45

Росен

преди 9 години

Бойко, що се излагаш?

44

А

преди 9 години

Бойко, не се прави на ангелче!Всички сме грешни!

43

Ред Арми

преди 9 години

Борисооов и на теб ти е време вече да си ходиш. Стига мъчихте народа

42

редник

преди 9 години

ЖЕНЕРАЛА ИЗТРЕЩЯ!БАЦЕ ГЛЕИ СИ КРЪВНОТО ЧЕ ЛОШО!И МАЧ НЕ МОЕ ДА РИТАШ ВЕЧЕ...И ДАЛЕЧ ОТ МОСТА ЧЕ МОЕ ДА СЕ ЛИЗНЕШ!

41

Щъ ли му дадеш

преди 9 години

Борисов, я дай да видим ченгеджийските и партизанските щерки и синчета в твоето правителство!!!!! и дъщери на държавна сигурност!Я дай тук истинските биографии на твоя кабинет, кой кум, кой сват, кой на булката сестрин брат, коя дъщеря на кого е, колко фирми има, какъв им е дохода.Я дай да видим на Фандъкова мъжът корумпиран в кои и какви схеми и системи е?Дай, дай, дай да ги видим.Ще ли ги дадеш?

40

Дръндер

преди 9 години

Когато ни въртиш "ченгеджийски номерца" го наричаш политика на промяна и устойчиво развитие, когато някой не ти уйдисва на акъла тогава го наричаш "ченгеджийски номерца" ами това Тикво скапана е двоен аршин а той не издържа дълго!

39

Важен въпрос Бойко

преди 9 години

А сега Борисов, да те питам аз. Ченгеджийски номер ли ни спретна ти джанъм, като назначи съвсем наскоро една ченгеджийска щерка,дето баща й и майка са организирали татовите подслушвания, тази същата обвинена в плагиатство, съдържателка-собственица на хотели, на морето, и на фирми собственица във вътрешността на страната, за заместник министър на туризма!Това ченгетата ли са го измислили, или ти го направи, *** такъв, който си се обградил и слугуваш на ченгетата ?

38

Анонимен

преди 9 години

Как се прави на ударен само :)Голям цирк бе братче!На всички е ясно, че пак искате с Цецо да колите и бесите в България, ама тоя път яко!Успех!Успех и на всички, гласували а ГЕРБ!

37

zeus

преди 9 години

Такова изказване може да направи само нашата проста Тиква недопечена. Това е ключов министър, назначен от самия теб, искаш да кажеш, че си ни сложил едни никакво ченге, за да може Цветанов да управлява в сянка? Истината е, че явно Вучков все пак има някаква чест и морал и не може да работи с бандата, начело на държавата.

36

Анонимен

преди 9 години

Как бе Борисов да ти вярвам, че ЦРУ и ФБР за наш интерес работят, кадри подреждат, структурни реформи правят. Те където са си топнали пръстчетата все кръв е потекло, ние за съветник сме ги взели. Все едно лешояд за съветник да си вземеш.... мани мани...

35

gel

преди 9 години

kolko mu e Kuneva ili Radan Kanev da stanat mvr ministri? a moje vanshnia i vatreshnia minister da napravim 2 v 1 za ikonomia v ministerstvata? nali imame mnogo goliam zaem za izplastane? ili agrarnia minister i mvr minister 2 v 1? ili zdravnia i vatreshnia minister 2 v 1 ? bibi moje da sloji na mvr koito si iska. mvr minister i mvr sekretar 2 v 1 e sasto dobra kombinaciika, nali taka bat Sali?

34

Анонимен

преди 9 години

ББ‌ е най-некомпетентния държавник в цялата 1300 годишна история на България?Да -> +Не -> -

33

БУРГАС

преди 9 години

ЕВАЛА БОЙКО.ТОВА Е НАШИЯ ПРЕМИЕР БЕЕЕ,ВСИЧКИ НА МЯСТОТО ИМ.БРАВО!

32

uu

преди 9 години

След като и в действията на един почтен човек като Веселин Вучков, ББ вижда ченгеджийски номера, значи е психически болен.Уважаеми ББ, сложи си ръка на сърцето и кажи: Ако ти си Министър на ВтР и някой те принуждава да работиш с нежелан от теб Гл. Секретар, ще останеш ли поне за минута Министър?Сърцето е от лявата страна...

31

ченге

преди 9 години

бат,БойкоДавам ти приятелски съвет. Може би си въобрази, че след миналото ти на пожарникар и собственик на охранителна фирма , че вишата професионална фигура в МВР не е нужно да бъде човек завършил оперативен профил в АМВР и задължително високограмотен юрист с логична последователна и аргументирана от професионални резултати кариера !?Кариера в МВР за съжаление правят, военни, даскали, агрономи, все хора с "професии", но знай, че МВР не военнен лагер нито овощна или детска градина. Чаткаш ли ?

30

Анили

преди 9 години

Борисов, пожарникарче.... стига селски номерца. На хората им стана ясно, че оставката на Вучков е заради нежеланието ти да смениш Св. Лазаров като главен секретар на МВР. А публична тайна е това, че причина за несменянето на главсека е това, че той е зет на Камен Пенков.А както всички знаем той( Камен Пенков) заедно с Румен Петков и Георги Продажника ( Първанов) ръководят АБВ, които ти крепят ...правителството.

29

Гражданин

преди 9 години

Ако считат, че могат по-добра стабилност да излъчат в България, ако си мислят, че някой с приказките те го държали, една година, ако са ме държали, те искаха да ме съсипят, щяха да ме съсипят, държали ме, за шлифера да речем, завърши Борисов.....???..Ко каиш??

28

ГРУ

преди 9 години

Баце...сега ти от цру-то ли си бре или от фбр-то?Луд си мутро банкянска!Сретане доджи овамо бре!Цел един народ те чека!

27

емо

преди 9 години

а ние позодираме, че свинята Пеевкки седи надървен зад гръба ти...

26

Съвест

преди 9 години

*** се Борисов, лъсна ти ***, че си зависим и за това си толков бесен. Вместо да правите твърди реформи и да изринете ***, които дърпат държавата надолу, ходите да се подмазвате на някакви американски чиновници, за да си запазите задниците.Много важно, че бил шефът на ФБР, нека разберат, че си въздух под налягане. ДПС те направиха за смях, то не да се правиш на мъж на гейчето Станишко. Айде в канала на историята, ***.