268

Анонимен

преди 9 години

Маалии,ако руснаците се вдигнат....мали ако военните кажат стоп,путин го чакат много лоши неща.

267

Членска карта №7

преди 9 години

До мечо грухЗначи все пак признаваш, че американците са в основата на бъркотията! Чудна работа, богати, щастливи, а все ги тегли към чуждото... Путин не е вечен, ще си отиде един ден! За не говите наследници изкушението ще е голямо да обърнат резбата и да се къпят в злато и сребро, служейки на лихварите... Но мисля, че и следващият лидер на Русия ще направи правилния избор да търси лидерство за Русия, а не да управлява второстепенна държава.

266

Членска карта №7

преди 9 години

До ГошуЩо сте толкова напрегнати тогава!?? На следващите избори го сменяте и толкова.

265

Дани

преди 9 години

През няколко месеца ходя в Русия, режим и напрежение не съм видял, танкове и гаубици по улиците, няма. Вечерен час също няма, опашки за бензин и купони за храна също няма. Хората си подкрепят Путин, и според медиите и според това което аз съм си говорил с тях. Убеден съм че въпросния пишман политолог не е стъпвал в Русия, а си дрънка наизуст глупости. Или може би говори за олигарсите, които имаме и тук? За една клика представляваща 0.0001% от хората. Кирил Аврамов, ти си платен ***!

264

ДО ЗАПАДНИЯ СВЯТ

преди 9 години

ЕЙ, *** ЗА КАКВИ ОТКРИТИЯ ГОВОРИШ ПОСРЕДСТВЕНО СЪЩЕСТВО ТАКОВА. Я САМО ВИЖ КАК УНИВЕРСИТЕТИТЕ В РУСИЯ СА СЪЗДАДЕНИ ПРЕДИ ДА СЕ ПРЪКНЕ ЛЮБИМАТА ТИ КРАВЕФЕРМА.

263

старшията

преди 9 години

Този Кирил Аврамов трябва да знае че всички записи с коментари от екрана се пазят.

262

Руснак

преди 9 години

Пак лъжа! Няма никакво напрежение! Напрежение има само в във вашите седалищни мускули!

261

Членска карта №7

преди 9 години

До ха-ха-ха-ха :)))Кое е казал, че ще е лесно на руснаците. Напротив, много ще им е трудно! Реално са във война! Тях не ги мисля, знам, държат на болка и има какво да ги сплоти. Любопитен съм как американците ще понесат болката(щото тя ще стигна до тях, макар и малко по-късно) и какво ще ги държи заедно.

260

стоян петров

преди 9 години

Пътят е един и той е ясен. Провалът на Путин е видим, а кога точно ще го изритат е без значение. Както казват китайците, на дълъг път се тръгва с малки крачки.

259

Румбо

преди 9 години

До РумбоЕстествено че Путин ще си отиде някой ден,никой не е вечен!Но не и преди да изведе Русия от трудностите,с тях демократ не би се справил!След като всичко премине,той ще стане излишен.Но не и преди това.Дето се вика,има си мисия и трябва да я изпълни.Агресията на САЩ само го бетонира на поста.

258

Членска карта №7

преди 9 години

До Илф и ПетровКакто е казал отец Федор Руки короткие!

257

Членска карта №7

преди 9 години

Едно време имаше един ням филм Царете на комедията. Там две двойки актьори си правеха гадости, като едните трошаха колата на съседите си, а пък съседите им трошаха къщата им. В края тези с колата нямаха вече какво да трошат и се въргаляха по земята в безсилна злоба, докато другите продължаваха да им събарят къщата монотонно. Днес краварите са в ролята на онези дето вече няма какво да напакостят и изпадат в истерия....

256

Румбо

преди 9 години

Заглавия като горното четем от близо година!Първо Русия(и Путин в частност) щяха паднат за месец-два,после работата се отложи за три,половин година,вече и година!Бясна пропаганда,санкции,бутане на петрола-нищо не дава желания резултат!Имат още 1-2 коза в ръкава и това е!Ами после?То един Иран оцелява вече 35 години,та Русия ли!Едно нещо трябва да се разбере-Западът вече не представлява Света!Все по-малко страни се примиряват с диктата на САЩ и Русия катализира процеса на еманципация!

255

Членска карта №7

преди 9 години

До БлядСъболезнования за шистовите ти инвестиции!

254

яя

преди 9 години

ОСТАВЕТЕ ПУТИН И РУСИЯ НА МИРА ГЛЕДАЙТЕ ТУК СКЪПОТИЯ УЖАСНА ЧТО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ДР ДЪРЖАВИ САМО РУСИЯ АСЕН АГОВ АЛКОХОЛИК КАКВО РАЗБИРА ЗА ПУТИН НЕКА ОТИДЕ В МОСКВА А НЕ САМО ТУК ХИТРИ ОТИВАЙТЕТАМ И КАЖЕТЕ В РУСИЯ НИКОГА НЕ ПИШАТ ИЛИ КАЗВАТ НЕЩА ЗА БГ АКО НЯМА РУСИЯ КАКВО ЩЕ ПРИКАЗВАТЕ ОМРЪЗНА

253

Членска карта №7

преди 9 години

До Западният СвятБаща ми и майка ми живяха без вашите постижения! Пълноценно и щастливо. Заобиколени от синове, внуци и правнуци... Да не говоря за прадядо ми и прабаба ми, си по седем-осем деца и десетки внуци... След като вашите атлантически скъпоценности станаха народно достояние се стопихме с една трета и училищата опустяха...

252

Членска карта №7

преди 9 години

Някога гледах професор Вучков за да преценя до къде стига простотията в медиите... Сега рядко пропускам Веско Дремджиев за да се посмея на чаша хубаво вино след вечеря!

251

Западният Свят

преди 9 години

Ако не бяха нашите открития и постижения, щеше още да ходиш с каруцата на работа, товариш.

250

Членска карта №7

преди 9 години

Единственото което ескалира е истерията в студиото на тази смешна талавизия. Веско Дремджиев вече трудно се задържа на стола си от възбуда. Законите на гравитацията не го ловят.

249

Посокол

преди 9 години

По какво си приличат комунистите и демократите в българия? Ами по крайната омраза и желанието чужд идол да им го слага. И стига с тези гадателки, които се правят нае анализатори. Басо тъпите медии в тази държава.