116

Кайо

преди 9 години

Омразата към американците нараства навсякъде по света

115

истината

преди 9 години

Както и много територии в Русия искат и ЩЕ се отделят.

114

Божо

преди 9 години

Този дребен мошеник започва и да си вярва !!! Прилича на нещо средно между врачка и мутра !!! Говори това, което руснаците искат да чуят както говорят врачките на болните и нещастни хора , а се държи като мутра - "ако не ме слушате ще ядете бой, а може и нещо повече да Ви се случи " !!!! Този дребен милиционер води за носа цяла Русия !!! Няма държава, имунизирана от диктаторски простотии !!! Децата трябва да бъдат образовани да разпознават диктатори и популисти !!!! ГНУС !!!!!

113

До 175

преди 9 години

Виж сега, може така да изгрежда, че се повтаря, но в икономиката си има ЗАКОНИ, които не се влияят от това, кой е начело на определена държава. А "втора" валута имаше защото и ТОГАВА ПАК ИМАШЕ САНКЦИИ! И краварите, след войната успяха на време да наложат зелената си тоалетна хартия за всички. Но сега нещата са много различни.И Китай,и Индия, и Иран,и Египет,и Турция и много още ще си търгуват с Русия директно.А Турция даже ще приема руски туристи по вътрешни паспорти.А нашите нека слагат визи!

112

Ala_Bala

преди 9 години

Всички които, са посегнали на $ са били убити от САЩ респективно на Федералния резерв: президентът Кенеди, Садам Хусеин, Кадафи и дьо Гол - опосредствено след отсраняването му от власт със ляви студентски бунтове след несполучлив опит за атентат. За това трупат оръжие в Източна Европа и тук тените патени местни властници им осигуряват пацдарм и пушечно месо!

111

тъпов

преди 9 години

НА КОЛКО ГОДИНИ Е РУСИЯ,А ПЪК НА КОЛКО Е ХАМЕРИКА.КАТО НЕ СТРАШНИ,ЗАЩО ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ,ВСЕ ПРАВЯТ БАЗИ ОКОЛО РУСИЯ,ТЕ НАПОМПИХА ХИТЛЕР 41 ГОД.СЕГА ГИ Е ЯД ХАМЕРИКА,ЧЕ РУСИЯ СЕ КИЧИ С ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕР,А ТЕ СЕ ВКЛЮЧИХА 6 БЕЗ ПЕТ.КАЗАХА МИ ,ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ХАМЕРИКА ЗНАЯТ,ЧЕ ТЕ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ВТ.СВ.ВОЙНА,САМО КАК ПРЕИНАЧАВАТ ВСИЧКО,ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ НЕ Е ТЯХНА ИДЕЯ.ОЩЕ ОТ 67 ГОД.ВСИЧКИ СЛУЖБИ РАБОТЯТ ДА БЪДЕМ ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ.АБЕР ДА ВИ Е ФОБИСТИ,ЩЕ РЕЖИТЕ БАНАНИТЕ.

110

фил

преди 9 години

до справедливЩом казваш, ще убием гадните капиталисти и ще върнем парите на народа :)

109

ма кво приказваш

преди 9 години

Произвеждахме ***, които заменяхме с други ***. Ето това беше СИВ, москвичи, компютри Правец и маратонки Ромика. О, и два вида салам , точно ДВА, нито повече нито по малко.

108

Анонимен

преди 9 години

Да "изкове" каквото си иска, но да спре да убива !

107

питане

преди 9 години

А запасил ли се е Жужин с $ ,щото ако нема е чао от световната икономика !

106

До 171

преди 9 години

И ти ще ми сравняваш "завод" за игрални автомати и завод за торове със заводите за електрокари и мотокари, с които бяхме втори в света; високоточни стругове с програмно управление, оптика, електроника и роботизирани системи и т.н. С ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ.А тежкото ни машиностроене, а оръжието? Ама какво да ти говоря, на вас в главите ви е тор и компютърни игри.Шийте ***, нищо повече не заслужавате и няма да получите.Може и някои дръжки на коли да ви дадът да правите, оууу, много сложно!!!!

