53

Анонимен

преди 9 години

Путин още в КГБто е възприел демократичните ценности - където е необходимо първо прави "референдум" и после анексира, там където има конфликт изпраща "хуманитарна помощ", а за войната, която води в Украйна се надява "никога да не се случи"" !!!

52

до задник 151

преди 9 години

А знаеш ли колко принципа има за работа на автоматичните оръжия - газовия е един от многото а и доста картечници и самозарядн пушки от преди преди "великото немско чудо" работят на този принцип капацитете ;)

51

Анонимен

преди 9 години

Бабина ти трънкина! Това са полски евреи, руските са в Израел и пак си се мразят помежду си, ако и полските и руските да са чисти българи( не дунавски разбира се), пардон хазари.

50

до 127

преди 9 години

Доброволци казваш, миньори били, ама стотиците танкове, оръдия, установки Град, Ураган, Смерч със хилядите войници, които ги управляват и обслужват да не са паднали от Марс, а умнико?!

49

ОФ

преди 9 години

Руската инженерна мисъл ярко се прояви чрез рекордните показатели на свръхдалекобойната винтовка СВЛК-14С.

48

Анонимен

преди 9 години

До Анонименабе знеш ли че американските евреи основно са дошли от русия от където са прогонени те основно населяват ню йорк където са 2.5 млн а общо в саш са 5 млн основно преселили се след гонение от русия а не от хитлер така че тези драскачи които драскат срещу циониските изчадия на америка да знаят че те са чада на русия

47

Анонимен

преди 9 години

Стига сте се карали, Сивите първо са работили с швабите, но са се отвратили от тяхната кръвожадност и са се насочили към янките, вие така си мислите, че с човешки мозък се създават такива оръжия, електроники и прочее, ама друг път. Янките затова останаха без злато, Сивите продават технологии само срещу злато. Сега ви е ясно, защо Русия изкупи хиляди тонове злато, защото и те пазаруват там. Сивите са големи евреи.

46

Анонимен

преди 9 години

Писах, че са частна професионална армия, може и балетисти да са били преди- не знам, нещо като Ипон, но въобъжени с тежки оръжия.

45

Анонимен

преди 9 години

Тая Псаки е толкова *** и грозна, че не разбирам как е забременяла, сигурно ин витро.

44

до 126

преди 9 години

Така и предполагах щом пишеш такива глупости

43

Анонимен

преди 9 години

Зелените са частна армия, има хора с пари и си правят такива армии. В Донбас 200 такива " миньори" разкатаха 17000 човека от ВСУ. Червената армия няма нищо общо, освен доброволците разбира се, има доброволци, русите са патриоти, не като някой други.

42

до121

преди 9 години

Баце ти някога виждал ли си АК ПМ ?

41

Анонимен

преди 9 години

Атомната бомба е технология на Сивите, тя е забранена в Галактиката след унищожението на Марс. Сега се събира екип от млади хора за полет до там, защо им е и аз не знам. До края на годината както вървят нещата( да пази Бог!) и тук може да стане Марс.

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Обама: Американската армия многократно превъзхожда руските въоръжени сили"----------------------а куфарчето с червеното копченце на Путин? Дали ще успее американската армия да си вдигне гащите?

39

Анонимен

преди 9 години

may9 точка ru- песни на военна тематика;- филми за войната;- архив на парадите на победата от 1941 до 2014.

38

Анонимен

преди 9 години

Малеее това холивуд много промива мозъци (друг е въпроса колко е имало такъв) *** то и Рамбо победи в Афганистан и Виетнам май е американски ?

37

Анонимен

преди 9 години

Меен, руските стратегически ракети имат дублираща механична система за управление, еми ще им пръцне на главите!!!

36

ruseborn

преди 9 години

До Анонимен103А ти си е още по голям ***, анонимни ***!

35

Анонимен

преди 9 години

KOGATO RUSIA GOVORI SVETA TRIBVA DA MALCI

34

Анонимен

преди 9 години

Обама е хитър евреин, който се е дегизирал като нигро, те изобщо много обичат да се дегизират. Видя дебелия и аре чао!