147

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБлагодарение на Путин (Русия скочи от 36-тото място в света по отношение на БВП на второ място)Ти лъжеш повече и от руска медия бе! Италия има по-голям БВП, а колко още са пред Италия...

146

Анонимен

преди 9 години

ще ходят в крим, лагерувайки редом с вежливи зелени человечета

145

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите по долу на някои "туристически специалисти" имам чувството, че не аз живея на морето а те. Няма да се оправи тази държава, ей! Защо не помолите Рошко да говори с неговите началници да му пратят един щат хора да почиват при нас. Няма значение, от кой щат ще са. Дали Минесота, Уисконсин, Айова или Илинойс, например. Само да е един щат. Целия. От бебето до пенсионера. Нали сме съюзници.

144

много

преди 9 години

турбо *** явно не са стъпвали поне 10 години на нашето черноморие ама го плюят и се пенят. Имаме РАЗКОШНИ места и лятото тук са най-красивите момичета.

143

работлив

преди 9 години

Всяка година се наслаждавам истински на нашето черноморие в4 звездни хотели, най вече в Несебър за по 2 месеца и отгоре! Не ми пука за цените от 18-20 хил лева на сезон! Уникална работа, уникално море стига да отиваш да харчиш, а не да се стискаш и злобееш.Без майтап, пълно е с българи,хора които харчат и се наслаждават на уникалното ни море(което найстина е такова).

142

Анонимен

преди 9 години

Загубихме Руснаците и като туристи.Западняците и те вече не посещават нашите курорти.

141

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ДА ИДВАТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ

140

-10

преди 9 години

Дреме ми! Отдавна българското черноморие ме е загубило като клиент!

139

От 183

преди 9 години

И за какво ми си сложил минус, неизвестни приятелю? Дето казах, че са натровили семейството ми ли? Ами така си беше - четиризвезден хотел, резервация за седмица, на втория ден всички драйфаме, температура и дим да ни няма! Даже парите не си поискахме обратно от бързане да се махнем. И решихме - никакви почивки в България повече от пуст патриотизъм. По същата причина напоследък реших да не купувам българско сирене, а гръцко - писна ми от развален, вмирисан цвик за 20 евро килото, ама наш си цвик.

138

Коко

преди 9 години

До 185: Най-ефективната помощ, която може да бъде оказана е визови облекчения и с туризма да се занимават хора имащи представа от това, не като министърката на туризма която не знае що е то туризъм.

137

Бобо

преди 9 години

До 182: Приемам забележката за правописа, но моля да не политизираме темата, тя е относно туризма. Предварително благодаря!

136

Анонимен

преди 9 години

Така е. Каквото си направиш, никой не може да ти го направи. Руснаците и украинците бяха последната непретенциозна и платежоспособна (и плащаща!) фракция балами-туристи в България. Вие последните години само на тях разчитахте! (и малко на румънците)Но сега те си имат проблеми и няма кого да прилъжете - европейци няма да стъпят, нас българите от чужбина ни прогонихте с алчност, некадърност, простотия и наглост (последно ни натровихте цялото семейство в прословутото Поморие), та чакайте...

135

Анонимен

преди 9 години

Обръщам ОТНОВО специално внимание на служителите в информационния отдел на посолството в София да не се издават, че са щатни руснаци, имаите в пред вид ,че в българския език се използва "Ъ" а не "Ь", США е САЩ, и за СМИ се използва думата медия, и да знаете че повече грешки няма да търпя !ОТ ТУК НАТАТЪК КОНТРОЛА СЕ ПОЕМА ОТ КАДИРОВ, ТОВАРИЩИ БОБО И КОКО ПОНЯЛИ ? :)

134

Турист

преди 9 години

Руснаците няма да ги има и хайде да стимулираме българите за собственото им черноморие. Е малко късно се сетихте. Вече в БГ не стъпвам от 6 години.

133

Бобо

преди 9 години

До кацап: никого не смятам да питам, аз самият работя в сверата на туризма и повярвай ми знам по-добре от теб. Относно бакшишите рашьните са номер 1, а и най-много консумират.

132

Коко

преди 9 години

Факт е, че най-платежоспособните и добри туристи са руските, през последните години те крепяха бьлгарският туризьм, който е едно от основните пера в бьлгарската икономика даващо работа на много хора. За сьжаление дьржавата не взема мерки за да помогне на туризма.

131

Анонимен

преди 9 години

Днес рублата надскочи психологичната граница от 3.00 в Бг.

130

Анонимен

преди 9 години

В продължение на 12 години Путин е увеличил бюджета на Русия 22 пъти , военните разходи - 30 пъти БВП - 12 пъти. Благодарение на Путин (Русия скочи от 36-тото място в света по отношение на БВП на второ място) . Международните валутни резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други индустрии. Ръст в селското стопанство ( Русия за пет последователни години се класира 2-3 място в износа на зърно в света , надминавайки САЩ, които сега са на 4-то място! Повишение на средните заплати в публичния сектор със 18, 5 пъти! Повишение на пенсиите-14, 5 пъти

129

Румбо

преди 9 години

До КацапДо 163 *** питай по морето кои туристи оставят повече пари-германските пенсионери,дето не излизат от рамките на олинклузива или пияните руснаци дето харчат всичко което имат!

128

Бобо

преди 9 години

До Кацап: Опазил ни господ от бьлгарски туристи. Амин на бьлгарския туризьм.