198

Анонимен

преди 9 години

Toq smeshnik e plod na polticheskata ni deistvitelnost.A poznaniata mu po angliiski sa pod nivoto na chistach v Amsterdam.

197

Алекс

преди 9 години

До анонимен (225)Хайде без глупости, нормалните хора продобиват ценз и тогава кандидатстват за позиция. *** като Бареков научават какво изобщо се иска от тях на съответното място. И това че знам английски, а той не, не е предпоставката да го смятам за пълен ръб. Това че пълен ръб ни представлява (и прави за смях) пред европа ме унижава. Барека е кристалната представителна извадка какво не е на ред с България. И докато има примирени овце като тебе, ще има нагли ръбове като Бареков.

196

Деметра

преди 9 години

Бареков без цензура! :)

195

анонимен

преди 9 години

Много интересно защо журналистите не вземат интервю на български език . Защо не ходят те с преводачи . Нямам впредвид Бареков,но много хора не владеят българската граматика ,а вие искате на годините на Бареков и за времето което имал за подготовка да говори без акцент.Познавам хора ,които са завършили английски във Великотърновския университет и имат ясно изразен акцент.Съжелявам ви всички ,които коментирате английския на Бареков ,а Вие самите не знаете може би един чужд език.

194

ooooooooooo нееее

преди 9 години

Да, аз съм член в делегация за отношение между Еропейски парламент и Иран. Аз разледване въпроси в Иран, в правителство, в опозиция. Знам, че имаме много дълбоки, много дълбоки проблем в правителство, в опозиция. Днес ние чуваме един, два, три глас от опозиция на Иран. MQO имат много, много трудни очи (?) Преди много години. Знаем, че MQO не последователна опозиция в този момент. Ние, моето предпочитам да метод за отношение, за действие, Европейски парламент и Иран е баланс, мирно. Днес ние слушаме различна история, различна история от Иран, от Ирак. Това е много важно за мен. Това е моята цел

193

😡

преди 9 години

Тоя жалък, нещастен тип няма ли кой да го убеси на връзката която му виси на врата. Колко само е нагъл и безочлив, изпънал се там все едно и на арабски ще започне да коментира, та да срами цяла една България свята! Долен нещастен човечецо прибирай си се на село не виждаш ли , че от *** като теб лебед няма как да стане.

192

Hayvanko

преди 9 години

Банкянския тигър и толкова не знае !

191

User

преди 9 години

Този кой е? Да не е ходил до мухлясалия остров да си пазарува и сега ни се хвали как са му говорили местните пакита и разни други нинджи?

190

ashkolsun

преди 9 години

Браво! Английският му е като българския на тези, които са го избрали.

189

Злати

преди 9 години

Тоя *** се фукаше, че знае английски, че бил на специализации (мн.число) в САЩ и Англия.ЛЪЖЕЦЪТ е *** и ***, освен да лъже, знае само да взема пачки пари от Цв. Василев, от Пеевски, от Ковачки и в Брюксел-еврова заплата 5 години.

188

Буквален превод

преди 9 години

Продължение, понеже има ограничение на текстовете тукДнес ние чуваме различна версия, различна версия от Иран, от Ирак. Това е много важно за мен. Това е моята цел днес. Благодаря.

187

Буквален превод

преди 9 години

Да, аз съм член в делегация за отношение между Еропейски парламент и Иран. Аз разледване проблеми в Иран, в правителство, в опозиция. Знам, че имаме много дълбоки, много дълбоки проблем в правителство, в опозиция. Днес ние чуваме един, два, три глас от опозиция на Иран. MQO имат много, много трудни очи (?) преди много години. Знаем, че MQO не последователна опозиция в този момент. Ние, аз предпочитам да метод за отношение, за действие, Европейски парламент и Иран е баланс, мирно. Днес ние чувам

186

Анонимен

преди 9 години

До ИСТИНАТАпАдар ?! Лелееее

185

Анонимен

преди 9 години

Трябва да ви кажа , че английския на Стоичков е много по- добър от испанския на Барека, така че не ги сравнявайте двамата.А, и Стоичков не сме го издържали с нашите пари.

184

очевидец

преди 9 години

то затова и цялата ни държава е на такъв хал....щтот си говорим на английски.муха ха ха ха

183

Хич хабер си найн ..

преди 9 години

Не разбирам английски, но като знам Бареков, какви ги плещи на български език, та придобивам все пак някаква ориентация ...

182

Анонимен

преди 9 години

Английския език да му е проблема на Бареков, подиграват се и коментират хора, които не знаят и една дума и никога не са си представяли как се научава английски като роден без да живееш в англоезична среда.Пак сме крайно повърхностни и неподготвени като българи изпитващи на интервюта за работа, които изискват перфектен английски. неговото ниво е като тяхното, но повтарям не това е основния проблем на Бареков и на всички нас.

181

Анонимен

преди 9 години

Поне почна Иран да оправя.

180

Victimized

преди 9 години

Да не говоря за тая , независимата депутатка , дето влезе с барека .... Нямам думи просто ...

179

Victimized

преди 9 години

Аве ние хубаво му се смеем , ама имаме премиер дето по добре да не се пробва да говори английски , че става страшно . В общи линии такива политици сме си сложили , че направо не знам какво си мислят хората от нормалните държави ....