105

фил

преди 9 години

Ганди приятелю , всички ревът за пари :) Светът е ПАРИ ПАРИ и пак ПАРИ !!

104

валутов

преди 9 години

преди 1989г.имаше такъв съюз .та той се казваше СИВ. във тоя сив от всичко най много обичаха западната валута/долари,германски марки и др.западни пари. и тогава рублите никой не ги смяташе за пари,макар че руснаците го бяха създали този СИВ/ съвет за икономическа взаимопомощ.това са поредните котешки каваци на ***.

103

фил

преди 9 години

до СПТАВЕДЛИВМного си далече от истината ! Нещата не са толкова прости колкото изглеждат или както ги описваш ти

102

456

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯДА,ДА,ДА И КЛОШАРИ СЕ РОВЕХА ПО КОШОВЕТЕ И *** БИЕХА,ПРЕБИВАХА И КРАДЯХА, И ДЕЦАТА НИ МИЕХА ЧУЖДИ *** ПО ЧУЖБИНА,И РУСКИТЕ БАЗИ БЯХА НА ВСЕКИ ЪГЪЛ!!!НЯМАШЕ РАБОТА И ТОКА БЕШЕ ПОЛОВИН ЗАПАТА! ЗНАМ КАКВО ГОВОРА ЗАЩОТО СЪМ ГО ЖИВЯЛ! НЕ БЕШЕ ЦВЕТЕ,НО ТОВА СЕГА Е КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ!ЗА КОЕТО ПОКОРНО ЩЕ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА КРАВАРИТЕ И НА *** КАТО ТЕБ!Р.S.И НЕ МЕ РАЗСМИВАЙ С ТИЯ БАНАНИ,ИМА ПО ВАЖНИ НЕЩА ОТ ТЪРБУХА ТИ, АМА ТЕБ ЯВНО САМО ТОВА ТИ Е БИЛО В ГЛАВАТА И ТОГАВА!

101

нищо ново

преди 9 години

Опит за възкресяване методите на работа на СИВ. Преводни рубли за отчитане целия оборот в "съюза". Ще си отглеждат отново "валутата от второ направление", демек дойлЕрите (помним каква корупция беше с това "направление"), а може да си отгледат и други направления (за евро) и т.н.т.Общо взето ала-бала.

100

фил

преди 9 години

до гандиКолкото и банално да звучи САЩ държат козовете !!!ФАКТ !!!

99

Анонимен

преди 9 години

До 164(ако остане номерацията все пак)Завод за автомобилни датчици от всякакво естество. Всеко трето автомонил произведен в Европа е с ъези компютъризирани системи. Заводът е в Горубляме-София. Завод за игрални апарати-продават в цял Свят за милиони. Заводи за биостиюулатори и торове -Търговище, Силистра.Малко, по малко инициативните набират сила.Чугунените глави мрънкат и демокрацията им пречи.Това са на Прима-Виста. Има още много.

98

фил

преди 9 години

до гандиС когото и да партнира ,не е такава сила за каквато се представя. Китай страда от отлив на капитали заради нарастващия стандарт и поскъпването на работната ръка,от Китай пари в кеш не можеш да изнесеш, забранено е, но има вратички .Примерно правиш завод в Индонезия и така прехвърляш капитал.

97

До 161

преди 9 години

Странно какво си спомняш? Но няма да споря с тебе, явно не разбираш нещата. Само едно ми кажи, ти имаш ли малка, поне мъъъъничка представа от това на какво "ниво" са дълговете на страните от "свободния" европейски свят? Мисля, че няма страна, на която да не е под 100% от БВП. А на някои е около 3000%. На най-богатата - Люксембург! Така че всичко там яде и пие НА ВЕРЕСИЯ, КОЯТА НЯКОЙ, НЯКОГА ЩЕ ПЛАЩА!ИЗГЛЕЖДА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ, малкообразовани и дребномислещи, т.е. елементарни!