65

...

преди 9 години

най-лошото е, че в ГЕРБ има още по-големи *** от Борисов

64

Doko

преди 9 години

68/Странджа Нещо си скаран с аритметиката. Каквото е казал и каже Местан-това е било и ще бъде, елементарна аритметика е-смятайте с елката гербавите ченгета. По три пъти на година избори да печелите-никога няма да управлявате сами. А с времето цифрите все по-вече ще нарастват, колкото и да не ви се иска и стиска. Така че не го давайте толкова тежко. Първо ще консултирате с Местан-и тогава съвети. Дано го проумяхте завинаги.

63

istina

преди 9 години

bez bsp dps vse taq dane bi rdan kunka boko skat da sa sveta voda te ot druga planeta li sa sest mesetsa baq para napraviha samo s blq blq

62

Дане

преди 9 години

Голям, но тъжен смях. Специалист по маркетинг и реклама оглавява МВР!!!

61

край

преди 9 години

Борисов доказа че в България и Баба Вуна може да стане министър на нещо - даже и на полицията.

60

Мисли малко

преди 9 години

До 61 Пич, това което се случва.. е ТРЕВОЖНО! Оставки подават хора които са най-висшите в МВР. Това е все едно цру или фсб но бг вариат... а тези оставки говорят за несигурност и неспособност държавата е НЕЗАЩИТЕНА!

59

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Другари,Сърпове и Чукове,и издухани Атакисти,първо вземете власта, и тогава си назначавайте ама който си искате и на каквито постове искате.Засега , просто се скрийте в мишите си дупчици.

58

OF

преди 9 години

nie hora li sme

57

Веско

преди 9 години

Човек който не познава в детайли работата на МВР каквито реформи да предложи ще са погрешни.

56

Анонимен

преди 9 години

До хахаот 55 без изключение всички партии в парламента, че и извън него са службогонци и мислят само за себе си, но не и за народа и затова Бг е в това състояние.Както се казва вземи единия , удари другия

55

Анонимен

преди 9 години

Орешарски беше на светлинни години пред тия жалки смешници, които просто не знаят какво вършат и тъпчат няколко месеца на едно място и получават заплати за това. Искали и задължително гласуване. Ще им нарисувам един голям *** в бюлетината за сполука при задължителното гласуване. От милиционер просто нищо не става.

54

О, неразумни Юроде!

преди 9 години

Леле Мале, Българийо! Поради что си траеш да те правят на Черна Робиня!!? Нима твоя Народ не те заслужава? Дойде шефа на фбр и гледай оставки море! Мъти се нещо огромно но нищо не остава скрито покрито.... Винаги има пробойни времето ще покаже...

53

Анонимен

преди 9 години

В играта влезе и най-тежката артилерия! Сега МВРто ще цъфне. Браво др. Брисов, винаги намирате верни решения. Ето защо не се и съмнявам, че не слизаме надолу а направо се сриваме. Някой каза БОСТАН....ето го в действие. Сега в емблемата на ГЕРБ да се постави и едно малко, червено фесче. С времето да се увеличава размера.

52

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм харесвал Волен Сидеров, но убедих се-само Атака ще ги измете тия некадърници. Такова чудо никога не е било.

51

Анонимен

преди 9 години

Социолог министър на мвр.Види се колко разбира тиквата от служби.Егати подигравката със служителите.

50

ми

преди 9 години

Няма значение кой е министър на МВР, кой е председател на ДАНС, кой е гл. секретар, системите са докарани до такова състояние, че и Господ да им сложиш за началник те ще си работят по досегашния начин т.е. няма да работят.

49

хаха

преди 9 години

До Анонимен 55това ли е новата опорна точка баба милиционер ..абе другари Бъчварова е по млада от Меркел , дали в Германия мислят че си имат баба Канцлеротново измествате фокуса , че се сменят Лазаров и Писанчев До вчера никой не хвалеше Вучков , докато не злепостави Борисов ... от вчера ви стана любимец

48

Анонимен

преди 9 години

Някой ден, дано е по-скоро, ще се анализира Бойковото време. И ще се чудят историци, политолози, социолози и анализатори коя е причината такъв уникален *** да е бил премиер, простотията на народа или уменията на глигана. Сложен отговор но не и невъзможен.

47

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ СЕ ОГРАЖДА С ПОСЛУШКИВЦИ !

46

Анонимен

преди 9 години

и Караянчева напълно отговаря за критериите на МВР шеф много лае , но не хапе