49

Анонимен

преди 9 години

тая га се шлакаше до преди дни с покойния не се сещаше за майка си, а ся изведнаж се загрижила за нея - ади, няма нужда от лицимерие и оправдания

48

дознател

преди 9 години

Истината е ясна за всички,Червения Джони си е изпуснал нервите и Немцов е дал фира!Не търсете логика ,когато човек си изпуска нервите не действа по план ,прави грешки !

47

Анонимен

преди 9 години

сно е, че новината, че Хилари клинтон ще реши до м.април дали да се кандидатира за президент, ще отстъпи място в новините на убийството на Немцов. В крайна сметка тя още се чуди, а той от 2 дни е труп!

46

Анонимен

преди 9 години

Това е толкова затрогваща история... вкарайте я в полицейските подземия, за да стимулира спомените си и ще ускори излизането си извън Русия... пардон, извън Москва.

45

Анонимен

преди 9 години

Няма абсолютно никакво значение какво искаме ние. Единствено от значение е какво искат руските граждани. Право, което "демократите" се опитват да им отнемат!

44

до УЧАЩ В СИМЕОНОВО

преди 9 години

Добре, че ви има вас! Добре, че го има логичното ви мислене, за което заслуга имат стари и опитни преподаватели, завършили така наречената "Руска школа", която винаги ще бъде еталон за школовка в Света! Благодарение на вас ще има и България и поколенията българи ще са ви благодарни!БЛАГОДАРИМ ВИ БОЙЦИ ОТ ТИХИЯ ФРОНТ !!!

43

Анонимен

преди 9 години

Дори да падне Путин отново големият губещ ще е народът на Русия. Просто американските кукловоди ще заменят един вече станал неудобен олигарх, с друг който ще им танцува по свирката. Някой да си спомня Западът да е казал нещо лошо за Путин до преди година и половина ? Обаче не иска да дава нефт без пари и стана лош.

42

Анонимен

преди 9 години

Извинявайте, много шорошоидчета, но от 12-13 млн Москва, да излязат зорлем 2-3 хиляди продажници, това говори че не сте си свършили добре работата. Дедо Шорош ще ви пише - слаб 2 !

41

х

преди 9 години

От руските медии вече съм напълно наясно за следното:От няколко дни Немцов е събирал патрони за да се самоубие.За да натопи Путин вървял с приятелката си.Като видял снегорина/трябвало да се скрие от камерата/ гръмнал, два пъти не се улучил, после се прострелял 3 пъти и накрая си пуснал един в главата-контролен.За руските официални медии целият свят е населен с ***.Много,много е тъжно!Мисля, че там стигна до дъното на вулкана!

40

vesko02

преди 9 години

Видно е че много от пишещите тук претендират че познават мръсните канали на Кремъл отвътре.Какво значение има кой е физически убиец-никакво.

39

Анонимен

преди 9 години

Сега е 2015_Русия е Капиталистическа държава повече от Западна Европа.Само в главите на разни дърти *** Русия си я представят като преди.Ако отидат и видят за какво идва реч-директно ще вдигнат кръвното/за самолета --:-) :-) --това е невъзможно:-) :-) /

38

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Страх ***. Вечер ме облива студена пот и се напикавам от страх. Дано не започнат да прочистват и у нас.Пикая им на доларите.

37

Анонимен

преди 9 години

Май залавянето на украинката не влизаше в плановете на ЦРУ и украинските служби.

36

Анонимен

преди 9 години

Никъде няма да ходиш, докато не си опресниш спомените.

35

Анонимен

преди 9 години

Малко вероятно е работа на Путин, стар кагебеец е и КГБ има много изпитани методи за ликвидиране без много шум и това е тъпо изпълнение баш пред Кремъл където го разхожда по никое време Украинска палавница Дали няма украинска връзка в цялата история?

34

Анонимен

преди 9 години

До30-какви империалисти те гонят бе човек:-) :-) :-) .В Русия в ммента е такъв див капитализъм че ако отидеш там свят ще ти се завие.Там е Капитализъм на Ента степен.Сега е 2015 ,а не 1955:-) :-) :-) Направо си велик:-) :-) :-)

33

Анонимен

преди 9 години

Приятелю, ако Путин и КГБ решат да ликвидират някой, дори и да искат не могат да го направят по този левашки начин в стил "евтин холивудски от 30-те". Повярвай те знаят поне 1000 начина да го премахнат без да събудят подозрения, могат и заболяване да му инсценират и катастрофа с влак, дори и метеорит и цунами могат да му устроят. Не знам защо всички си мислите, че щом е опозиция на Путин то Немцов автоматично е света вода ненапита и няма поне 10 000 обикновени рашки които да му желаят смъртта. Та опорната точка, че Путин има нещо общо е за кръгли *** или съвсем малки деца.

32

Анонимен

преди 9 години

Дори и западняците казват, че Немцов е сакрална жертва, избран от своите си, та да дестабилизират Русия Действат по маниера: Като са инвестирали толкова милиона в некъдърността му да стане конкурент на Путин, то поне смъртта му да донесе дивиденти Както при оная американска гражданака - политковская

31

Анонимен

преди 9 години

От години не гледам телевизия,това не ми пречи да ненавиждам политиката на САЩ. Тука в България също постоянно ни заливат с омраза към Русия,руския народ,това не ми пречи да уважавам Русия и то не заради Путин и кой знае какви руски достижения,а заради това,че Русия и Путин са май единствената спирачка пред Американската неолиберална империя.

30

Анонимен

преди 9 години

В последните дни статиите упорито се опитват да внушат, че руснаците трябва да пуснат основния свидетел на убийството. Разказват се всякакви сълзливи и сополиви историйки каква драма била преживяла украинката.