17

Анонимен

преди 9 години

Ей кво нещо е руската авиация бе - чак до Крим може да долети!

16

Румбо

преди 9 години

На вниманието на екипажите на Д.Кук и останалите натовски кораби в Черно море:"Машините могат да носят тежки противокорабни ракети Х-22.."Тука вече и памперсите няма да помогнат....2 или 3 от тия ракети са достатъчни за самолетоносач,а за тея кораби да не говорим!Свръхзвукови са ракетките,между другото.

15

до 19

преди 9 години

Не! Истината бе разкрита току що по един спортен канал - Най силните зверове на планетата. А именно - При разчистването на свлачището в Родопите фадромите се затруднили с един отломък и в този момент пристига Тя! Грабва скалата с мощните си ръчища и я запокитва напосоки. То пък се оказало някъде към Сопот!

14

Анонимен

преди 9 години

На тия самолети навигационната система от паница с боб ли се състои?

13

савич гардън

преди 9 години

Това е в отговор на нахлуването на американска военна флотилия в Черно море. САЩ са агресори...те разпалват войни и кръвопролития по цял свят. Те потпалиха Украйна,те потпалиха Ирак и Либия и Косово,иИД те създадоха за война срещу Сирия и където се появят американците се лее кръви настава хаус и нещастие и мизерия и глад. САЩ трябва да се разпаднат. Да живее братска нам Православна Русия. В нея е надеждата на човечеството да ни спаси от Биг брадара от антихриста и неговото царство на лъжата САЩ

12

Кочо

преди 9 години

До ОФПич ти май само пропаганда за възхвала на *** четеш.

11

Анонимен

преди 9 години

Абе оня ден в Сопот да не е паднало някое колело от тия летящи щайги?

10

Анонимен

преди 9 години

Това все пак си е на тяхна територия, а що щат тук американците? Защо ни лъжат с някакъв метеорит и не кажат, че американците правят учения на полигона Ново село и нещо сбъркаха траекторията. Не е за пръв път.

9

Анонимен

преди 9 години

ще става интересно

8

ОФ

преди 9 години

Свръхзвуковият стратегически бомбардировач - ракетоносец с изменяема геометрия на крилата Ту-22М3 е най-скоростният бомбардировач в света и представлява модернизиран вариант на Ту-22М, а в края на 80-те години в Крим бяха базирани самолети Ту-22. Надявам се, че улавяте разликата. Тя е както между прашката и високо технологочните РЕБ системи, с които е въоръжен Ту-22М3.

7

Дедо ви

преди 9 години

Въййй - 35години, ми те по-стари от на дедо Москвича бре, да не вземат да изпопадат в морето тиа стратегически таралясници!

6

кажете

преди 9 години

Защо филите по цял ден говорят за гей секс? Тук говорим за самолети, те пак за гей секс; ами издрусайте се 2-3 пъти като ви е мерак, стига само сте си мечтали, живота е кратък.

5

Анонимен

преди 9 години

Русия е отново нападната и трябва да се защитава колкото може. Тея хора все още не са приели ,,ценностите'' като нас. Хубаво - лошо. това е. Мислене и поведение различно от нашето, еснафското. Оня ден при Нана някаква бивша застарваща грозотия и откачалка, на дърти години решила да гони мъжа си, щото и пречел да ,,започва да живее!''. Публиката пуска своя глас /жълъди/ в едни буркани ,,Ищец - ответник''. В бурканчето на Ответника само едно жълъдче пуснато от рускиня. Ганьовките всички наоборот!

4

Анонимен

преди 9 години

До Пичто си личи от доста км,че си *** и то ПАСИВЕН. нямаше нужда да го пишеш.

3

ами

преди 9 години

Какво друго му остава на ***. Върна Русия в първи клас и сега може само да дрънчи с оръжие. Първобитна му работа.

2

Анонимен

преди 9 години

Само кремльовците са способни да вземат един туристически рай и да го превърнат във военна база

1

Анонимен

преди 9 години

Меренето на пи*ки отново е на мода....Дано се разминем само с това