459

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев не е обидчив-доказаха го следизборните кадри с Борисов.Плевнелиев е С Т Р А Х Л И В Е Ц.Той не може да взема самостоятелни,решенияю.

458

Анонимен

преди 9 години

Въпреки нанесените обиди от страна на Плевнелиев, Русия му изпраща покана за присъствие и то не толкова лично на него, колкото като представител на българския народ, а "президента" реши да не представлява държавата и народа си. От едната страна виждам компромис от руска страна и израз на добра воля, а от другата страна виждам дребен човек, считащ себе си за президент, който повече се държи като малко обидено дете.И Меркел не е фен на Путин, но го посещава защото Меркел е политик, а Росен не.

457

Анонимен

преди 9 години

На 01.03.1941г. България се включва в Тристранната ос.На 05.09.1944г. СССР обявява война на БГ,а на 08.09.1944. правителсвото на Муравеев обявява война на Германия-с една дума фарс,типично по български.

456

Шоп

преди 9 години

1. Един 40-50 хиляден български корпус при Сталинград щеше да прати държавата на болшевиките на бунището на историята. 2. Ако България не беше помогнала срещу немците в Югославия и Унгария, войната нямаше да свърши на 9 май. Германия щеше да има още поне месец време, по време на война една дивизия може да обърне хода на историята.

455

istinata

преди 9 години

Ami rusnacite sa ni okupirali i terorizirali.i vupreki tova bulgarite gi obichat.kak stava toia nomer?shto ne pishem stihove i pesni za turcite a 130 godini sled ni e zalojeno da gi mrazim i v chervata si?niama logika.bih kazal samo parite sa vajni-eu usa no dushevnostta e po vajna-rusia

454

до Чалгар

преди 9 години

до 44-та България и СССР поддържат дипломатически отношения, а СССР ОБЯВЯВА война на България и нахлува с Окупационната си червена армия.

453

Шоп

преди 9 години

България не е обявявала война на Русия. Затова Русия победи във ВСВ.

452

Кирил Софийски

преди 9 години

Той е от страната на победените ! Но даже и Германия и Германците уважават победата над фашизма ! Явно този кратунко е твърдо на страната на победените и надигащите се днес нови фашисти !Срам ме е от това смешно човече!

451

Чалгар

преди 9 години

До 5 септември 1944. България заедно с Германия обяви война на Русия като тази жаба коята протягаше своя крак да я подковат като кон. Предатели и продажници нямат бъдеще и затова изчезвате като държава. Това е начало на края.

450

Анонимен

преди 9 години

Българският президент показа отново жълт картон на путлеристите.

449

Анонимен

преди 9 години

Не ми се иска да си мисля,че при наличие на Уикипедия някой не е наясно с участието на България във ВСВ.

448

Шоп

преди 9 години

Фашистка *** подлежи на разтуряне. Българският президент може да посети Кремъл, но само след като Българската армия освободи руския народ от путлеризма.

447

Анонимен

преди 9 години

Европа се нагледа Путиновите военни паради в Украйна.

446

Анонимен

преди 9 години

Да се разкара *** от центъра на София.

445

7889

преди 9 години

До Анонимен 125Като си приказваш Вярваш ли си? Ти снимки на твои баби и прабаби от онова време не си ли виждал?Ако нямаш, *** в някой музей да разгледаш и тогава прави *** коментари! Било е "кал до Уши", доста първобитен живот, мизерия, липса на електричество-това е масовото състояние тогава и тук- там зачатъци на цивилизация.

444

Шоп

преди 9 години

Путинова Русия е фашистка държава, един българин няма какво да прави там.

443

взгляд

преди 9 години

пишещите почти в психоза сте спокоино до 9 маи путин щее спечелил третата световна дори без дае воювал парада ще бъде исторически не само втората световна гледаите парада четвърта световна няма да има

442

фил

преди 9 години

РАЗБИРАМ ЗАЩО СА ГО ПОКАНИЛИ ПЛЕВ...ЕВ,ТЕ СА ЗНАЕЛИ,ЧЕ ЩЕ ОТКАЖЕ,ДА НЕ БИ ТРЕВА ДА ПАСАТ В РУСИЯ.АМИ АКО БЕШЕ ПРИЕЛ,КАКЪВ СРАМ ЩЕШЕ ДА Е ЗА МЕН ТАКЪВ ЧОВЕК НАРАВНО ДО ДОСТОЙНИТЕ ХОРА РАЗГРОМИЛИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ХИТЛЕР.ТЕ СА ЗНАЕЛИ,ЧЕ ТОВА МАЛКО човече НЯМА ДА ПРИЕМЕ ДА СЕ ВЪРТИ И СЕ ХИЛИ НА ВСЕКИ СРЕШНАТ,АМИ АКО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ЦЕЛУВА С ГОСТИТЕ ОТ "ес".нали щяха да го питат за милионите му.

441

Анонимен

преди 9 години

Да се разкара *** от центъра на София.

440

Анонимен

преди 9 години

До 5 септември 1944Там е работата, че не сме били неутрални. Във ВСВ участваме на страната на Германия - не пращаме войници на източния фронт, но за сметка на това доставяме продоволствие на немската армия, сражаваща се на източния фронт. Мисля че е крайно време да престанем да се изкарваме световни мъченици.