138

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 252Питай тия хубавци от снимката.

137

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

two large garbage

136

Анонимен

преди 9 години

Български *** омразата ви към русия е предизвикана от това че вие сте робско племе роби на византия,турция , ес ,сащ вие никога не можете да бъдете единни жалки ***

135

Го4о

преди 9 години

За да спаси живота на прасето-Янукович, Путин уби 6,000 украинци! А убийства тепърва предстоят в разрастващия се конфликт.

134

Илко

преди 9 години

Само не виждам какъв интерес имаме със ФАЩ , Гейсъюза, и ОТАН?

133

Анонимен

преди 9 години

Абе да ви е.а в *** американофили!Кои са ЕСТЕСТВЕНИТЕ съюзници на САЩ??Отговор за ***: ДРУГИТЕ АНГЛОСАКСОНСКИ НАЦИИ - UK, Австралия, Нова Зеландия,Канада.ЗАЩО?Отговор за ***: Ами защото са ЕДНА КРЪВ бе овчари.Руснаците както и българите, сърбите,словаци и т.н са СЛАВЯНИ малко или повече.Е какво, да станем съюзници с Того ли??Или с Обонго?това че имаме интереси със САЩ, ЕС и т.н не значи че трябва да забравяме КАКВИ СМЕ ПО РОЖДЕНИЕ!!

132

Илко

преди 9 години

Щото руснаците не са си платили на ***.бг ! когато американците правят платените си пролети тогава е "чиста революция"

131

Анонимен

преди 9 години

Ах, колко е трогателно, спасили му живота

130

ГОРДА УШАНКА

преди 9 години

Много адекватна и светкавична реакция на Путин! Големият си е голям!

129

Варна

преди 9 години

Само не мога да разбера, защо думата революция е в кавички в статията

128

бг

преди 9 години

Ще призная че Русия е победителка само ако убие еврейските убийци от Хунтата,върне законния президент Янукович и изиска военен трибунал за Камерон,Оланд,Меркел,Натаняху,Расмусен,Столтенберг,Юнкер,Туск,Клинтън,Обам,Нюланд,Кери,МакКейн,Бейнър,Хейгъл,Бан Ки Маймун,Байден.

127

някой

преди 9 години

Офф, аман, от престъпник нагоре са тия !

126

Пояснение

преди 9 години

До Анонимен 14Може да се види и на запис ontvtime.ru/records/russia1.html

125

Анонимен

преди 9 години

Да, иначе Янукович, щеше да е първият "самоубил" се в следМайданова Украйна. Медиите ни проглушиха ушите с Немцов, но някак пропуснаха новините, че от началото на годината до сега в Украйна са загинали ШЕСТ представители на опозицията и забележете, всичките са се самоубили.

124

Браво 2012 !!!

преди 9 години

1 9 ОтговориАнонименпреди 19 минутиВ продължение на 12 години Путин е увеличил бюджета на Русия 22 пъти , военните разходи - 30 пъти БВП - 12 пъти. Благодарение на Путин (Русия скочи от 36-тото място в света по отношение на БВП на второ място) . Международните валутни резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други индустрии. Ръст в селското стопанство ( Русия за пет последователни години се класира 2-3 място в износа на зърно в света , надминавайки САЩ, които сега са на 4-то място! Повишение на средните заплати в публичния сектор със 18, 5

123

Свидетелство

преди 9 години

Имам позната украинка и то западна Украйна,близо до Полша..Нейният брат години е работел в Русия и си е взел много хубава пенсия.Тя казваше,че за същата работа в Украйна е щял да взима символична заплата! И то от западната част..така,че няма нищо чудно,хората от Крим да са гласували на референдума за завръщането си " в къщи",след като пияницата Хрушчов ги " подарил" ..същото се отнася и за милионите истински руснаци в измислената от американските кукловоди,Украйна.

122

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 214"Дано утре се покаже най-сетне по телевизията Путин, че родните путинисти не могат да спят спокойно откакто го няма вожда. А същия този вожд се изказа против България и се прегърна с Ердоган да прави газопровод до Турция..."Ти или си много *** или на *** се правиш. Първото е по-вероятно.

121

Анонимен

преди 9 години

***,от цялата история едно е ясно кремълските вампири загубиха Украйна...

120

Bulgatani

преди 9 години

А защо си толкова се интересуват от проблемите на Русия и Украйна? Нека ги оправи себе си...По-добре мисли за голямите проблеми на ЕС, тя е по-важно за България, нали?

119

Истината

преди 9 години

Хохло селяка Хрушчов който има навика да тропа със обувка по бюрото и от трибуната..... Решава да си направи подарък и подарява Крим на Украйна... А краварите който организираха преварата, имаха намерение да си построят база там.... Е случи се логичното жалко че единствено Крим се върна в РОДИНАТА.... Чисти украинци се смятат единствено галчинските бандити който говорят развален Полски. А за соросойдите на който им капят лиги от устата когато чуят украйна препоръчвам да посетят един укро сайт!!