59

Спас

преди 9 години

До 67 ПешкоТръбичкат ще даде лек наклон налЕво, по посока на движението и ще отпраши към ТЮркия!!!!А ние ще духаме супата!:))))))Много не се замисляй за вариантите!:))))))))

58

Не забравяйте

преди 9 години

че една от най-големите бази на сша е в турция, както и че са доларова икономика. Не се превъзнасяйте по тях.

57

Когато

преди 9 години

До zeusговорите за турция никога не забравяйте, че там е една от най-големите бази на сша, както и че са доларова икономика. Исках да кажа да не ги превъзнасяте толкова.

56

Пешко

преди 9 години

Много ми е любопитен тоя Турски Паток - значи другарите руснаци имат намерение да направят тръба, която да спре пред ЕС, а същевременно да спрат газопреноса през настоящите тръби, които са си в ЕС, като по тоя начин накарат ЕС да купува от Турския паток? Ако пък не е така, другият вариант е да си съществува досегашният пренос, но да се пусне допълнителна тръба, която отново да спре пред ЕС. И в двата случая е малоумно, освен ако целта не просто да не минава газ през украйна

55

Анонимен

преди 9 години

До 46Пари за армията ще има от производителите на ечемик!:))) Това да не е САЩ с армейски бюджет, колкото на целия свят!!!!:))))))

54

Анонимен

преди 9 години

Стокобмен 160 млрд Турция ЕС30 млрд Турция Русиядолари

53

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да съгласува с ЕС "Турски поток"Хахахаахах. От какъв зор?

52

До 44

преди 9 години

Въобще ни си в час. Износа на суровини е около 43%. Интересно, всички драпат да изнасят толкова, ние се подиграваме.Като си го имаш, какво ще го правиш, няма да се къпеш в нефта,я? Ще продаваш. И колкото повече, толкова по-добре. Въпроса е да спрат да купуват от западенските си "приятели" пластмасовите им домати, ами да си субсидират своите производители. Земя, 1/6 от сушата и внася чесън и краставици. Нищо, дойде им добре цялата тази укропска галимация, ще се вземат в ръце! Ние да му мислим!

51

Спас

преди 9 години

хА-ХАААААА-ХАААААА, от къде на къде ще ви питат???? Ако искате зарзават, бегом на опашката!!!!.......и молби:))))))))))))))

50

другари

преди 9 години

до Бобиами провери сам на сайта на Агенция Митници

49

Ъц

преди 9 години

Европа???????? Първо ни прецакаха с АЕЦ-а, като ни принудиха да закрием 3 и 4 блок, сега ни прецакаха с "Южен поток"!С такива "партньори" и врагове не ни трябват!

48

Боби

преди 9 години

До другари 45Другарю Турция е един от най-големите производители на Памук и всичко свързано с него. ЕС няма да си защити пазара от Турските стоки, а техните елитни производства са на и над-нивото на ЕС стандартите. Хайде кажи ми че всички Френски, Италиански и прочие модни марки ще търпят Турците.

47

Атанасов

преди 9 години

ЕС да поиска от САЩ да съгласува с тях петролопровода Keystone XL :))

46

Анонимен

преди 9 години

Европейския съюз продължава да пребивава в някакво замъглено, нереално, направо полусънно състояние! Значи към такъв голям клиент не може така да се отнася, а към такъв (за сега единствен) толкова голям доставчик - може. Днеска едно, утре друго, а пък накрая и не плащат. Такава наглост го има само у триполовите. А колкото до газа, те НЕ РАЗБРАХА ЛИ НАЙ-СЕТНЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ЩЕ КУПУВАТ ОТ ТУРЦИТЕ????? ДА ГИ ВИДИМ СЕГА умниците! Никога не съм срещал по-*** същества (меко казано)!

45

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

И к,во? Момчета, много се вълнувате за ЕС! За България и през Украйна, и през Турция няма да има! На нас Плювньо ще ни докара от братската американска страна, а бат,Бойко от хъба, който ще се захранва от Юпитер или Андромеда, е може чак от Америка! Ние, РБългария, като най-верните на европейските ценности, цитирам "Битият си бит, е*****т си е***", ще си го получим за т.н. лоялност към чужди интереси и предателство спрямо националните интереси! А Шефкович още не е разбрал, къде се намира!

44

Анонимен

преди 9 години

До 39Не си прав, корабоплаавнето през проливите се регулира с конвенцията от Монтрьо през 1936 г, когато въобще не е имало газови танкери, единсвените ограничения които Турция може да налага са по отношение на военните кораби и то при определени условия, отделен въпрос е, че втечнен газ може да се доставя и чрез изграждането на терминал в Грузия, междувпрочем има такъв проект още от съветско време, грузинците няколко пъти търсиха партньори за изграждането му, ама нашите тикви нали са все руски

43

Анонимен

преди 9 години

Като не ти харесва бакалията,търсиш друг бакалин и бакалия!!!!Клиентът може единствено да пита дали ще му дадат някоя отстъпчица или промоция,ако закупи повечко стока!!!!!За политиката на бакалията и бакалина,за това в какъв цвят ще я боядиса или с кого ще търгува клиентът няма право да се меси какъвто й да е голям или малък!!!

42

Боби

преди 9 години

До Анонимен 40312$ е цената на хъба на производителя. След това се качва на танкер който реално представлява една малка ЯДРЕНА БОМБА - за това има такси и застраховки които са майка си и баща си. След това имаш транспорт примерно през баренцово море с ескорт от военни кораби като учение. След това го разтоварваш и прекарваш цялата бомба в резервуар на брега и чак тогава индексираш цената. няма да е 312$

41

Анонимен

преди 9 години

Ааа не така,Днес подписаха Турция и Азерите за газ от находищета Шах Денис 2.

40

до 36

преди 9 години

Имало къде да изнася газ.И къде?Нали ако има досега щеше да изнася натам.Русия има нужда от ЕС.Хората с парите са в ЕС,ако трябват пари на Русия ще продава на ЕС,ако не му трябват ще подарява на Китай.А пари доколкото ми е извстно много им трябват,армията иска пари,без пари няма армия,а Русия без армия като плейбой без п...ка