9

Hiter

преди 9 години

Орли, които са я обрабили за 10 лева.

8

Анонимен

преди 9 години

Остър и *** предмет... Секира или Брадва.. А кой сече с брадви? Знае се!

7

Анонимен

преди 9 години

Стига пропаганда,искаме залавяне на извършителя със преки доказателства.Този случай все повече заприлича на случая Белнейски като убийство и като размиване във времето.За мен нещата клонят вече в друга посока.Това убийство е извършено с цел помрачаването на националния празник и вкарването на страната в траур,тоест,това е политическо убийство на задкулисието.ЗАБРАНЕТЕ МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ,ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ЗАДКУЛИСИЕТО СЪС НАЙ СТРОГИ ЗАКОНИ И УБИЙСТВАТА НА ХОРА ПО ХРИСТИЯНСКИ И НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ СПИРАТ

6

онбашията

преди 9 години

дори и да помогнат тия видеонаблюдения и охрани, бесилката си е най-добре. престъпниците и да се сдържат от престъпления, пак си остават неприятни типове дето по-добре без тях. надявам се жалостивите толерасти да се поизселят към швеция, франция, и останалите бели държави, та пак да се беси както е редно.

5

2

преди 9 години

Номер 1 , ти си един умствено психично болен ***, който само хаби въздуха.

4

zeus

преди 9 години

На всички е ясно, че извършителят е от близкия катун, но в името на "етническия мир" полицията никога няма да го назове.

3

знайко

преди 9 години

мого бързо напредвате,ФБР.пасти да яде.

2

Анонимен

преди 9 години

Или с *** и с остър връх...Аре к'во ни правите на будали тука и к'во шикалкавите. Я си кажете, че уликите сочат боляромасонски ритуал. Кой знае кви пари ще се кихат, за да се потули тази история. Сефте.

1

бълха рин

преди 9 години

Значи в *** трябва да убият млад човек за да сложат лампи. Евалата, майка ни гадна да е.а!