е буквално закърмено там. А пък може и още едно да роди, което на воля да кърми в друг мол. И накрая - мисля, че тази женица си получи минутите слава и предлагам да я забравим. Стига сме обръщали внимание на подобни лигли.

409

KOK

преди 9 години

Мноо мраза ей такива мижитурки дето се мислят и се правят на нещо голямо.В мола щяла да го кърми, скрии са *** селянко нагла противна

408

Анонимен

преди 9 години

Две деца имам, никога не ми се е налагало да кърмя навън. Няколко пъти се случи когато бяхме на гости. Дискретно моля домакинята, да ни заведе в друга стая, за да накърмя детето. Не мога да си представя да го направя пред гостите, макар и да са близки.

407

До Петя - 481

преди 9 години

Пепи Пепи - 100 минуса се опитах да ти хакна ама не успях. Но и един ти стига!

406

Го4о

преди 9 години

Има места където не може да влезеш с къси панталони, та камо ли с извадени цици! Например в съда не се влиза с къс панталон!? ..... Циците да си ги вадят в къщи!

405

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 495Не може да имаш супер привилегии само защото си с бебе. В МОЛА казват,че не се кърми, и просто не се кърми. Когато тази мацка си купи Мол да разреши кърменето. Тя у тях си може да определя правилата,но не и в чужда частна собственост. Не стига това,но и селянката отишла пи Сорос в бХК. На какво прилича това? При Сорос ходят ромите и платените ***. От кои е тя си знае, но е нагла и проста ***. Има места по света където жени с бебета не са желани защото пречат на клиентит

404

До Нели и №493

преди 9 години

Подкрепям напълно Вашите коментари. В днешно време масово майките са напаст и тази нова мода да не правят забележка на чаветата си, защото трябвало от малки да се учат на проба грешка е безумно. Последните пет години децата са крайно невъзпитани, нагли и арогантни и до голяма стемен това идва от семейството!

403

Анонимен

преди 9 години

Въх, колко е проста тази жена, да използва гърдите си по предназначение! Да разваля болните фантазии на чалга-пристрастения българин!

402

Женско мнание

преди 9 години

Тааа даже се е върнала да си прави експеримент дали ще я изгонят. Отвратително! В днешно време майчетата взеха много да наглеят като някакви светици се изживяват. За мен кърменето е противно и не желая да го гледам и ако лудата го изтъква като нещо естествено, то като ми се припикае мога да си свърша работата на средата на мола ли! Баси! Иде ми да и шибна два шамара на тази!

401

Анонимен

преди 9 години

*** аз викам направо да ги забранят тези бебета, за какво са ни? Че на всичкото отгоре искат да се хранят! Пък то самата идея за храненето им предизвикцала отвращение у българина! Че и реват на всичкото отгоре! Напаст неземна!България си заслужава съдбата!

400

Мишо

преди 9 години

Някои кифли още не са разбрали, че женските гърди по дефиниция са създадени за кърмене. Така е решила Природата или Господ, за тези които са вярващи. Това е основното им предназначение, а не да си ги пълните със силикон и да ги развявате по плажове и чалготеки...

399

Анонимен

преди 9 години

До НелиНаистина тези майки с количките са напаст в бГ. Трябва да има отделни места,и магазини за тях. Влизат с количките в магазините, минават през клиентите, заемат място с количките в магазините,и бебетата им пищят. В парковете и градинките, и кафетата е същата работа. Ужас. Сега остава към този терор да се добави и кърменето направо ще е ужас. Няма да ми ходиш по магазините с бебето и количката ще си го храниш у вас както правим всички нормални хора. Не се храним по магазините.

398

Анонимен

преди 9 години

А ако беше запалила цигара, дали щяха да й направят забележка? Или ако беше оставила детето удома и тръгнала с прозрачна блузка? Правят ли забележка на жените с къси поли, дет задниците им се виждат? Неее, радват им се и подсвиркват. Ама ако вземе да си нахрани детето - край! Моралният българин не може да цапа съзнанието си с хранещо се бебе!Пък после защо има отрицателен прираст на населението... И защо толкова жени не искат да кърмят...

397

До Петя

преди 9 години

"мен напр. само мисълта за кърмене ме погнусява".Боже, колко мъка има по тоя свят, Божеее...Значи няма проблем да ядем и пием мляко от овце, кози, крави, камили и т.н. (продават се във всеки магазин), но е гнусно бебе да се храни от майчиното мляко?!

396

Анонимен

преди 9 години

До 464Разликата между ексхибиционистичното разголване на гърди и разголването им с цел кърмене, е същата като разликата между обикновения секс и зачеване. Зачеването също е интимен и свещен акт."Ми по тая логика, ако някой реши да си прави дете, може и публично, на пейката да го прави, щото това не е обикновен секс, а свещен акт, така ли?И не е проблема, че е решила да кърми, а че го прави ДЕМОНСТРАТИВНО И НАРОЧНО С ЦЕЛ ФИНАНСОВА ОБЛАГА.