52

тт

преди 9 години

Историческите събития на които ставаме свидетели по отношение на фк лефски в негативен план нямат край .

51

Анонимен

преди 9 години

ЛЕВСКИ И ЦСКА НЕ СА ОТБОРИТЕ КОИТО БЯХА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. СЕГА КОЙТО ГИ ХВАНЕ ТОЙ ГИ БИЕ. БЯХ ЛЕВСКАР ДОКАТО ГУНДИ БЕШЕ ЖИВ. СЛЕД КАТО ТОЙ ПОЧИНА УМРЯ И ЛЕВСКИ.

50

petar stojn4ev

преди 9 години

защо говорите глупости аз цска не съм гивиждал така настървено да играят се едно това беше мачът на животаим сегае многолесно да кажем че мача е продаден звучи като едно голямо оправдание а се окказа че царят е гол толкова си могат хаи ваните между другото не съм ботевист а локомотивец

49

Боби Ай

преди 9 години

Цска да се накаже с отнемане на лиценза и във В група!!!!! Феновете били заплашили футболерковците да загубят,а те виждаш ли се уплашили ......и паднали без да искат!!!!! Отнемане на лиценза и разформироване.....къде е БФС,къде е г-н Перуков?????......Мафия......

48

ne4

преди 9 години

Типи4но по шопски ....Я не сакам я да съм добре,я сакам Вуте да е зле

47

Мразим търтеите

преди 9 години

"4 кинта за такова порно не давам , гледах Челски -Саутхемптън ! Някой май пак ще е ФК Калъфка"Аз пък ритах с приятели. Беше супер, направихме си страхотен мач и се раздвижихме чудесно. А ти стой пред телевизора и подкрепяй отбора до край, нали си истински фен?

46

Румбо

преди 9 години

ЦСКА се изгавриха може би заслужено с Левски,ама има малък проблем-свикне ли един елитен отбор да приема загубите за нормално явление....лошо му се пише!А и Левски се очертава като по-удобен съперник напоследък.Ще бъде голямо шоу накрая Ботев да изяде главата на ЦСКА.

45

До "до Левскар&

преди 9 години

"Вярно е това , но и другите отбори не са по-добри от Левски с изключение на Лудогорец ."Това, че другите отбори са слаби, не означава, че трябва да се сравняваме с тях. Да, другите са слаби. И въпреки това от 22 мача имаме 8 загуби, 4 равенства и едва 10 победи. Това е срамно за отбор като Левски. А сега като играем още мачове с "великани" като Хасково, Марек и Славия едва ли нивото на отбора ще се вдигне особено много.

44

до 48

преди 9 години

Значи щом са променили регламента Левски ще вземе купата на България !

43

Анонимен

преди 9 години

На калпавата ракета космоса и пречи.Вижте си обора бе рогати.Когато ЦСКА стана шампион със 16 точки преднина цялата дс мафия беше задействана синята свлоч да играе в шампионската лига.ДНЕС ФК ЦСКА БЕШЕ ОТМЪСТЕН

42

Анонимен

преди 9 години

4 кинта за такова порно не давам , гледах Челски -Саутхемптън ! Някой май пак ще е ФК Калъфка

41

до Левскар

преди 9 години

Вярно е това , но и другите отбори не са по-добри от Левски с изключение на Лудогорец .

40

Левскар

преди 9 години

Време е за реформи в Левски. Нещата не могат да продължават по същия начин. И да обвиняваме Ботев или ЦСКА за нашето позорно класиране е просто смешно. С тази безобразна игра Левкси определено нямат място сред първите шест.Време е да има оставки. Но този път не треньорски - Стойчко Стоев е от 2 месеца в Левски и с нищо не е виновен за негативните резултати. Но Тонев, Гонзо и Батков трябва сериозно да се замислят дали те не са най-голяма причина за проваления сезон.

39

Анонимен

преди 9 години

Само дето финалистът за купата не играе в Европа и това е променено вече от около една година. Не се изказвайте неподготвени. Единствен шанс Левски да играе в Европа (ако вземе лиценз де) е да спечели купата.

38

Анонимен

преди 9 години

Ах каква интересна футболна пролет предстои,битките между Левски и Хасково ще продължат.Опашкарските дербита винаги са били интересни когато се срещат отбори от една черга

37

хахахааха

преди 9 години

На Левски му трябва само финал с Лудогорец за Купата на България и е в Европа , защото Лудогорец става шампион и дори да вземе и купата втория отива . Кой сега е измамената камила ???

36

гьон сурат

преди 9 години

ЦСКА с поредно мафиотско изпълннение , УЕФА трябва да разследва този мач за уреден резултат!

35

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Истината е че Стойчо няма никакви треньорски качества!Отделно футболиститена ЦСКА са пълнеж от не ориентирани цмотаняци с възможности на махленски играчи.Цска ще пада и в плейофите.На отбора му липсва елементарна футболна визияОт сегашната селекция и най добрият футолист(аз не мога да посоча такъв защото е валидна квалификацията кой от всички е най слаб)не би имал шанса да играе в някогашен отбор на Б групите ни!

34

Симитлията

преди 9 години

Чорбарската злоба им изяде главата , защото загубиха титлата точно днес ! Пука им на Левски дали са 4 или 7-ми така и така място в турнирите нямаше да дойде от там . Сега ще се концентрират и ще си вземат купата и виза за Европа , а чорбата накрая и Европа няма да види , защото Ботев я им върне 3-те точки я не !

33

Браво армейци!!!

преди 9 години

Сега Ботев трябва да счупат краката на турците от Разград, да ги изпоконтузат! После Ботев ни лягат в двата мача - 6 сигурни точки за ЦСКА срещу Ботев и титлата се решава в директните мачове между ЦСКА и Лудогорец! Няма защо да ходим на цирк! Нашето футболно първенство е най-хубавия цирк! Честити 4 мача на говедата с Хасково и Марек! Борат Байганьов да закрива Уефски Подуене! САМО ЦСКА! КЗЛ!!! Сънди е истински армеец!!!