289

До 524

преди 9 години

О, не приказвай смешки моля те, това със средната заплата и други са се опитвали да ги пробутват тия номера, ама не минават вече! Приказките за външен враг за съжаление са верни и датуват от най-малко 500 години. Само най-ленивия не е нападал Русия - шведи, поляци, французи, австрийци, немци, а накрая и краварите, барабар Петко с говедата! Но нищо, ще им набият канчетата, ще мирясат за малко и после пак отново. Нищо ново под слънцето!

288

До 520

преди 9 години

Не се знае кой е, защото ще се определи на 16 април! А колкото до това какъв е, в Русия живеят 120 националности, републиките са с по два или три официални езика и какво от това? Стига с тези "чисти" раси, отдавня няма вече такова животно, земята е направила вече няколко милиона обиколки около слънцето,а на човешкия род акъла му така и не идва! Всички са ХОРА,бели,жълти,черни! А олигархията я правят тези, които с изкривеното си мислене се правят на по-висши от другите.И това ще им изяде главата!

287

A

преди 9 години

Нека се самоизолират и да си промиват мозъка, сами се унищожават и е много по-лесно това да се прехвърли на външен враг. ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ В МОМЕНТА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ Е ГОРЕ-ДОЛУ РАВНА НА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ!!! Само, че Москва е един от най-скъпите градове с света, Русия е най-голямата и богата на ресурси държава в света и т.н. Изводите са ясни...

286

До "пи"

преди 9 години

Такааааааа ли? А ти знаеш ли, че тяхната "мизерия" за нашего брата е рог на изобилието! Ти въобще имаш ли малка представа, ама поне мъъъъъъъъъъъъничка как живеят тези хора, какво обичат и на какво се радват? Че там заплата под 1000 евро реално няма. Каква мизерия бе, вие къде живеете, какви информации ползвате? Започва наистина да ме изумява толкова тъпо, изключително тъпо, абсолютно тъпо подпяване на соросоидната "информация".Егати заспалото племе, горко на отечеството ни!

285

до 516

преди 9 години

Ами,какъв руснак може да влезне в борда? Или евреин или олигарх живеещ на запад

284

Анонимен

преди 9 години

От къде могат да се купят фланелки с Путин и руски знамена?

283

пи

преди 9 години

ами малко е ненормално да славиш този, който обрича живота ти и на семейството ти на мизерия

282

Анонимен

преди 9 години

Вах, колко интересна статия! И много интересно, от какъв зор на фанелките в Русия можело да се печати американски флаг и обамката, а не може руски или Путин?От КАКЪВ ЗОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕШ С РОДИНАТА СИ? Пълен ***!А колкото до еурапката, тя сама не знае какво да прави след този преврат в укросомалията.Видя се в небрано лозе. И много странно, санкции, уж изключване от суифт,а днес говорят че в съвета на директорите на тази организация влиза руснак!Що за галимации а?Геополитика,мишлета!

281

Анонимен

преди 9 години

До крундел-това за лека нощ ли някой ти е пял? Нато си вкарало свои про навсякъде а Русия трябва мирно да гледа? големи тарикати сте, да пишат за индианци *** Кенеди и много друго още

280

пи

преди 9 години

явно болеста е нелечима

279

морски

преди 9 години

Всички които са против базите на НАТО у нас и против световната агресия на този терористичен блок да се организираме на мощен протест в неделя от 12ч. пред президентството!

278

До бри 509

преди 9 години

Хи, хи, нали, от историята има какво да се научи. А освен това, историята е такава, че и наказва тези, които не си правят правилните изводи. Така че този път може и да не се стигне до Берлин, а направо до Брюксел.

277

Editor in chief

преди 9 години

САЩ имат постоянна нужда от конфликти, защото цялото им съществуване в настоящия им вид е основано на това. Фактът, че малките конфликти вече не ги задоволяват и търсят по-голям, и отчаяните им опити да запалят нов световен конфликт говорят за настъпващите промени при тях.Отворете си очите - настоящия модел на САЩ си отива, въпросът е дали ще завлече половината цивилизован свят със себе си.

276

До 505

преди 9 години

Я не разсмивай гаргите бе!И руснаците обикалят по света, ама си се връщат да живеят в родината си. А остават на запад само крадците, там за крадени пари даже поздравяват и им се кланят. За тях "парите не миришат". А руснаците освен обоняние имат и чест и достойнство.И много малка част са продажници като такива като тебе.

275

Крундел

преди 9 години

До БългаринРусия не е либия или авганистан ама си е сомалия с ядрени оръжия и не трупа войски в мексико ами в венецуела и иска отново в куба и доказва че не само не може да бъде смятана за равноправен партньор ами е и опасна защото не спазва никакви договори - малко по-мек вариант на ИД.Колкото до това, кой къде бяга.... ми всички все в "гнилият" запад и така от 50 години насам поне, щото "братският" изток предлага терор, глад и мизерия, отново поне от 50 години.

274

ан

преди 9 години

до 488то сега новите незавършили калинки само с мед и масло ни хранят и хубави слова за демокрациязнаем какво е било така ,че твоите писания не минаватще се изненадате но ако се направи независимо проучване за онова време и сега незнам но вашия процент ще е много малъквъпреки ,че не съм от страдащите не ми харесва това което виждам наоколо

273

SS

преди 9 години

за западняците 'пропагандата' в Русия им се вижда 'отровна', ама за руснаците отпорът, който те дават на психологическата война на US-централите е повече от здравословeн...

272

Анонимен

преди 9 години

И *** и фланелки с Путин имам. Ушанката сега като е студено ми върши отлична работа, а за фланелките с Путин с нетърпение чакам да се стопли.

271

Анонимен

преди 9 години

до двойкаджияТи коя карта гледаш, тая на Колумб ли ? :)

270

Двойкаджия

преди 9 години

До Анонимен> А русия в Европа ли е ?До Урал всичко е в Европа. По-нататък - Азия. Следователно много голяма част от територията на Русия (и от нейното население) е в Европа. Други въпроси по география имаш ли?