19

фоб

преди 9 години

до 39Ким Чен Ун знаеш ли колко подкрепа има в момента ?

18

Гошу

преди 9 години

До МурзилкаАз я схващам, ама ми е направо жал за такива промити мозъци. Хващама се на бас, че е над 60 години. Питай го, дано не те излъже. Той е от онези, вечно мразещи и неудовлетворени хорица, за които СОЦА беше нещо велико и добро, в СССР са братушките, които безрезервно и от любов ни помагат, работата до живот в някой завод за тях е висша ценност, както и да имаш НЯКАКВА (каква да е) работка там. За тях заплатата дори да е малка, като е редовна и до живот е върха на системата :)))

17

Анонимен

преди 9 години

САЩ хвърлиха толкова сили и средства за да съсипят гадна Русия и Путин в частност, а резултатът излезе точно обратен. Путин в момента има вътрешна подкрепа 80% (за която дори не смееше да мечтае), разпад и финансов колапс в Украйна, анексиран Крим. Преки и косвени загуби за Европа, която като старица се поведе на "приятелски" лъжи от зад океана. Да, в Русия затягат колани, но може би и това е за тяхното добро. Време ще покаже...

16

Анонимен

преди 9 години

гоУЕм майтап рий'шли.Слабо, но като за крепостни може.

15

фоб

преди 9 години

Болен Сидерасов тотално ви изкриви представата за национализъм и родолюбие ! Заместикът му Кончита Чуколов пък ви обърка сексуалната ориентация и само за гей общества говорите.

14

туин пийкс

преди 9 години

Добре де, а кой уби Лора Палмър? Путин ли е виновен?

13

Анонимен

преди 9 години

Има сайтове,в които е забранено писането с големи букви и на латиница.С големи букви пишат ***,то се вижда кои са-чугуноиди-питлеровци.

12

citizen

преди 9 години

ушанката, ще не се хванеш за палците и да идеш да браниш милата ти русия от украинските "фашисти"?

11

Анонимен

преди 9 години

Поръчителя???То се знае кой е.

10

фоб

преди 9 години

Поръчителя е ясен,кремълската мафия със сталински подход се опитва да укроти всякакви опити за опозиция. Не зная по мафиотска сруктура от Кремъл. Коза ностра пасти да яде !

9

:)

преди 9 години

Ще лъсне всичко и западняците ще млъкнат, както млъкнаха за УЖ сваления от лошите руснаци самолет. В западната преса вече се появяват статии, които открито критикуват малоумната политика на ЕС към Русия. Американците искат да ни вкарат във война с Русия, за да скрият факта, че са практически фалирали. Доларите са хубаво нещо, но нямат никакво покритие.

8

Анонимен

преди 9 години

опозицията в Русия , която е била при ограбването на Русия , през 90-те години , и Путин ги е отрязал , ще има успех колкото Жан Виденов , ако основе сам партия и иска да влезе в Парламента . Кой давал на Кадиров , ама кой подържаше с оръжие Дудаев знам, и кой иска слаба Русия , та да сй заграби богатствата й , но няма да стане

7

Анонимен

преди 9 години

"Според източник на Интерфакс от правоохранителните органи, все още активно се проучва версията, че престъплението е поръчано от чужбина"Да наистина престъплението е поръчано от чужбина на 11.02.2015 когато мистър Путин беше на преговори в Минск.

6

Анонимен

преди 9 години

Кой дава милиарди бюджет на Рамзан Кадиров да живее като халиф в приказен дворец, да има собствена армия, собствена зоологическа градина и да поддържа елитен отбор в Руската висша лига??? Кой!

5

рутина

преди 9 години

Ситуацията е като с Вероника. Бързат да обвинят някого, по-късно ще се окаже, че не е той и т.н. КГБ и ДС - вечна дружба!

4

Алекс

преди 9 години

"Вече съм песимист отн мирна смяна на режима в Москва..." Каспаров след липсата на майданче след убийството. Умния човек неволно издава замисъла на организаторите. Да опитаме с външния портрет на основния заподозрян поръчител: ... висок, сух, цвят на кожата тъмен, афроамериканец... Твърди се, че е от кавказки потекло, но специалистите уверяват за кенйско.

3

Анонимен

преди 9 години

"Комсомолская правда" с интервю от майката на заподозрените .."децата ми са невинни "Какво да каже майката ?!?! Изобщо защо ни занимават с циркове , никога няма да стане ясно кой е убиецът. Ясно е само ,че в русия върлува политическа мафия и тази мафия все повече застрашава ЕС .

2

Ясновидеца

преди 9 години

За деянието е получил авансово доларес, а като го опънат на бесилката - 70 девственици в Рая.Така рАботи разузнавателното бюро в Ленгли...

1

Анонимен

преди 9 години

Бах го и главореза--тоя трябва да го гръмнат без съд-----прав е бил Сталин--много прав.